Kdysi jsem si je kupoval na burze v Hodoníně, tehdy je tam mělo dost prodejců. Vzpomínám si, že někteří s nimi mlátili o zem aby bylo vidět že jsou nerozbitné. Pak po několika letech jsem si chtěl nějaké přikoupit a jelikož už jsem na burzy přestal jezdit tak jsem hledal na netu ale nenašel jsem. Za nějakou dobu tady byl inzerát od výrobce tak jsem si k němu zajel. Ale bohužel už nevím kde to přesně bylo, matně si vzpomínám že nějaká vesnice u Hodonína.
Další možnost nerozbitných misek je silikon.
Někteří ptáci to mohou okusovat, mě se to zatím nestalo.
Když zamrzne jde krásně vysypat a umýt.
https://www.animalshop.cz/cz-detail-896251-silikonova-miska-0-75-l-21-cm-ruzne-barvy.html.
hunt01
napsal(a):
Jsme jediní výrobci, Hon Josef,724102904.
Misky se budou prodávat za týden na výstavě v Brně na výstavišti v pavilonu B a Y. Bude se tam konat výstava: 7.Krajská Jihomoravská výstava králíků, drůbeže, holubů, okrasného a exotického ptactva s mezinárodní účastí 1.MORAVIA BRNO 2017. Výstava bude otevřena v sobotu 9.12. od 9.hod. do 18.hod. A v neděli 10.12.2017 od 9.- 16.hodin. Doprovodný program : králičí HOP, king show, selský dvorek. Děti do 15 let mají vstup zdarma. Více info na www.chovatelejmk.cz. Na výstavišti můžete navštívit i Vánoční TRHY. Parkování je možné i uvnitř výstaviště.