Je to mozne – gulda v hniezde preperuje?

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
27.6.2018 23:15
Gabriel Imrovic

XXX.XXX.131.147

ako sa to mohlo stat ? kazdy chovatel guld ma vysmial vraj to nieje mozne.

28.6.2018 09:07
vmakovicky

XXX.XXX.60.198

Myslím si, že dopovanie kondičnými a záťažovými doplnkami v strave pri mimoriadne dobre chovanom jedincovi je to možné ale je riziko zlyhania pečene. Bude potrebný zvýšený prísun minerálnych látok a to hlavne vápniku.

28.6.2018 22:04
jabin2

XXX.XXX.168.47

Tak to jsem ještě neviděl.

28.6.2018 23:21
Gabriel Imrovic

XXX.XXX.33.25

Dobry den guldy chovam skoro pol roka. O dopovani a nejake doplnky v strave nemam ani sajnu jedine co podavam je zvyseny prisun lesknice okrem toho nic ani vajecnu zmes jedine kupensku od cede. Jednoducho neviem co sa stalo su 3 v hniezde jedine tento je tak silno sfarbeny.

29.6.2018 10:59
vmakovicky

XXX.XXX.60.198

Dobrý deň! Bude zaujímavé čo z toho jedinca bude v budúcnosti. Mne o takom prípade nik nehovoril a to sú chovatelia čo ročne odchovávajú stovky mladých. Ani v literatúre som o tom nečítal. Možno by bolo vhodné uverejniť to v diskusii na stránke Klubu chovateľov amadín Gouldovej. http://www.agklub.cz/index.php/forum/diskuze.

29.6.2018 20:32
Moudivláček

XXX.XXX.37.245

vmakovicky napsal(a):
Dobrý deň! Bude zaujímavé čo z toho jedinca bude v budúcnosti. Mne o takom prípade nik nehovoril a to sú chovatelia čo ročne odchovávajú stovky mladých. Ani v literatúre som o tom nečítal. Možno by bolo vhodné uverejniť to v diskusii na stránke Klubu chovateľov amadín Gouldovej. http://www.agklub.cz/index.php/forum/diskuze.

Jako pan Makovický nad tím žasnu a AG odchovám 38 let jen pro zábavu.

29.6.2018 23:15
Gabriel Imrovic

XXX.XXX.33.25

Dobry vecer.
Pan vmakovicky skusim to tam uverejnit len aby ma nevysmiali ako v nitre co chovaju guldy od 80 rokov bojim sa. Uvidim budem pravidelne prispievat fotkami neviem co s toho bude. Pan moudivlacek neviem no asi som niekde urobil chybu. Su tam 3 mlade vyfarbene no len toto je tak silno neviem co sa stalo. Za kazdu radu ohladne guld budem rad som zacinajuci chovatel.

29.6.2018 23:30
Gabriel Imrovic

XXX.XXX.33.25

Pan vmakovicky skusal som sa prihlasit ale neda sa mi ak sa da vam budem rad ak to tam uverejnite.

1.7.2018 12:48
Moudivláček

XXX.XXX.37.245

Gabriel Imrovic napsal(a):
Dobry vecer.
Pan vmakovicky skusim to tam uverejnit len aby ma nevysmiali ako v nitre co chovaju guldy od 80 rokov bojim sa. Uvidim budem pravidelne prispievat fotkami neviem co s toho bude. Pan moudivlacek neviem no asi som niekde urobil chybu. Su tam 3 mlade vyfarbene no len toto je tak silno neviem co sa stalo. Za kazdu radu ohladne guld budem rad som zacinajuci chovatel.

Jistě jste žádnou chybu neudělal. Jste zbytečně skromný. Jen to stále zveřejňujte.
Pro mně je to neuvěřitelné a je to téma pro vyjádření odborníků v genetice, protože vámi uváděné skoro chudé krmení asi nebude příčinou.
Nenechte se odradit, opakujte dotaz se super fotkami a já budu netrpělivě čekat na fundovanou odpověď nebo citace zahraničních zkušeností.
Konečně nějaký přínosný příspěvek.

1.7.2018 15:54
vmakovicky

XXX.XXX.60.198

Gabriel Imrovic napsal(a):
Pan vmakovicky skusal som sa prihlasit ale neda sa mi ak sa da vam budem rad ak to tam uverejnite.

Dobrý deň! Ja som uverejnil na webovej stránke Klubu chovateľov amadín Gouldovej túto diskusiu a už aj predseda klubu sa k tomu vyjadril.

Přidejte reakci

Přidat smajlík