Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků

DitaM

30.5.2019 11:14
DitaM

XXX.XXX.0.206

Dobrý den, mám doma 14 dní nové andulky.Jedna má viditelný problém se zobákem, druhá se otírá o bidlo.Myslela jsem si, že jo to vápenka. Před 6 dni jsem dle instrukcí vet kápla pod křídlo Ivomec a vše vydezinfikovala.Zatim ale nevidím žádné zlepšení.Je to moc brzo nebo jde o jiný problém. Děkuji

30.5.2019 11:33
merlinn4

XXX.XXX.8.158

Ptačí svrab , vápenka jsou většinou vidět na ozobí nebo zobáku malé dírky od toho parazita co to způsobuje , tady to nejde vidět mrkně víc z blízka

DitaM

30.5.2019 18:47
DitaM

XXX.XXX.63.171

Děkuji, toto jsem četla.Dírky tam zatím nevidím, ale i ozobi i zobák je prostě ve špatně kondici(jakoby se loupalo).Máte tedy nápad, co jiného by to mohlo být?

30.5.2019 20:01
smidla

XXX.XXX.254.243

Dobry den,

at je to co je to, natrete to nejakym tukem, ja jsem pouzival indulonu. Pokud to zmizi, prelecte ptaky antiparazitikem. Muze to byt i bezne loupani zobaku, to ze ptaka ma te doma ctrnact dnu neznamena ze to je mlade.

S pozdravem smidla.eu

30.5.2019 23:20
lavice

XXX.XXX.90.150

DitaM napsal(a):
Dobrý den, mám doma 14 dní nové andulky.Jedna má viditelný problém se zobákem, druhá se otírá o bidlo.Myslela jsem si, že jo to vápenka. Před 6 dni jsem dle instrukcí vet kápla pod křídlo Ivomec a vše vydezinfikovala.Zatim ale nevidím žádné zlepšení.Je to moc brzo nebo jde o jiný problém. Děkuji

To je brzy. Přesně jak píše p Šmidla,potírat i třeba stolním olejem, po čase se to spraví. jinak pěkná samička.

DitaM

2.6.2019 18:28
DitaM

XXX.XXX.63.171

Děkuji za rady.
Jinak to je samička? Kupovala jsem jako samečka :)

Přidejte reakci

Přidat smajlík