Dobrý den, pořídil jsem si dva číňany a od prvního dne jsou venku, do vnitřního zděného záletu se chodi pouze najíst. Pokoušel jsem se je tam zavřít, ale v momentě kdy pozorují jakýkoli zvuk nebo pohyb, okamžitě vyletí zase ven. Venku se pohybuje teplota v noci okolo -3°, mám je dostat dovnitř za každou cenu a zavřít nebo to nechat na nich, dekuji za radu, Petr.
Zdravím, Alexandr čínský je jedním z nejodolnějších papoušků,já osobně mám 2 páry a mají vnitřní zálet do kterého zlétají na noc ale v zimě se jim moc do záletu večer nechce a tak je musím zahánět takže pokud mají aspon jednu tranu chráněnou proti průvanu tak bych se ničeho nebá jedině čeho bych se bál jsou predátoři kteří v noci mužou ptáky dostat tak jsem loni přišel o samici tak je raději na noc zavírám v záletu.
hari2
napsal(a):
Zdravím, Alexandr čínský je jedním z nejodolnějších papoušků,já osobně mám 2 páry a mají vnitřní zálet do kterého zlétají na noc ale v zimě se jim moc do záletu večer nechce a tak je musím zahánět takže pokud mají aspon jednu tranu chráněnou proti průvanu tak bych se ničeho nebá jedině čeho bych se bál jsou predátoři kteří v noci mužou ptáky dostat tak jsem loni přišel o samici tak je raději na noc zavírám v záletu.
Souhlasím, to je strach všech chovatelů. Já musím zaklepal, že mě se to ještě nestalo. Držím všem pěsti...