Mara92
napsal(a):
To byla zase burza všichni kvalitni ptaci serou do vykupu chtěl sem koupit agoše lutina jediny na cele burze ve vykupu za kylčo dal bych vic, kam to chovatelstvi spěje nerozumim tomu za 30kč anduly to bych se na to vysral a rozdaval dětem zadarmo
Bohužel Sobotka už je taková, všechno do výkupu, aby se nemuseli hádat na stole o 50kc... To je nevýhoda malé burzy, kde kupující zkouší za co nejmíň a očekávají od prodávajícího, že ustoupí aby to nemusel vozit zpět... Když jsem sháněl rubina, automaticky do výkupu, kde byla kvalita, což je smutné. Cenu výkupu si určujeme sami, nadruhou stranu bysme bez výkupu asi nemohly fungovat... Každá mince má dvě strany...
Problém je, že někteří kupující by chtěli ptáky ještě levnější, než je cena výkupu. To se pak nedivte, že to každý dá rovnou do výkupu, kde nikdo ani necekne. Já osobně nikdy při nákupu nesmlouval. Buď cenu respektuji a nebo ne a jdu dál.
Ve finále nejvíce smlouvají lidé, kteří chtějí koupit papouška za pár kč a potom své ptáky prodávají dráž než je běžná cena.
Jasny, ale když vim, že vykup da za andulu 30kč hodim přenosku na stůl napišu kus za 40kč na přenosku a myslim si že za chvili mi nezbyde nic, mě osobně by šlo o to, že se odchov se dostane do lepšich podminek než u vykupčiho v male kleci stres z převozu a podobně nevim no člověk kolem toho líta jak blbec a pak to flaknou do výkupu za cenu jednoho točeneho pivka no prostě to z mého pohledu není ono. Asi jsem tak blbej, že to nepochopim
Ahoj, já jsem v Sobotce byla, prodala jsem komplet zebry, komplet holoubky a andul jsem prodala taky dost, ale za třicet korun bych je do výkupu nedala, ne z hamižnosti, ale přesně jak píše kolega Mara92 , je to něco co mám ráda a to zvíře má taky svoji cenu, a podle toho se k němu chováme. Já jsem si zbytek odvezla domů. Patřím asi do stejného klubu jako Mara, a jsem ráda
Karel136

XXX.XXX.103.6
Dobrý den, jaká byla cena výkupu u rozel a mnichů?