Uživatel s deaktivovaným účtem

Dobrý den, navštívil někdo tuto výstavu v Brně Kníničkách. Pro mne byla velmi daleko za očekáváním. Jedna z nejslabších za poslední roky, ale je to možná jenom můj názor.
napsal(a):
Dobrý den, navštívil někdo tuto výstavu v Brně Kníničkách. Pro mne byla velmi daleko za očekáváním. Jedna z nejslabších za poslední roky, ale je to možná jenom můj názor.
Dobrý den, je pravda, že tam bylo cca 300 kanárů i když běžně jich tam je 500. Ale nemyslím si, že by to mělo vliv na kvalitu vystavených ptáků, spíše naopak, rok od roku tam můžeme vidět velmi kvalitní ptáky. Samozřejmě , že ne ve všech kategoriích, musíte si uvědomit, že chov kanárů je dnes velmi náročný a udržet krok ze zahraničními kolegy je velmi těžké. Pokud chcete dnes chovat kanáry a pravidelně vyhrávat výstavy u nás a držet se kolem 90 bodů i na zahraničních soutěžích, tak to chce opravdu velké odhodlání, zkušenosti a lásku ke kanárům. Bude potřeba dostat mezi chovatele víc mládeže aby se udržela tradice a do soutěžního chovatelství to vneslo novou energii a ten správný zápal.
Chtěl bych poděkovat pořadatelům, kteří odvedli velký kus práce a pro mě i přes menší účast byla výstava pěkná.

Hlavně počtem.V sále dva regály a ještě nebyly plně obsazeny.Bylo vystaveno asi 225 kanárů v hrozně malém počtu barev a rázů.
napsal(a):
Hlavně počtem.V sále dva regály a ještě nebyly plně obsazeny.Bylo vystaveno asi 225 kanárů v hrozně malém počtu barev a rázů.
No to máte pravdu, každý dnes chová červené kanáry, asi se dobře prodávají. Ale jak chcete ovlivnit kolik a jaké druhy budou vystaveny to je pouze v rukách chovatelů.
Ale i přesto se nám to moc líbilo, kamarád si tam koupil pět červených kanárů a nějaké zebřičky. Škoda jen, že ti hodně obodovaní nebyli prodejní.
Pivko bylo dobré a cesta vlakem úplně v pohodě, pěkný den s kamarády co mají stejný koníček.
Dobrý večer
Dnes jsem navštívil výstavu v Kníničkách. Vystaveno bylo méně kanárů než obvykle, někteří ptáci byli opravdu nádherní.