Musím reagovat na pána, který popisuje minulé trhy, tak že tam bylo 5 chovatelu to ale jenom někde slyšel.Osobně se nezučastnil a tak je to jedna paní povídala. Nyní hlásí pozor bude mráz.Vážený pane šimone 123 radím Vám toto vy raději nejezděte at vám nezamrzne řetěz či snad motor na vašem kole na kterém se na trzích občas objevíte. Přeju hodně sil a dalších co možná zajímavých postřehu. At se moc daří v roce 2018.
Copak se to děje, do Olbramu zítra nikdo nejede ? Nevím, jak si to mám vysvětlit, ani Radek, kdo co poveze. No, je to nějaké divné, bez diskuse !
Tedy, rád bych se zeptám, kdo co poveze ? Rád bych koupil Alex. Čínský, staršího samce. Dále, Mníšek samce, také starší min.dva roky. Díky za případné nabídky.
hakim
napsal(a):
Copak se to děje, do Olbramu zítra nikdo nejede ? Nevím, jak si to mám vysvětlit, ani Radek, kdo co poveze. No, je to nějaké divné, bez diskuse !
Tedy, rád bych se zeptám, kdo co poveze ? Rád bych koupil Alex. Čínský, staršího samce. Dále, Mníšek samce, také starší min.dva roky. Díky za případné nabídky.
Mám tu staršího samce čínana16, ale do Olbramu nejedu. Jsem ze Znojma.Můj tel.736413497.
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.142.1
No teda jaka ?
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.142.1
Neregistrovaný uživatel
napsal(a):
No teda jaka ?
No odpovedi se tezko dockame, l a pak vznikaji drby, ze tam neni nic.