Uživatel s deaktivovaným účtem

Já jsem viděl na poli u Litovle proso, ale bylo to asi 2 roky zpět. Teď už tam není.
perejil
napsal(a):
Dobrý den,
zdravím všechny chovatele papoušků. Chtěl bych se zeptat. Nemá někdo z vás tušení kde by se mohlo nacházet pole s prosem. Projel jsem snad už půlku hané a nikde ani políčko nezahlédnul někdo z Vás? Olomoucký kraj přesněji kolem Olomoucka.
teprve se selo je to 14 dní
perejil
napsal(a):
Dobrý den,
zdravím všechny chovatele papoušků. Chtěl bych se zeptat. Nemá někdo z vás tušení kde by se mohlo nacházet pole s prosem. Projel jsem snad už půlku hané a nikde ani políčko nezahlédnul někdo z Vás? Olomoucký kraj přesněji kolem Olomoucka.
Proso je třeba si zasít a vypěstovat. Jinak se dá koupit na burzách.
perejil
napsal(a):
Opravdu nikdo neví? :(
Tome tak ti nezbude nic jiného než jít a poorat rýčem kousek zahrádky a zasít proso vodě barev a ono ti ještě dojde neboj. No a potom v mléčné zralosti šup na mrážák. Alespoň budeš mít jistotu že to není ničím postríkáno. Já teď šel Senegal o měsíc později a vím že dojde sejí tak každý rok.
perejil
napsal(a):
zdá se mi prostě nemožný, že nikde není ani klas....
Nemožné to není ale uvědom si že proso a to veškeré se seje po zmrzlých a jestliže hledáš pole prosa buď si jist žes ho přešel neboť v tuto dobu jsou rostlinky nízké a bez klasů zkus to za měsíc pohledat znovu. Prostě teď ti poradím zkus pšenici v mléčné zralosti. Proso prostě ještě nemá klasy.
Cunik

XXX.XXX.56.149
Není lepsi a rychlejší si proso koupit než několik dní hledat a "uzivat" cizí majetek a práci?
Cunik
napsal(a):
Není lepsi a rychlejší si proso koupit než několik dní hledat a "uzivat" cizí majetek a práci?
Není protože hledám proso v mléčné zralosti... a bydlím v paneláku a možnost vypěstování tím pádem padá. Tudíž proto... snad je Vám moje odpověď dostačující, pokud jste nepřečetl diskuzi výše...