Křepelka - nestará se o mláďata

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
11.6.2018 17:23
domi.kus

XXX.XXX.162.222

Co udělat, když se křepelka odmítá starat o pár hodin vylíhlá mláďata.

11.6.2018 20:24
zbosace

XXX.XXX.18.126

Dať ju do malého priestoru aj s nimi a nainštalovať zdroj tepla. Ak by nejavila záujem o ne tak ju môžete izolovať vrátiť ku kohútovi. Teplo a krmivo kuriatkam postačí k životu. Teda ešte vodu...

12.6.2018 17:38
domi.kus

XXX.XXX.162.222

Dala sjem jak jste radili, ale samice na nich odmítá sedět a začala je i klovat. Takže jsem ji musela dát pryč.

12.6.2018 20:10
eli22

XXX.XXX.58.33

domi.kus napsal(a):
Dala sjem jak jste radili, ale samice na nich odmítá sedět a začala je i klovat. Takže jsem ji musela dát pryč.

Tak je nechte samotné v teple.Asi přežijí, ale zřejmě pak budou stejní jako matka. Jeden postřeh. Taky jsme nedávno musela na čas odebrat malé křepelky od matky. Hodila jsem jim červa, a to byl mazec, jak se ho bály. Když jsem je vrátila k matce a dala červy, ony měly příklad, jak je matka baští. Na noc jsem je brala domů a když jsem jim ráno dala červa, okamžitě se na něho vrhly. Prostě chci říci, že se mladé učí příkladem, a pode toho se pak chovají. Takže možná Vaše samička tak neměla příklad.

12.6.2018 20:11
eli22

XXX.XXX.58.33

domi.kus napsal(a):

Jo vlastně jsem se zapomněla zeptat. Co kouhoutek?

13.6.2018 18:12
domi.kus

XXX.XXX.162.222

No oni na nich nechtějí sedět ani jeden a začali je oba klovat. Dříve mi mladé vychovávali bez problému to až teď začali s tímto.Malé jsou v teple sami jedí a i pijí a jsou docela čiperní.

Přidejte reakci

Přidat smajlík