Papoušek zpěvavý cena

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
14.3.2020 21:43
Vinc86

XXX.XXX.45.238

Dobrý den nejsem si jistý jakou samičku si má nechat na chov. Jestli světle žlutou nebo světle žlutou s šedými křídly. Která je dražší?

15.3.2020 07:21
Miroslav Bláha

XXX.XXX.168.116

Vinc86 napsal(a):
Dobrý den nejsem si jistý jakou samičku si má nechat na chov. Jestli světle žlutou nebo světle žlutou s šedými křídly. Která je dražší?

Já bych si nechal tu barevnější. Čím víc barev, tím víc peněz 🤑🤑🤑

15.3.2020 07:36
atobajus

XXX.XXX.195.189

Vinc86 napsal(a):

Základ je naučit se správně pojmenovat mutace, znát genetiku a mít cíl co chcete odchovat. Pak si vyberte tu, která je kvalitnější, která se vám víc líbí a kterou dokážete spářit tak aby posloužila co nejvíce vašemu chovatelskému záměru.

15.3.2020 08:45
Vinc86

XXX.XXX.45.238

Nevim jak je to možné ale loni jsem měl od šedé samice a lutinového samce s lehkým rubinem na zádech snůšku pěkně zelených strak. Jak to?

15.3.2020 09:35
vegh

XXX.XXX.113.131

Vinc86 napsal(a):
Nevim jak je to možné ale loni jsem měl od šedé samice a lutinového samce s lehkým rubinem na zádech snůšku pěkně zelených strak. Jak to?

Ja vlani mal od modrá staka x striborné.samé straky a albini.mutácie su už doméšané u spevákov ako pri andulkáh tak možete odchovat všelieké mládé.

15.3.2020 09:39
Vinc86

XXX.XXX.45.238

Neregistrovaný uživatel

15.3.2020 10:20
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.87.118

Na fotkách není snůška,ale odchov!

15.3.2020 10:25
JoPe

XXX.XXX.82.6

Vinc86 napsal(a):

Kupte si knížku Papoušek zpěvavý a jeho mutace a všechno se tam dozvíte.

15.3.2020 15:11
Eska1939

XXX.XXX.79.220

Zdravím.Nedozví se nic autor tady psal již někdy v listopadu,že je zatím vyprodaná.Jinak máte pravdu je perfektní.

15.3.2020 16:06
vegh

XXX.XXX.113.131

JoPe napsal(a):
Kupte si knížku Papoušek zpěvavý a jeho mutace a všechno se tam dozvíte.

Knížku mám je dobrá ale len tomu kto ovládá genetiku.a musíte vedet načo je vták štepitelné čo dnes je tažké ked kupíte od neznámého.

15.3.2020 18:04
JoPe

XXX.XXX.82.6

vegh napsal(a):
Knížku mám je dobrá ale len tomu kto ovládá genetiku.a musíte vedet načo je vták štepitelné čo dnes je tažké ked kupíte od neznámého.

Kniha obsahuje i základy genetiky, takže srozumitelná je, jen se tomu čtení trochu věnovat a chtít se tím prokousat. No a to, na co štěpí pak ukážou postupně přímé odchovy nebo další generace .Co jiného doporučit Eska1939 a nezamotat úplně hlavu, když se ptá: "jak je to možné" ?

15.3.2020 18:59
SGY

XXX.XXX.234.206

Vinc86 napsal(a):

Zdravím.
Jakou mutaci máte na mysli pod pojmem šedá samice? Šedozelená? Nebo modrá? - samice australské modré jsou vizuálně (fenotypově) v podstatě šedé a občas někdo nabízí jako šedou samici právě modrou.
Samec - píšete lutino s lehkým rubinem na zádech - tedy buď slabě vybarvené rubino (ino opalín) nebo by to mohla být i rubino straka. Tam je červená barva opalínové mutace hodně potlačená a jedinci pak vypadají jako slabě vybarvené rubino.
Pokud jste od nich odchoval zelené straky - předpokládám, že máte na mysli přírodní recesivní straky, pak oba rodiče minimálně štěpí na recesivní straku (samec pokud je rubino straka, tak samozřejmě na straku již neštěpí).
Mladí strakatí samci pak budou budou štěpit na lutino a opalín, pokud je matka v modré mutaci, pak budou všichni mladí strakatí jedinci štěpit i na modrou.

16.3.2020 14:47
Vinc86

XXX.XXX.44.215

Děkuji vám všem za rady pokusím se tu knížku co nejdřív sehnat

17.3.2020 08:16
parrotss

XXX.XXX.229.149

Vinc86 napsal(a):
Děkuji vám všem za rady pokusím se tu knížku co nejdřív sehnat

Dobrý den, jsem autor knihy. V tuhle chvíli jsou všechny výtisky 1. vydání publikace Papoušek zpěvavý a jeho mutace, již rozebrány.

Několik kusů knih, je ještě k dispozici na Slovensku. Pokud si je nikdo neobjedná a zůstanou k dispozici, mohu je v létě (pokud to situace s cestováním dovolí) dovést a nabídnout v ČR. Podle poslední informace od známé, která je má u sebe, se jedná o cca 5-6 kusů. Ti, kteří by měli zájem a jsou ochotni počkat do léta, mně mohou napsat svoji žádost o rezervování knihy na e-mail: lukac.peter@seznam.cz.

Rozesílání poštou na dobírku, pak bude realizováno podle pořadí došlých objednávek. Víc pro vás zatím neumím udělat. S pozdravem, P. Lukáč.

17.3.2020 10:42
kareta

XXX.XXX.84.6

Pro vinc86. Prodejte je obě a kupte si pár krásných přírodních papoušků zpěvavých. Protože TI jsou nejkrásnější . A za pár roků budou i nejdražší ale pak nebudou k sehnání Dnes je to samá zdegenerovaná mutace velikosti andulky.

17.3.2020 10:52
Vinc86

XXX.XXX.45.238

A co bych měl koupit do páry k tomu samcovi aby měli pěkny malady?

Přidejte reakci

Přidat smajlík