Prodejcu mraky lidi plno jednu chvili nepouštěli auta dovnitř nebylo kde zaparkovat na to že je březen tak dost ptáku na prodej záleží co chováte a schánite musite si uvědomit že fakt není sezona výkupčí měli tak dost vykoupeno kultura mě nezajimá ty 2 hodiny co jsem tam byl neřešim kulturu prodeje na mistě byla policie asi tam minule byly kapsaři nebo co.
kubanec
napsal(a):
Prodejcu mraky lidi plno jednu chvili nepouštěli auta dovnitř nebylo kde zaparkovat na to že je březen tak dost ptáku na prodej záleží co chováte a schánite musite si uvědomit že fakt není sezona výkupčí měli tak dost vykoupeno kultura mě nezajimá ty 2 hodiny co jsem tam byl neřešim kulturu prodeje na mistě byla policie asi tam minule byly kapsaři nebo co.
Jo minule měla známá domluvený prodej a pán jí ještě před příjezdem volal, že ho okradli o vše co měl u sebe.A taky když sem se včera procpával tím davem, tak jedna ruka na pěněžence a druhá ruka na telefonu.Jinak ani ranu.
Dobrý večer, musím aj ja zareagovať.Predchádzajúce príspevky hovoria-všetko predané.Neviem čo predávali, ale naša partia nepredala prakticky nič.Záujem bol, ale za ceny výkupu.To radšej dám chlapcom, čo majú záujem o chov.Aj známy okolo hovorili, že predaj je nulový.A kultúra prostredia -bez komentára.
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.142.1
Prodej je mizerny vsude, a bude asi hure jelikoz te haveti je strasne mnozstvi. Jo akorad ten vykup je takova jistota.