Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.142.1
Trvalo me to necele 3minuty,tel 603894366,pekny den.
2,5ml na 1liter pitnej vody - drobotina, kanáre
5,0ml na 1liter pitnej vody - andulky, korely.... a papagáje
Podávať 2dni za sebou, 5dni prestváka, znovu 2dni za sebou podať, 5dni prestávka a ešte raz 2dni za sebou.
Vždy namiešať množstvo len na ten 1deň. Účinok prípravku vo vode je 7-8hodín.
Deň predtým večer zobrať všetky zdroje vody z klietky aby sa vtáci ráno nenapili iného zdroja tekutín, ale iba ten čo im podáte zmiešaný s S76.
V čase podávania prípravku vo vode sa neodporúča dávať žiadne zelené krmivo, ovocie, klíčené a iné......
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.142.1
cicinka
napsal(a):
Dekuji a kde uchovavate? V lednici?
Ano v lednici.
Upřímně bych doporučil spíše něco, co se podává přímo, abych měl jistotu, že dostali všichni. Jestli to máte jako prevenci, tak možná. Jestli to chcete kvůli výskytu, tak je to neefektivní. Také záleží na počtu svěřenců. Jednou sem jim zkoušel podat vitamíny do vody a 4dny se nenapily. Olizovali rosu z pletiva... Takže za mě spíš TopedOvo, sice dražší, ale efektivní. Jako prevenci dávat pelyněk a vratič.
Toped podávám vždy na jaře a na podzim, když není k dispozici čerstvý pelyněk a vratič a nikdy jsem neměl problém s neplodností... Ale jak jsem psal, jako prevence S76 asi ano. Když bych měl problém byť s jedním začerveným jedincem, tak bych si tu práci s odchytem každého dal, lepší než si nechat zaneřádit celý chov.
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.87.118
TOPETOVO používám již několik let(dříve ovorotol),považuji jej za nejlepší prostředek- bez problémů,nevím o ucpání ani čistých vejcích.Třetí sezonu používám jako nosič piškot,samozřejmě ptáci musí piškot rádi brát. Nemusí se stresovat chytáním.
Karelch
napsal(a):
Dobrý den pane makusko11, dnes v diskusi na téma chemisol, psal jeden pán, že by bylo možné od vás koupit S76. Je to možné? Děkuji za odpověď
Zda sa mi, ze posiela aj do CZ
https://zvierata.bazos.sk/inzerat/99061248/Scatt-S76-Calcivet-a-Vtacia-podpora.php