Uživatel s deaktivovaným účtem

Vlada98
napsal(a):
Zapomněl jsem ještě pár rýžovníků.Vim že podmínky nejsou ideální ale není místo když to nepůjde tak prostě budou jen zebry a křepelky
Necpal bych tam spolu zebry, kanáry a rýžovníky. Bude se to rušit. Vyberte raději jedno z toho jako pár-budou pak početnější odchovy (klid). Já ze zkušenosti vím, že kanáři nejsou ke křepelkám agresivní, mám spolu samičku kanára, pár hrdliček a křepelky-ok. Kanáři se dají chovat i třeba jako 1,2 a můžete teda mít každého jinak zbarveného, jestli jde o tu pestrost barev v kleci.
Další zmíněné dva druhy pěvců jsem nechoval, neporadím, ale myslím, že budou s křepelkami v pohodě. Na zebry mám podezření, že by v tomto malém mohly při hnízdění kanáry utlačovat, jsou hodně živé.
Každopádně, po vylétnutí v krátké době odstavujte mladé, ať už vyberete cokoliv.
Vlada98
napsal(a):
Zdravím Mohou být v volierce 1.2 výška,0.8šířka,1délka.(m). pár zebřiček, pár čínských křepelek, pár kanárů bude jim to stačit
Na rozdíl od rad to tm dejte, možná budete mile překvapen. A zebřičky některé jsou v kradení hnízdního materálu vpřeborníci. Myslím, že si to kanáři uhájí a klidně tam může být i pár pásovníků
nebo pár AG. I ti rýžovníci. Vše jsem tak odchovával.
Moudivláček
napsal(a):
Na rozdíl od rad to tm dejte, možná budete mile překvapen. A zebřičky některé jsou v kradení hnízdního materálu vpřeborníci. Myslím, že si to kanáři uhájí a klidně tam může být i pár pásovníků
nebo pár AG. I ti rýžovníci. Vše jsem tak odchovával.
možná budete mile překvapen
no spíš "nemile"
vrchní přeplňovač klecí nezklamal a opět se projevil
lupus4
napsal(a):
možná budete mile překvapen
no spíš "nemile"
vrchní přeplňovač klecí nezklamal a opět se projevil
Děkuji za "uznání"
Napište svoje konkrétní výsledky, ne opis z internetu. Já píší svoje zkušenosti a tak se do mě nemusíte navážet. Nechápu, proč Vás moje příspěvky drážďí ? Nezpochybňuji, že čím větší, tím lepší. Vy máte na rozdíl ode mne široký chovatelský záběr, alespoň podle diskuze. A jesli jsem přeplňovač voiér, tak proč tam mám odchovy pod rodiči? A ti se super prostorem mají mnohdy problém. Ono to není jen o prostoru. Chovám papušky jihoamerické, astrildy, leskoptve, kardinály, latamy, špačky.
Raďte, použíjte vlasních chovatelských poznatků, ať se neználci od Vás poučí.Ta vaše věta nikomu nic nepřinesla.
Jakej opis z internetu ? Jestli radíte do 1m klece 5,5 různých druhů - to jste fakt takhle choval ?
No já tedy ne. Pokud byste si ráčil všimnout nemontuju se do chovu ničeho, co jsem sám nechoval (vetší papoušci, hmyzáci atd...)
Nehodlám tu unavovat výčtem druhů, ale vždy jsem měl nejlepší výsledky v klecích jako tato s chovem po párech..
V prostornější voliéře při vhodné kombinaci druhů je společný chov samozřejmě možný.