Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
7.2.2020 19:34
Eva2306

XXX.XXX.224.36

Dobrý večer. Chcem sa spýtať, či tu niekto nemá ako maznáčika papagája cacadu. Videla som videa na youtube a čítala som o nich dosť. Zvažujem, ale opatrne, že si jedného kúpim. Mám mníška šedého je to môj mazel.

7.2.2020 21:56
Sis

XXX.XXX.1.126

Dle mě kakaduové nejsou úplně vhodní jako mazlíci, jsou sladcí když jsou miminka, ale jak dospějí, dokáží být dost agresivní. Díky videím jsou dost populární, ale zkuste kouknout i na jiná videa než jak tancují :-) jinak pokud bydlíte třeba v bytě, tak vám ho určitě nedoporučuji :-)

8.2.2020 07:41
Eva2306

XXX.XXX.224.36

Ďakujem za odpoveď, veď práve z toho má obavy.

8.2.2020 08:53
Froli-1

XXX.XXX.75.113

https://youtu.be/n-U4XwcQbYQ

A tohle jste viděla? Dejte si volume na max. a pak se rozhodujte🤣
Sousedi by z vašeho nadšení pořídit si papouška kakadu, protože jsem ho viděla jak dokáže tančit, taky byli určitě nadšení ....

8.2.2020 10:56
Eva2306

XXX.XXX.224.36

Nooo hlas má teda parádny jedine do rodinného domu. Myslím si, že pokiaľ neškrieka celý deň v kuse a neruší nočný kľud mohlo, by to fungovať. Ale rada od skúseného chovatela by bola fajn. Mám mníška šedého ten si trošku tiež zaškrieka, ale viem ho umravniť. No ak si na kakadua netrúfnem, tak zvažujem amazonika bielobruchého, alebo papagáj konžský. Nejakého kamoša pre mníška.

8.2.2020 13:57
Sis

XXX.XXX.1.126

Eva2306 napsal(a):
Nooo hlas má teda parádny jedine do rodinného domu. Myslím si, že pokiaľ neškrieka celý deň v kuse a neruší nočný kľud mohlo, by to fungovať. Ale rada od skúseného chovatela by bola fajn. Mám mníška šedého ten si trošku tiež zaškrieka, ale viem ho umravniť. No ak si na kakadua netrúfnem, tak zvažujem amazonika bielobruchého, alebo papagáj konžský. Nejakého kamoša pre mníška.

Bohužel kakaduum když se něco nelíbí, tak to dokážou i celý den, amazonci jsou super komedianti i v dospělosti, myslím, že to by byla lepší volba, ale samozřejmě je to jen můj názor :-)

Uživatel s deaktivovaným účtem

8.2.2020 14:19
Uživatel s deaktivovaným účtem

Eva2306 napsal(a):

Jasne určite amazonka alebo konzskeho tie maju hlasove prejavy o mnoho mensie. Sám chovám konžských a sú tichý vtaci. A krotky dokazu ohromne kusky:)

8.2.2020 19:25
Eva2306

XXX.XXX.224.36

Ďakujem za cennú radu. Zrejme si zaobstarám papagája konžského. Hovorí sa im zelený žako. Len nie su tak vystresovaní. Vďaka

8.2.2020 20:38
irča

XXX.XXX.21.198

Tak realita u nás doma. Občas 😄 Je to dost slyšet i přes zavřená okna.

8.2.2020 20:45
Eva2306

XXX.XXX.224.36

No pána beka, ten sa rozčertil. A čo sa mu nepáčilo? Ale je to zlatíčko člen rodiny. Veď aj ľudia niekedy vrirskajú ako opice po sebe....

8.2.2020 20:46
Eva2306

XXX.XXX.224.36

irča napsal(a):
Tak realita u nás doma. Občas 😄 Je to dost slyšet i přes zavřená okna.

Susedia v pohode? Priateľ robí nočné to by sa asi moc nevyspal...he he

8.2.2020 20:52
irča

XXX.XXX.21.198

Eva2306 napsal(a):
Susedia v pohode? Priateľ robí nočné to by sa asi moc nevyspal...he he

No byla jsem upozorněna, že nemám otvírat okna /hlavně v létě/, aby se sousedi vyspali. Asi se něco na mě z okolí chystalo, zatím ofiko nic. Samička je v pohodě, ani neřve, jen ho nechce. Takového magora, kdo by taky chtěl.

8.2.2020 21:06
Eva2306

XXX.XXX.224.36

irča napsal(a):
No byla jsem upozorněna, že nemám otvírat okna /hlavně v létě/, aby se sousedi vyspali. Asi se něco na mě z okolí chystalo, zatím ofiko nic. Samička je v pohodě, ani neřve, jen ho nechce. Takového magora, kdo by taky chtěl.

Možno sa práve preto,že ho odmieta hnevá. No mám len mníška šedého a ten je na mne závislý, ale občas sa usadí aj na priateľovom pleci. Keď som mala ešte jedného papucha, tak mňa si až tak strašne nevšímal mám na mysli mníška nie priateľa . I keď bol žiarlivý a vždy, keď som sa maznala s iným papuchom mníšek sa vtieral a vynucoval si pozornosť. Ale chcem k mníškovi kamaráta, lebo tento ma samú nenechá ísť ani na wc ani do sprchy ešte so mnou aj perie a prezlieka postelné prádlo ...

8.2.2020 21:12
Eva2306

XXX.XXX.224.36

Eva2306 napsal(a):
Možno sa práve preto,že ho odmieta hnevá. No mám len mníška šedého a ten je na mne závislý, ale občas sa usadí aj na priateľovom pleci. Keď som mala ešte jedného papucha, tak mňa si až tak strašne nevšímal mám na mysli mníška nie priateľa . I keď bol žiarlivý a vždy, keď som sa maznala s iným papuchom mníšek sa vtieral a vynucoval si pozornosť. Ale chcem k mníškovi kamaráta, lebo tento ma samú nenechá ísť ani na wc ani do sprchy ešte so mnou aj perie a prezlieka postelné prádlo ...

Škoda kakadu sú ako malé deti veľmi som siplánovala mať jedného, ale to by sme museli ísť s priateľom bývať asi na samotu

Přidejte reakci

Přidat smajlík