Uživatel s deaktivovaným účtem

Koupím samičku kakarika čč.žlutý, straka, zelená, do chovu.Kroužek 017.Děkuji.

Povezu 1,0 rozela pestrá goldmantel kroužek 17, výstavní andulky.
Roman 11
napsal(a):
dobrý den Zajímala by mě cena 1,0 alexandr modrý buttercop a neni nějaké foto.
1,0 rok 13, kroužek, cena 5000, -kč
Kontakt: 702924977.
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.142.1
Koupim samicku pap.kralovskeho r15 a starsi. Lonskeho samecka amazonana modroceleho. Jen kvalitni!
Koupím amadina pruhovaná 0,1 nebo můžu dovézt samce úhyn samičky; Dále koupím 1,0 Neof. Tyrkysová zelená nebo žlutá hlavně žlutobřichou.1,0 Neof. Modrohlavou modrou běloprsou ; vše do chovu. Dále marňě scháním samce Panenky hnědoprsé "šarpejka.Dovezu žebřičky výstavního typu. Za nabídky děkuji Janča.L.
Predám : 1.1 pap. žltoramenný Hooded kr.14 nepr. + 2.2 pap. žltoramenný Hooded kr.17+17 s dna nepr. návšteva vítaná dohoda alebo výmena.po dohode donesiem do Kroměříža na burzu

Kroměříž super, nikdo už nemůže pochybovat že je to největší a nejluxusnější burza.Za mne palce nahoru. .Jinak výkup andule 100kč, Kakarik čč žlutý 250kč. .
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.142.1
maxa
napsal(a):
Samochvála smrdí
Proc samochvala, napsal pravdu. je tam cisto a pekne prostredi a vse tam najdete.
Dneska jsem tam byl poprvé na burze jsem z Východ. čech jeli jsme 4 lidi a nikdo nemohl nadávat na nepořádek, všude čisto, pěkný výběr ptáků, krmení až po zahrádku. Co jsme chtěli s kolegami koupit tak jsme koupily pěkný, velký ptáci jsme si přivezli. Jako plánuju se tam ještě letos asi jednou podívat.
Ať se to někomu nebude líbit Přerov dle mého brzo skončí. Dnes burza super, prodáno skoro vše. Ono je to ale taky dáno obdobím, každý potřebuje doplnit do chovu. Za mně velká spokojenost, velká kultura parkování. Neříkám že nebudu jezdit do Přerova, ale spíš jen tak na pokec za kamarády. Taky radši Přerov, protože je pro mně blíž. Ale obávám se jestli se co nejrychleji neotevře velká hala je to pomalý konec Přerova. Chovu zdar.
Uda
napsal(a):
Ať se to někomu nebude líbit Přerov dle mého brzo skončí. Dnes burza super, prodáno skoro vše. Ono je to ale taky dáno obdobím, každý potřebuje doplnit do chovu. Za mně velká spokojenost, velká kultura parkování. Neříkám že nebudu jezdit do Přerova, ale spíš jen tak na pokec za kamarády. Taky radši Přerov, protože je pro mně blíž. Ale obávám se jestli se co nejrychleji neotevře velká hala je to pomalý konec Přerova. Chovu zdar.
A jak je to s tou halou v Přerově, už se alespoň koplo do země? Osobně jsem přesvědčen, že jestli do roka, do dvou Přerov neotevře odpovídající zázemí pro chovatelskou veřejnost, tak to bude hodně těžko vracet do starých kolejí.
hzp
napsal(a):
A jak je to s tou halou v Přerově, už se alespoň koplo do země? Osobně jsem přesvědčen, že jestli do roka, do dvou Přerov neotevře odpovídající zázemí pro chovatelskou veřejnost, tak to bude hodně těžko vracet do starých kolejí.
No řekl bych že se tam kope celkem intenzivně jelikož je to pěkné staveniště, výhoda Přerova je pouze v tom že tam jezdí zahraniční kupní síla jakmile se naučí jezdit do KM tak to bude konec jedné velké burzy bohužel.
Zdravím, jsem drobotinář a během uplynulých 14ti dnů jsem navštívil jak Přerov, tak dnešní Kroměříž. Z mého pohledu Kroměříži už chybí jen dvě věci a to je prodejce živého krmiva / plesnivců / a Maďaři s odchytem. Pravdou je, že Přerov má stále větší nabídku, ale to je jen otázkou času a nabídka i návštěvnost se postupně srovnává. Osobně nedělní burzu vnímám mimo samotného obchodu s ptactvem i jako příjemně strávený čas, kam rád vezmu i svého syna a kde se setkám s dalšími chovateli v kulturním a hezkém prostředí a to aktuálně Kroměříž splňuje. Možná jednou bude i Přerov. Držím mu palce.
stálé srovnávání burz mi přijde legrační. Něco jako když jeden cestující vyslechl rozhovor dvou mladých krásných slečen v autobuse: Jedna se ptala kamarádky: "Hele kam jedeš? Ta jí odpověděla. Jedu do Budějek tam je Země Živitelka. Ta druhá na to. Aha to já jedu do Prahy, tam je ze mně k...va.
Zdravim,
ja musim pridat jeden nespokojeny postreh z nedelni Kromerize. Ale zacnu pozitivne. Stavi se dalsi parkoviste, to je super. ikdyz byly fronty fakt brutalne dlouhy, netrvalo to vic jak 15 minut byl jsem unitr.
Co mi ale docela vadilo, pri vychodu z pavilonu jeden kurak vedle druheho. Vyjdu z haly, chci se nadychnout cerstveho vzduchu a zakusckam se kourem. Rad bych touto cestou apeloval na poradatele o presunuti kuraku do odlehlejsich prostor.
S pozdravem smidla.eu
P.S.: jeste v Kromclu chybi prodejci pletiva a krouzky straka. Jednou jsem je tam videl s karavanem, ale ta fronta u sestaka je proste zalostna. ;).
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.142.1
smidla
napsal(a):
Zdravim,
ja musim pridat jeden nespokojeny postreh z nedelni Kromerize. Ale zacnu pozitivne. Stavi se dalsi parkoviste, to je super. ikdyz byly fronty fakt brutalne dlouhy, netrvalo to vic jak 15 minut byl jsem unitr.
Co mi ale docela vadilo, pri vychodu z pavilonu jeden kurak vedle druheho. Vyjdu z haly, chci se nadychnout cerstveho vzduchu a zakusckam se kourem. Rad bych touto cestou apeloval na poradatele o presunuti kuraku do odlehlejsich prostor.
S pozdravem smidla.eu
P.S.: jeste v Kromclu chybi prodejci pletiva a krouzky straka. Jednou jsem je tam videl s karavanem, ale ta fronta u sestaka je proste zalostna. ;).
Musite pochopit i ty kuraky, sam jsem kurak a kdyz hodinu nekourim dusim se naopak cerstvim vzduchem.
burza začíná v 6 hodin a když tam jezdí někteří na pátou tak se nedivte, že je tam fronta. Mně zase vadí neslušné chování některých příchozích, že si nejdou stoupnout do fronty, ale s nevinným ksichtem se zařadí uprostřed a je to bráno jako normální. Minulou neděli jsem se udržel, ale minulý měsíc, když fučelo a byli jsem vymrzlí jsem se ozval. Bohužel se nikdo ke mně nepřidal.
cvrdlikacek
napsal(a):
Prosim, o jakem Madarovi se tu bavite a jakou drobotinu vozi?predem diky.
Viděla jsem u něj astrildy vlnkované, zlatoprsky malé, tygříčky tečkované, amaranty malé, vločkovníky, motýlky rudouché, as. oranžovolící a i AG. Určitě mě někdo doplní, co tam ještě mívá.
Doplňovala jsem u něj do chovu samičky tygříčka (v Nitře) a vše OK.
smidla
napsal(a):
Zdravim,
S pozdravem smidla.eu
Zdravím, prodejci pletiva jsou tam každy měsíc, firma Aluhobby, jen je třeba kontaktovat, tuto burzu si chovatele objednali a pak nevyzvedli.
irča
napsal(a):
Maďar nebyl asi ani v Přerově. Byl totiž na burze v Maďarském Monoru, který je shodně s Přerovem.
Maďarští prodejci jsou v Přerově obvykle na dvou místech. Na jednom místě prodává jeden sám a ten v Přerově byl. Má toho méně než to druhé místo kde prodávají dva Maďaři dohromady a ti tam teď nebyli. Obvykle mívají drobotinu, která běžně k prodeji u nás není. Vždy když přijedu do Přerova a jsem ten, který se tam dostane až kolem 7:00 h tak začínám u něj. Pro mne je to hlavní magnet Přerova.

