Prodám papoušky královské

Prodám Papouška královského - Prodám 2x samec - 2024 - pevný kroužek, DNA -...
2200 Kčředitel
XXX.XXX.22.38
Dobrý den .Chci se zeptat jestlli se hodí k páru papoušku královských párek kanáru.Papoušky chovám ve venkovní voliéře kryté ze tří stran o rozměrech 150 cm na šířku 300 cm na délku a 250 cm na výšku.Díky za info.
Uživatel s deaktivovaným účtem
Ja chovam kralovakov s pestunkami a su tam aj mexicke hyle, ale tie mi este nehniezdili.. Oba páry hniezdia v pohode a mam odchovy od oboch parov pravidelne a vobec nie je vidiet ze by vznikali aj v case hniezdenia nejake problemy. Za mna podla mna drobotina ako kanarik v pohode.
Ja chovam kralovaky celorocne vo voliere 2,5x2x4,5m (šxvxh). Ani v čase hniezdenia kralovakov, kedy moze byt samec agresivny nebol ziadny problem,
já mám králováky ve voliéře 5x1x2m a zlikvidovali mi v době hnízdění mladé neofémy, které ještě neuměly pořádně létat po opuštění budky a amadinu diamantovou, co se k nim nějak dostala z vedlejší voliéry. Asi záleží na povaze každého ptáka. Jedině koho si nevšímají, jsou na zemi křepelky čínské, které bez problémů odchovávají.
Karelch
napsal(a):
Viděl jsem u spousty chovatelů kralováky ve společné volieře, naposledy al čínské, penanty a patagonce. Já cokoli jsem zkusil ke královákům dát, všechno mi samec likvidoval, i mimo doby ozáření. A to je mám v 7metrové volieře. Už nic nevymyšlím, chovám po páru.
Já to samé..