Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
28.5.2019 16:58
Lorfindel

XXX.XXX.191.239

Dobrý den mám takový problém s andulkami. Mám samce který je agresivní na ostatní andulky v kleci. Jednu andulky zabil a když jsem koupil novou tak je i na tuto andulky agresivní. Je v páru.

28.5.2019 17:07
kubanec

XXX.XXX.103.242

Pokud víte který to dělá tak se ji zbavte třeba darovat sólo do klece nebo výkup nebo ji pusť nebo chovat v kleci po páru co chcete radit.

28.5.2019 19:42
emill

XXX.XXX.56.149

Lorfindel napsal(a):
Dobrý den mám takový problém s andulkami. Mám samce který je agresivní na ostatní andulky v kleci. Jednu andulky zabil a když jsem koupil novou tak je i na tuto andulky agresivní. Je v páru.

Bylo by dobré doplnit pár informací. V jaké jsou voliéře (kleci), kolik andulek tam chováte, kolik tam je budek, jak dlouho trvá agrese...

28.5.2019 21:08
Moudivláček

XXX.XXX.37.245

emill napsal(a):
Bylo by dobré doplnit pár informací. V jaké jsou voliéře (kleci), kolik andulek tam chováte, kolik tam je budek, jak dlouho trvá agrese...

Kubánec vám to napsal dobře, tak není třeba špekulovat, ale konat.

28.5.2019 21:22
emill

XXX.XXX.56.149

Moudivláček napsal(a):
Kubánec vám to napsal dobře, tak není třeba špekulovat, ale konat.

Nevím, proč reagujete na moji reakci. Nelze radit když neznáte bližší okolnosti. Pokud je např. 10 andulek v malé kleci k zabití může docházet i po odstranění 1 agresora. Pokud jsou v prostorné voliéře, je to něco jiného. Problém může být i jen u dvou párů v jedné klecí.

28.5.2019 21:41
kubanec

XXX.XXX.103.242

emill napsal(a):
Nevím, proč reagujete na moji reakci. Nelze radit když neznáte bližší okolnosti. Pokud je např. 10 andulek v malé kleci k zabití může docházet i po odstranění 1 agresora. Pokud jsou v prostorné voliéře, je to něco jiného. Problém může být i jen u dvou párů v jedné klecí.

Máte pravdu určitě bude pět páru andulek narvanejch v malý kleci a borec se divý že to nefunguje jsem zvědav na rozměry a počet kusů tam pokud jsou ve volieře tak nechápu dotaz to snad musi napadnout i začátečníka co má dělat

29.5.2019 15:01
Lorfindel

XXX.XXX.191.239

emill napsal(a):

Klec je velká 101 X 78 X 50cm
Chovám tam 2 páry
2 budky

29.5.2019 15:55
pterodactyll

XXX.XXX.35.3

Lorfindel napsal(a):
Klec je velká 101 X 78 X 50cm
Chovám tam 2 páry
2 budky

Nechte tam jenom jeden pár a je to. Když vyvedou mladé bude tam přeplněno.
Agresivního dejte pryč.

Přidejte reakci

Přidat smajlík