dobry den povezu ruzne budky ,ty je leps iobjednat aby byli, prenosky, 0,1 kakarik cervenocely zelena step na modre, ,dale 1,0 kakarik zlutocely zluty a 0,1 zel straka, vymenim za 1,1 ROZELA ZLUTOHLAVA , koupim 0,1 kakadu ruzovy klidne skublou, ci jiny hendikep tel 723384940 nebo email diky
Dobrý den bude li zájem mohu přivést do Sobotky korely albíno kr. 018 samičku mníška lutíno kr. 018 d.n.a. samičku modrý opalín kr.018 d.n.a. mníška modrého sameček kr.018 d.n.a.andulky. Bližší inf. na tel. 702588079 foto je aktuální.
Chtěl jsem jet na burzu se podívat a vzít sebou loňské andulky už vybarvené vylíhlé přelom červen/červenec. Ale musel jsem jet do práce kvůli pohotovosti v zaměstnání, tak bych se chtěl zeptat kolik s pohybovali už vybarvené a připravené na sezónu. Kdyby měl někdo zájem asi o 20ks vybarvených andul modrá řada a zelená řada.
arčí88
napsal(a):
Chtěl jsem jet na burzu se podívat a vzít sebou loňské andulky už vybarvené vylíhlé přelom červen/červenec. Ale musel jsem jet do práce kvůli pohotovosti v zaměstnání, tak bych se chtěl zeptat kolik s pohybovali už vybarvené a připravené na sezónu. Kdyby měl někdo zájem asi o 20ks vybarvených andul modrá řada a zelená řada.
vykup 60 pak uz nebrali, na stole 100 a vic , ja koupil peknou modro bilou straku r18 za 120kc bez smlouvani
Motor

XXX.XXX.186.23
Dobrý den. Poveze někdo do Sobotky Amádiny Guldové. Děkuji.
kafiko
napsal(a):
dobry den prosim vas zkuste prodavat ptaky nejdriv na stole a do vykupu az pak, shanel jsemrozely zlutohlave, vevnitr nic, u vykupaka jsem koupil samici za 600, vevnitr bych dal i 800, tak myslim ,ze nejdriv zkusit prodat je lepsi
Tak to máte marné , lidem to nevysvětlíte. Letí hned k výkupu a dají to i za směšnou čásku a potom reptají .A neuvědomují si že pokud do výkupu za tak směšné čásky nic nedají. Bude muset zvednou výkupny ceny. A to že chovatelé nevěděj co z mladejma hlavně andulkami.Jednoduché , nechat hnízdit jen vybrané páry 1-2 za rok . A kochat se pohledem na pěkné zdravé ptáky ve voliérách které se prodají i bez výkupu. ...