Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků

Uživatel s deaktivovaným účtem

21.12.2019 12:29

Dobý deň, dilema samec alebo samica tato andulka? Ma cca 3 roky, podla mna samica ale dvaja kamarati co su chovatelia tvrdia skalopevne ze samec.
Tak neviem... dakujem za odpovede.

21.12.2019 13:28
JoPe

XXX.XXX.82.6

Mám tady jednu chovnou samici, která má nyní přesně takto zbarvené ozobí. Když bude mezi jinými andulkami.tak se to musí projevit co je zač.

Neregistrovaný uživatel

21.12.2019 14:32
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.87.118

Od Rybo4 bych takový dotaz nečekal.

21.12.2019 15:17
petoc

XXX.XXX.101.156

Dobrý, za mňa samica

21.12.2019 15:22

Neregistrovaný uživatel napsal(a):

Dobry den, je pravda ze som Vahal ci to sem vobec dam, ale nakoniec ze skusim. Je pravda ze uz viac ako 15 rokov andulky nechovam. Za mna je to samica, ktora este nie je v toku, keby bola ozobie by jej zhnedlo a ostalo zvraskavene. Avsak dvaja chovatelia anduliek ma skalopevne presviecaju, že to je samec, koli tomu ze je to ..opalinova mutacia...atd. Ja sa ozaj v mutaciach anduliek moc nevyzna, niektore ovladam ale tak zaklad mam. Preto som to sem dal, ze ci mi niekto nevie poradit. Je to hadam diskusia, tak snad niekto fundovany mi moze poradit. Ved clovek chovatel sa uci kazdy den. Este dodám, že to nie je moja andiulka je to susedkina, ktora jej chce kupit druhú andulku do páru.
Dakujem

21.12.2019 20:23
lavice

XXX.XXX.90.150

Uživatel s deaktivovaným účtem napsal(a):
Dobry den, je pravda ze som Vahal ci to sem vobec dam, ale nakoniec ze skusim. Je pravda ze uz viac ako 15 rokov andulky nechovam. Za mna je to samica, ktora este nie je v toku, keby bola ozobie by jej zhnedlo a ostalo zvraskavene. Avsak dvaja chovatelia anduliek ma skalopevne presviecaju, že to je samec, koli tomu ze je to ..opalinova mutacia...atd. Ja sa ozaj v mutaciach anduliek moc nevyzna, niektore ovladam ale tak zaklad mam. Preto som to sem dal, ze ci mi niekto nevie poradit. Je to hadam diskusia, tak snad niekto fundovany mi moze poradit. Ved clovek chovatel sa uci kazdy den. Este dodám, že to nie je moja andiulka je to susedkina, ktora jej chce kupit druhú andulku do páru.
Dakujem

Samice 100%

22.12.2019 09:42
pyzma

XXX.XXX.37.6

Dobý deň, dilema samec alebo samica tato andulka? Ma cca 3 roky, podla mna samica ale dvaja kamarati co su chovatelia tvrdia skalopevne ze samec.
Tak neviem... dakujem za odpovede.

Samice, ti dva chovatele co Vam radili nejsou asi chovatele andulek.

22.12.2019 09:56
Čimo

XXX.XXX.222.244

Samica texas clearbody

22.12.2019 10:06
pyzma

XXX.XXX.37.6

Čimo napsal(a):
Samica texas clearbody

Samice to je, ale Tcb to neni.

22.12.2019 11:12
JoPe

XXX.XXX.82.6

Je asi jedno ale TCB to není ,je to opalínová.

22.12.2019 13:34
euw

XXX.XXX.153.69

Samica!!!

22.12.2019 18:58

Dakujem Vam za vsetky prispevky. Perlicka je ze som ukazal tuto diskusiu nemenovanym dvom osobam z Piestan (odbornikom na andulky a mojich susedov) a kedze sme sa szavili ja ze je to 100% samica oni dvaja 100% samec o flasu slivovice vyhral som! Ked ju dostanem nazdravie Vam vsetkym a vela zdaru pri odchovoch v roku 2020! Aleee najlepsie natom je to ze tito dvaja fiškusi dneska kupili k tej andulke 100% samice na foto hore mladeho samceka!:-) Prikladam foto... mlady "samcek" samozrejme 100% l:)

22.12.2019 19:20
euw

XXX.XXX.153.69

Dakujem Vam za vsetky prispevky. Perlicka je ze som ukazal tuto diskusiu nemenovanym dvom osobam z Piestan (odbornikom na andulky a mojich susedov) a kedze sme sa szavili ja ze je to 100% samica oni dvaja 100% samec o flasu slivovice vyhral som! Ked ju dostanem nazdravie Vam vsetkym a vela zdaru pri odchovoch v roku 2020! Aleee najlepsie natom je to ze tito dvaja fiškusi dneska kupili k tej andulke 100% samice na foto hore mladeho samceka!:-) Prikladam foto... mlady "samcek" samozrejme 100% l:)

Na milión percent samica. To sú teda naozaj "odborníci na slovo vzatí".

22.12.2019 19:37
jarat

XXX.XXX.205.181

Dvě samice:)

22.12.2019 19:38

euw napsal(a):
Na milión percent samica. To sú teda naozaj "odborníci na slovo vzatí".

Šak to sa smejem natom, že Pat a Mat:) Čudujem sa, že jej nekúpili škrečka:) Ono je to moja suseda 82 ročná pani, majitelka tej zelenej andulky a spomínaný odborníci sú jej synovec a jeho kamarát.

22.12.2019 19:39

jarat napsal(a):
Dvě samice:)

Vidím to na registrované partnerstvo:)

Neregistrovaný uživatel

22.12.2019 20:56
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.87.118

Šak to sa smejem natom, že Pat a Mat:) Čudujem sa, že jej nekúpili škrečka:) Ono je to moja suseda 82 ročná pani, majitelka tej zelenej andulky a spomínaný odborníci sú jej synovec a jeho kamarát.

Kdyby byl křeček samec- kdo ví??

23.12.2019 07:50
pyzma

XXX.XXX.37.6

Tak at Vam ta slivovice chutna. 😀 mozna by jste mel ukazat sousedum fotku nejakeho samce aby vedeli podle ceho se to pozna 😂

23.12.2019 12:38
pterodactyll

XXX.XXX.35.2

Třeba si zakládají harém,když bude ten silvestr.

3.1.2020 21:16
zosrnia

XXX.XXX.180.86

Neregistrovaný uživatel napsal(a):

Tiež som Vašeho názoru,ale čo sa týka andulky je to samica.

Přidejte reakci

Přidat smajlík