Opět super burza. Mnoho lidi a ptactva na duben. Jen mě vytočili někteří návštěvníci, co se chovají jako ho..da. Např. jeden co parkoval přes tři místa s vozíkem na horním parkovišti. Jen by mě zajímalo jestli by to prošlo našinci u nich na východě. Příště bych ho nechal vyflastrovat + odtáhnout.
napsal(a):
Opět super burza. Mnoho lidi a ptactva na duben. Jen mě vytočili někteří návštěvníci, co se chovají jako ho..da. Např. jeden co parkoval přes tři místa s vozíkem na horním parkovišti. Jen by mě zajímalo jestli by to prošlo našinci u nich na východě. Příště bych ho nechal vyflastrovat + odtáhnout.
Dobry den,
nechci se zastavat a uz vubec ne slovaku, ale jak mel podle Vas zaparkovat? Vozik sebou jiste nebral jen tak pro legarci.
S pozdravem smidla.eu.
smidla
napsal(a):
Dobry den,
nechci se zastavat a uz vubec ne slovaku, ale jak mel podle Vas zaparkovat? Vozik sebou jiste nebral jen tak pro legarci.
S pozdravem smidla.eu.
U horního parkoviště se běžně stojí i podélně u levé krajnice odjezdové silnice... tam by možná bylo stání s vozíkem smysluplnější. A od vchodové brány by to měl jen o pár metrů dál...

canar
napsal(a):
U horního parkoviště se běžně stojí i podélně u levé krajnice odjezdové silnice... tam by možná bylo stání s vozíkem smysluplnější. A od vchodové brány by to měl jen o pár metrů dál...
Přesně tak. Moje řeč. Zajimalo by mě, kdyby si platil, jestli by zaplatil za tři staní!