Vannacutt

XXX.XXX.153.131
Dobrý den,
poslední dobou v noci a brzy ráno, tedy předpokládám, že je to celou noc, s manželkou slyšíme pravidelné krátké houkání. Je to jak kdyby někdo při spánku oddechoval.
Zkusil jsem si po zdroji zvuku posvítit baterkou, ale nic jsem neviděl a houkání přestalo.
Přestěhovali jsme se města na venkov a nejsme na takové zvuky zvyklí.
Děkuji za odpovědi.
Vannacutt

XXX.XXX.153.131
Nejsem si jistý, že by ježek houkal na jednom místě celou noc.
Vannacutt
napsal(a):
Dobrý den,
poslední dobou v noci a brzy ráno, tedy předpokládám, že je to celou noc, s manželkou slyšíme pravidelné krátké houkání. Je to jak kdyby někdo při spánku oddechoval.
Zkusil jsem si po zdroji zvuku posvítit baterkou, ale nic jsem neviděl a houkání přestalo.
Děkuji za odpovědi.
Většinou to dělají sýčci.
Vannacutt
napsal(a):
Dobrý den,
Děkuji za odpovědi.
Dobrý den,tak to si budete muset zvyknout, ale je to lepší než zvuky nočních pařmenů ve městě. Většinou ty zvuky vydávají Puštíci a Sýčci. V létě jestli vyvedou mladé, tak to bude teprve rachot. Zavřít okna a pustit klimatizaci,jinak se u toho moc nevyspíte. Tady u nás jsou zase Kalousi a to jsou zvuky , jak od Kojota.
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.87.118
Vannacutt
napsal(a):
Bože jak dlouho jste nebyl v přírodě.Např.Franta Ježek ten houkává celou noc i na více místech.P.S. dávejte pozor na sousedy může to být tajné znamení, ale ne pro vás.
Ladamusa
napsal(a):
Tak mě v noci taky někdy hučí. Ale někde jinde
Třeba v hlavě ? To je trochu jiné téma a je na to taková říkanka : Na začátku máš s čím,nemáš s kým a nemáš kde,později máš s čím,máš s kým a nemáš kde, potom máš čím,máš kde a nemáš s kým a nakonec máš kde, máš s kým a nemáš s čím.
JoPe
napsal(a):
Třeba v hlavě ? To je trochu jiné téma a je na to taková říkanka : Na začátku máš s čím,nemáš s kým a nemáš kde,později máš s čím,máš s kým a nemáš kde, potom máš čím,máš kde a nemáš s kým a nakonec máš kde, máš s kým a nemáš s čím.
. Některé dotazy jsou síla. Místo toho, aby lidé byli rádi, že mohou poslouchat hlas přírody, tak brblají.
On štěkající pes na měsíc, který neví kdy přestat je také pěkný zážitek. Holt když se někdo přestěhuje na venkov, musí předpokládat, že to bude holt jiné než někde v paneláku.
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.87.118
Pokud bydleli blízko chánova tak štěkání psa na měsíc bude znít jako rajská hudba.
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.87.118
Vannacutt
napsal(a):
stewe5-tenhle dotaz se podle vás dá zařadit kam?
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.87.118
Takže- tahle odpověď na první odpověď se dá zařadit kam?
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.87.118
Chápu-neberte se tak vážně.
Mnoho nocí jsem poslouchal ptačí švitoření,což jsem pokládal za nevšední z hlediska neustálé změny melodie...V noci jsem se vypravil za tím hlasem a na keř pod pouliční osvětlení usedla na větev červenka...Tento malý ptáček "sbíral" přes den melodie od jiných druhů,aby jimi přes noc kultivoval ty,kteří nemohli usnout...Dodatečně děkuji...Řimák