To by jste měl trochu vysvětlit, alespon jaké druhy ,jaké příznaky tomu předchází a popř. v jakém časovém intervalu, jestli jste nepořídil nějaké nové,nezačal krmit něčím jiným nebo z jihého zdroje....mnoho příčin to může mít ale nejistější je se obrátit na veterináře, napsat žádanku na pitvu do nějakého SVU.
KaPeHa
napsal(a):
Poprosím o radu lehaji mi samci papoušků. Má s tím někdo zkušenost? Jen samci!
Jednu slušnou odpověď jste dostal, až se divím té pěkné reakci. Já Vám napíšu velice kritickou.
Lehat si může kdokoliv. Používáte hantýrku u exotářů neznámou.
Dáváte otázku, na kterou se nedá odpovědět. Jakou zkušenost a s čím máme mít? Víte kolik druhů papoušků se chová? Jak rozdílné jsou párové vztahy, kdy u některých jsou dominantní samice, jinde samci. Někdy jde o hejnové druhy jindy o individuální párové agresivní samce.
Jestli jste dítě, tak ten dotaz chápu a rád po upřesnění odpovím. V opačném případě žasnu.
Vypadalo to jako akutní žádost o pomoc ,tak jsem na to reagoval ale vy ,co jste odsouhlasili jako kvalitní příspěvek, ten co zminuje mokré, plísní napadené krmení si vážně myslíte, že z tohoto důvodu hynou než samci a samice jako že ne ? Není vám to divné? Logické opodstatnění to nemá .
JoPe
napsal(a):
Vypadalo to jako akutní žádost o pomoc ,tak jsem na to reagoval ale vy ,co jste odsouhlasili jako kvalitní příspěvek, ten co zminuje mokré, plísní napadené krmení si vážně myslíte, že z tohoto důvodu hynou než samci a samice jako že ne ? Není vám to divné? Logické opodstatnění to nemá .
Ona to zase taková blbost není. To co výdrží jeden druhého může zabít. Plíseň není nic hezkého. Jinak z tohoto dotazu se nedá nic vyčíst,je to jak píšete. Nejjistější je pitva. A pohlaví může být náhoda. Pak by bylo třeba vědět nebo vidět podmínky chovu a hlavně: O jaké ptáky se jedná. Na to se již ptalo více lidí,bez odezvy,tak je radit nemožné. Jen tu pitvu.