fredo

XXX.XXX.115.243
dobry den . mate niekto skusenosti z uhynom mladych papagajov ?zo 7 roziel mi zostali 3 , z 6 kralovskych mam zatial 4 ,z 5 spevavych mi zostali 2 ,rozela ciernohlava z 5 len 1 prezilo ,barnard klonkursky zo 4 mi dve zatial ziju. mladez kazdeho druhu zomreli vecsinou v jeden den plne nakrmene stare tak od 3 do 7 dni .niektore druhy ale bezproblemov vychovali plne pocty ako sa im vyliahli tak tomu nechapem .uhyn z nicoho nic rano boli ciperne a poobede bolo po nich ako keby im netravilo. nemate s tym skusenosti ?krmim stale rovnako chovam uz cca 15 rokov
fredo

XXX.XXX.115.243
podavam vajecnu zmes dotoho davam probiotika v praskovej forme davam aj trocha dokrmovacej zmesy a do vody tiez davam vitaminy tak tomu vobec nechapem co sa deje preco tie uhyny a vsetky teraz za posledny tyzden som z toho zufaly .kde na slovensku robia pitvy a ako sa to posiela ? dakujem za pomoc
fredo

XXX.XXX.115.243
nemeli praveze vobec nic zvlastne
Dobry den, tento rok sa mi stalo (jedna sa o Alex.malych ), ze embria odumierali 4-5 dni pred liahnutim a ked sa jednemu aj podarilo vyliahnut do 5 dni bolo mrtve (malo plny hrvol krmiva)
Vajicko s odumretym embriom som poslal na vysetrenie do BA, kde mi do tyzdna prisla sprava, ze rodicia maju neaku bakteriu. Podla vysledku mi potom zverolekar predpisal pre rodicov antibiotika. Zial chovna sezona je uz fuč, cize vysledok budem vediet az buducu sezonu.
Prikladam adresu laboratoria.
fredo

XXX.XXX.115.243
dakujem pekne za radu konecne mi niekto poradil ...do BA to cca mam 200 km. tak ako tam mam poslat na pitvu mrtve mlade ?
Uživatel s deaktivovaným účtem

dobrý den,
mohl bych se zeptat jaká bakterie a jaká antibiotika předepsali.
napsal(a):
dobrý den,
mohl bych se zeptat jaká bakterie a jaká antibiotika předepsali.
Zdravim, meno lieku vam neviem povedat ,lebo som sa preto este nezastavil z dovodu, ze sa maju podat az pred znaskou (co je az na buducu sezonu)
Posielam vam meno bakterie.

děkuji, asi mám ten samý problém u alexandrů. To co se vylíhlo tak netrávilo, velké vole které se nezmenšilo ani když nebylo mladě nakrmené, ptáče pomalu rostlo a za 14 dnů úhyn.