Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
9.3.2019 20:13
jarda333

XXX.XXX.58.121

Náhodou jsem otevřel na e-mailu rubriku spam a byly tam odpověděl na mé inzeráty z ifauny, omlouvám se titmto všem kteří reagovali na mé inzeráty, mám dotaz na zřizovatele ifauny jestli je to obvyklé

9.3.2019 22:18
zd50

XXX.XXX.100.214

Zdravím,
sice nejsem odborník na toto téma, ale řekl bych, že záleží na tom, jak máte na svém prohlížeči nastavené povolené adresy. Tuto tzv nevyžádanou poštu vám váš prohlížeč automaticky dá do nevyžádané pošty - spamu.

Uživatel s deaktivovaným účtem

10.3.2019 08:44
Uživatel s deaktivovaným účtem

Může se to stát, vytáhněte je ze spamů a hoďte do příchozích, nebo jestli je možnost označit zprávu ve spam koši Není spam, tak to udělejte, měly by už chodit nadále do příchozích.

10.3.2019 10:15

jarda333 napsal(a):
Náhodou jsem otevřel na e-mailu rubriku spam a byly tam odpověděl na mé inzeráty z ifauny, omlouvám se titmto všem kteří reagovali na mé inzeráty, mám dotaz na zřizovatele ifauny jestli je to obvyklé

Dobrý den,

máme informace, že ve výjimečných případech se to uživatelům děje, určitě to ale není pravidlem. Je to vždy o nastavení vaší e-mailové schránky. Přesně jak píše j.erlec, mělo by stačit, že označíte zprávy z iFauny, že nejsou spam a mělo by to být v pořádku.

Obecně se dá říct, že e-mailoví poskytovatelé jsou přísnější na stránky, které rozesílají velké množství e-mailů (velké e-shopy, inzertní servery atd.). E-maily z těchto stránek jsou pod drobnohledem a jejich obsah je přísně kontrolován, jestli se nejedná o spam. Problémy by se však určitě neměly týkat iFauny, protože posíláme pouze informace týkající se inzerátů a diskusních příspěvků.

Hezkou neděli
redakce webu iFauna.cz

Přidejte reakci

Přidat smajlík