Dobrý den, chtěl bych se zeptat jaké máte zkušenosti s firmou Agevis. Inzeruje zde na inzerci již nějakou dobu a od známých jsem slyšel celkem dobré ohlasy. No Vánoce jsou zde a tak jsem chtěl něco koupit svým miláčkům. Mám to kousek a naskytla se cesta kolem. I přes vyhovující provozní dobu se pokouším dovolat, nic, sms nic. Jedu tedy na adresu prodejny, nic, nikde žádné označení, na telefon opět nikdo nereaguje. No nevím zajímavý způsob podnikání, myslel jsem, že něco zkouknu, koupím, ale bohužel. Rozhodně nedoporučuji nezávaznou návštěvu během otvírací doby, žádná prodejna zde není, jen rodinný dům s chovatelským zařízením. Zajímalo by mě jestli vůbec funguj eshop.
Jo na tento jsem několikrát volal, zvonil, jednou to dokonce někdo tipl. Stát se může cokoli, krádež, ztráta. Proto jsem napsal zprávu, bez odezvy. Jel jsem kolem a tak jsem tam přímo zajel, během otevírací doby, ale nikde nic. Nemají nikde napsáno, že prodejna neexistuje a nikoho tam nenajdete.
Auto postavené před vjezdem, nějaké krabice opřené o plot, ale dovolat se někoho nemožné. Tabulka s označením obchodu žádná.
Je to celkem jedno, eshop může fungovat, ale raději jsem nakoupil jinde.
Pokud by ovšem někdo dostal nápad tam osobně zajet. Bez předchozí telefonické dohody, tam vůbec nemá cenu jezdit. Obchod tam žádný není.
usak
napsal(a):
Jo na tento jsem několikrát volal, zvonil, jednou to dokonce někdo tipl. Stát se může cokoli, krádež, ztráta. Proto jsem napsal zprávu, bez odezvy. Jel jsem kolem a tak jsem tam přímo zajel, během otevírací doby, ale nikde nic. Nemají nikde napsáno, že prodejna neexistuje a nikoho tam nenajdete.
Auto postavené před vjezdem, nějaké krabice opřené o plot, ale dovolat se někoho nemožné. Tabulka s označením obchodu žádná.
Je to celkem jedno, eshop může fungovat, ale raději jsem nakoupil jinde.
Pokud by ovšem někdo dostal nápad tam osobně zajet. Bez předchozí telefonické dohody, tam vůbec nemá cenu jezdit. Obchod tam žádný není.
Fungují a jsou zapsáni jako internetový obchod, tak proč by měli mít prodejnu? Nikde neavizují, že prodejnu mají. Takhle to má spousta firem.