Jelikož mi loni padla samice,pořídil jsem na podzim novou(starší.čtyřletou),letos zasedla,ale nesnáší do budky.V budce je pořád zalezlá,ale vajíčka nacházím vždy venku na zemi pod bidlem rozbitá,takže sedí v boudě,ale vajíčko vyprdne když vyletí ven,již jsem našel takto zozbitých pod bidlem šest vajec.Dá se s tím něco dělat?
milan 1
napsal(a):
Jelikož mi loni padla samice,pořídil jsem na podzim novou(starší.čtyřletou),letos zasedla,ale nesnáší do budky.V budce je pořád zalezlá,ale vajíčka nacházím vždy venku na zemi pod bidlem rozbitá,takže sedí v boudě,ale vajíčko vyprdne když vyletí ven,již jsem našel takto zozbitých pod bidlem šest vajec.Dá se s tím něco dělat?
Bohužel nic. To byl též důvod jejího prodeje. Nejlépe dát do výkupu, protože bude i nový majitel zklamaný. Raději samici mladou a rok počkat.
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.87.118
Když se takový papoušek dostane do výkupu, tak již nikoho nezklame?Nějak tuto logiku nechápu.
milan 1
napsal(a):
Zkuste dát pod bidlo nějaký měkký materiál, aby se vejce nerozbilo. Pak ho dejte do budky. Mám podobný problém s princezkou a řeším to tímto způsobem.
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.87.118
lavice
napsal(a):
Papoušci z výkupu se velice málo dostávají k někomu do chovu. Většinou se používají k jiným ůčelům......
A to prosím k jakým??
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.87.118
lavice
napsal(a):
Myslíte, že ty tisíce kusů někdo někomu znovu prodává, možní 1 %, proberte se.
Děkuji za velmi fundovanou odpověď,žasnu nad vašimi vědomostmi- úplně mě to probralo.
Paloo

XXX.XXX.166.194
Vajcia dat do budky možno na ne zasadne.