Kde sehnat mládě krkavce?

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
10.3.2020 18:02
pavouček_13

XXX.XXX.74.193

dobrý den, nevěděl by někdo, kde se dá sehnat nejlépe ještě slepé mládě krkavce na dokrmení?

10.3.2020 19:49
JoPe

XXX.XXX.82.6

Dobrý den, kontakt nemám. ale mám na vás dotaz, proč chcete ještě slepé ? Jestli to chcete na ochočení, tak stačí opeřené a nemusíte se trápit s dokrmováním a výsledek je dobrý. Měl jsem dříve několik ochočených krkavcovitých ptáků a rozdíl byl jen u těch starších, krátce před vylétnutím.

10.3.2020 21:27
pavouček_13

XXX.XXX.74.193

Dekuji za Vasi odpoved

Aha, to jsem nevedela, vsude jsem cetla, ze je potreba jeste slepe... premyslim ze bych si nejakeho pristi rok poridila, ale nevim kde je sehnat... nasla jsem par inzeratu, kde nekdo prodaval rok stare jedince, ale nic jineho.

11.3.2020 08:13
Uda

XXX.XXX.143.103

pavouček_13 napsal(a):
Dekuji za Vasi odpoved

Aha, to jsem nevedela, vsude jsem cetla, ze je potreba jeste slepe... premyslim ze bych si nejakeho pristi rok poridila, ale nevim kde je sehnat... nasla jsem par inzeratu, kde nekdo prodaval rok stare jedince, ale nic jineho.

Tak v tomhle případě vám nezbývá nic jiného než kontaktovat a vytypovávat si chovatele těchto ptáků a prostě jednat s nima. I ten co schání samici, tak je předpoklad že budou mladé. A navíc píšete že až příští rok,takze máte dost času mapovat chovatele a když tak se zapsat do záznamu o odchov. Vy chcete mladé ještě z hnízda, tak to stejně takhle musíte udělat. Ale také nechápu proč by muselo být mladé ještě slepé? asi si dle mně neumíte představit tu piplačku, a navíc bude ještě nezapeřené a tudíž třeba vyřešit zahřívání, jinek se vám může mladé podchladit a to už není sranda. Byt vama tak hledám, kontaktuji, a jak budou mladé vzal bych mladé již na vyskočení z hnízda, i tak budete mít co dělat než začne přijímat potravu samo. A ono k vám přilne to nemusíte mít strach. Krkavcovití mají v tomhle talent.
Stestnou ruku v hledání.

Přidejte reakci

Přidat smajlík