Andulka černá blackface

Prodám Andulku vlnkovanou - dobrý den, prodávám andulky různé barvy mladé a...
1500 KčProsím zkušené chovatele o radu. Momentálně mám v budce 4 mláďata andulek, které postupně zkouší vylétnout. Prozkoumávají postupně klec a pak zase zalezou. Jedno z mláďat dnes vylezlo úplně poprvé, ale samec na něj okamžitě začal ošklivě útočit. Tahal ho za ocas, za křídla a kloval ho. Když to nějakou dobu trvalo, přendala jsem malé na jiné bidlo ale samec opět hned za ním a to samé. Tak jsem nakonec malé zandala zpět do budky, protože má podle výpočtů na výlet ještě pár dní času. Myslíte že se samcovo chování srovná? Nastala u vás někdy podobná situace a jak jste ji případně řešili? Jinak je samec vzorný tatínek a v kleci je jen tento pár a mláďata. Snažím se jim do odchovu moc nezasahovat, protože hnízdí poprvé, ale toto chování skutečně vyžadovalo zásah... Předem děkuji za jakékoliv nápady, tipy a rady.
Na dno klietky malú krabičku aby sa malo mláďa kde schovať samec bude napádať aj ostatné mláďatá hlavne samčekov je to tým, že sa chce znovu páriť. Ak to nepomôže a bude aj tak veľmi agresívny tak ho odstavte od samice samička sa o mláďatá postará sama. Doporučujem googel a zadať chov výstavných anduliek určite tam nájdete nejaké články k tejto téme