Rudas01
napsal(a):
Dobry den neni na prodej?
0,1 bělokřidla nejistá na černou kr.18 na prodej
daktari
napsal(a):
zajebaná přepravka
Zajebaná přepravka na burze je síla. Když ptáky chovatel jebne do zajebané přepravky,tak to by mě z toho jeblo. Chovatelé by ze zajebané přepravky neměli nakupovat. Jak musí být zajebané jeho voliéry? To si můžete i nějakou chorobou zajebat svoje voliéry.
láďa42
napsal(a):
Vážení kolegové chovatelé co na tuto reakci od Loro20 říci? Je pravda že ty přepravky jsou špinavý ale takto se veřejně vyjadřovat to je dost silné kafe jak to asi vypadá ve vašem chovu? Pochlubte se.
Ta přepravka není špinavá, ale prominte zajebaná jako prase. Nejsem žádnej lumen ale to je síla a ještě se tou fotkou prezentovat.
Tak já si naopak myslím, že celý tento příspěvek je naopak ironický od LORO, vzhledem k tomu předešlému od Daktari. Někdo má zkrátka dost omezený slovník a jak jsem už ze zkušenosti poznal, někdo se s tím dokáže vyjadřovat celkem běžně. Jinak si myslím, že to bylo vtipné jako reakce na příspěvek od Daktari.
láďa42
napsal(a):
Vážení kolegové chovatelé co na tuto reakci od Loro20 říci? Je pravda že ty přepravky jsou špinavý ale takto se veřejně vyjadřovat to je dost silné kafe jak to asi vypadá ve vašem chovu? Pochlubte se.
Jo, jinak souhlasím, že ta přenoska není špinavá ale řádně zajebaná. Blééé.