Andulky

Prodám Andulku vlnkovanou - Prodám výstavní andulky, různé barvy, vhodné do...
Lorfindel
napsal(a):
Dobrý den mám takový problém s andulkami. Mám samce který je agresivní na ostatní andulky v kleci. Jednu andulky zabil a když jsem koupil novou tak je i na tuto andulky agresivní. Je v páru.
Bylo by dobré doplnit pár informací. V jaké jsou voliéře (kleci), kolik andulek tam chováte, kolik tam je budek, jak dlouho trvá agrese...
Moudivláček
napsal(a):
Kubánec vám to napsal dobře, tak není třeba špekulovat, ale konat.
Nevím, proč reagujete na moji reakci. Nelze radit když neznáte bližší okolnosti. Pokud je např. 10 andulek v malé kleci k zabití může docházet i po odstranění 1 agresora. Pokud jsou v prostorné voliéře, je to něco jiného. Problém může být i jen u dvou párů v jedné klecí.
emill
napsal(a):
Nevím, proč reagujete na moji reakci. Nelze radit když neznáte bližší okolnosti. Pokud je např. 10 andulek v malé kleci k zabití může docházet i po odstranění 1 agresora. Pokud jsou v prostorné voliéře, je to něco jiného. Problém může být i jen u dvou párů v jedné klecí.
Máte pravdu určitě bude pět páru andulek narvanejch v malý kleci a borec se divý že to nefunguje jsem zvědav na rozměry a počet kusů tam pokud jsou ve volieře tak nechápu dotaz to snad musi napadnout i začátečníka co má dělat