Mohou být v volierce 1.2 výška,0.8šířka,1délka.(m)

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
12.6.2019 18:28
Vlada98

XXX.XXX.168.205

Zdravím Mohou být v volierce 1.2 výška,0.8šířka,1délka.(m). pár zebřiček, pár čínských křepelek, pár kanárů bude jim to stačit

12.6.2019 18:30
Vlada98

XXX.XXX.168.205

Zapomněl jsem ještě pár rýžovníků.Vim že podmínky nejsou ideální ale není místo když to nepůjde tak prostě budou jen zebry a křepelky

12.6.2019 18:38
lupus4

XXX.XXX.205.61

jen zebry a křepelky

kanárům by zebry nedovolily hnízdit ...(braní hnízdního materiálu, škubání peří atd...)
rýžovníci by to asi dali (budky z venku), ale po vyvedení mladých je to prostě MALÉ

méně bývá často více

Uživatel s deaktivovaným účtem

12.6.2019 18:39
Uživatel s deaktivovaným účtem

Vlada98 napsal(a):
Zapomněl jsem ještě pár rýžovníků.Vim že podmínky nejsou ideální ale není místo když to nepůjde tak prostě budou jen zebry a křepelky

Necpal bych tam spolu zebry, kanáry a rýžovníky. Bude se to rušit. Vyberte raději jedno z toho jako pár-budou pak početnější odchovy (klid). Já ze zkušenosti vím, že kanáři nejsou ke křepelkám agresivní, mám spolu samičku kanára, pár hrdliček a křepelky-ok. Kanáři se dají chovat i třeba jako 1,2 a můžete teda mít každého jinak zbarveného, jestli jde o tu pestrost barev v kleci.
Další zmíněné dva druhy pěvců jsem nechoval, neporadím, ale myslím, že budou s křepelkami v pohodě. Na zebry mám podezření, že by v tomto malém mohly při hnízdění kanáry utlačovat, jsou hodně živé.
Každopádně, po vylétnutí v krátké době odstavujte mladé, ať už vyberete cokoliv.

12.6.2019 18:50
Jamro

XXX.XXX.210.216

3,3 zebra alebo 1,2 kanar

12.6.2019 20:46
Moudivláček

XXX.XXX.37.245

Vlada98 napsal(a):
Zdravím Mohou být v volierce 1.2 výška,0.8šířka,1délka.(m). pár zebřiček, pár čínských křepelek, pár kanárů bude jim to stačit

Na rozdíl od rad to tm dejte, možná budete mile překvapen. A zebřičky některé jsou v kradení hnízdního materálu vpřeborníci. Myslím, že si to kanáři uhájí a klidně tam může být i pár pásovníků
nebo pár AG. I ti rýžovníci. Vše jsem tak odchovával.

12.6.2019 21:06
lupus4

XXX.XXX.205.61

Moudivláček napsal(a):
Na rozdíl od rad to tm dejte, možná budete mile překvapen. A zebřičky některé jsou v kradení hnízdního materálu vpřeborníci. Myslím, že si to kanáři uhájí a klidně tam může být i pár pásovníků
nebo pár AG. I ti rýžovníci. Vše jsem tak odchovával.

možná budete mile překvapen

no spíš "nemile"

vrchní přeplňovač klecí nezklamal a opět se projevil

12.6.2019 21:29
Moudivláček

XXX.XXX.37.245

lupus4 napsal(a):
možná budete mile překvapen

no spíš "nemile"

vrchní přeplňovač klecí nezklamal a opět se projevil

Děkuji za "uznání"
Napište svoje konkrétní výsledky, ne opis z internetu. Já píší svoje zkušenosti a tak se do mě nemusíte navážet. Nechápu, proč Vás moje příspěvky drážďí ? Nezpochybňuji, že čím větší, tím lepší. Vy máte na rozdíl ode mne široký chovatelský záběr, alespoň podle diskuze. A jesli jsem přeplňovač voiér, tak proč tam mám odchovy pod rodiči? A ti se super prostorem mají mnohdy problém. Ono to není jen o prostoru. Chovám papušky jihoamerické, astrildy, leskoptve, kardinály, latamy, špačky.
Raďte, použíjte vlasních chovatelských poznatků, ať se neználci od Vás poučí.Ta vaše věta nikomu nic nepřinesla.

12.6.2019 22:08
lupus4

XXX.XXX.205.61

Jakej opis z internetu ? Jestli radíte do 1m klece 5,5 různých druhů - to jste fakt takhle choval ?
No já tedy ne. Pokud byste si ráčil všimnout nemontuju se do chovu ničeho, co jsem sám nechoval (vetší papoušci, hmyzáci atd...)
Nehodlám tu unavovat výčtem druhů, ale vždy jsem měl nejlepší výsledky v klecích jako tato s chovem po párech..

V prostornější voliéře při vhodné kombinaci druhů je společný chov samozřejmě možný.

13.6.2019 09:40
Vlada98

XXX.XXX.168.25

Pohromadě nebo zvlášť

Přidejte reakci

Přidat smajlík