Andulky

Prodám Andulku vlnkovanou - Prodám výstavní andulky, různé barvy, vhodné do...
Dobrý den, tento zeleno - žlutý andulák je mluvící jsou mu osm měsíců, jedná se o přírodní mutaci? Předem děkuji. Vím, že těch přírodních zeleno - žlutý andulek je málo. Jinak uvažují že mu poridim kamaráda tmave fialovyho ale zde nevim jestli bych neudelal chybu kdyz mi mluvi, jeste sem nevidel dva samce mluvit. Předem, děkuji za odpovědi.
Dobrý den, vaše andulka je ve zbarvení "přírodním", nikoli mutační, Možná na živo může být proti divokému typu trochu tmavší, může mít nějaký tzv. ztmavující faktor. Kromě toho je u ní trochu vidět na struktuře peří přikřížení "výstavního typu".
Co se týká toho mluvení, tak drmolit už úplně nepřestane, zůstane to součástí jeho zvukového projevu i když přidáte dalšího, ale toho vedle něj už mluvit nenaučíte.
Valentko
XXX.XXX.166.58
Určite mu kúpte druhého kamaráta. Máte peknú prírodne sfarbenú andulku.
Pepca1
napsal(a):
Děkuji moc, pomohl jste mi. Takže mužů pořídit druhýho samečka ručně dokrmeného? Někdo říka že mi přestane mluvit a nebude tolik na mně fixovaný. Jinak je světle zelený, hlavu ma sytě žlutou, křídla to vlnkovaní černý s takovým žlutým nádechem.
S tou fixací na majitele se to může s pořízením dalšího zhoršit, přece jen příslušník stejného druhu je blíž než člověk. Existují mezi papoušky i závisláci, kteří zase pak nemají zájem o ty ke kterým patří. Andulka je hejnový pták a žije se jí lépe s dalšíma andulkama.
Pepca1
napsal(a):
Tady zde video jak leží a mazlí se 😃
Je to každého věc,ale když tohle vidím,tak mi to přijde zvláštní,asi jsem už ze staré školy .Nebylo by lepší si pořídit štěně, hrát si s ním, chodit na procházky , nebo i na cvičák ? Je mi jasný, že každý na to nemá podmínky, ale když má člověk rád zvířata, tak je možností víc.
Mě stačí i ta malá andulka, mluví mi, je mazlivý, přitulný. Chtěl sem vetšího Papouška, Aru nebo Kakadu, nevěřil sem tomu že každá andulka se naučí mluvit, ale když se naučil ten můj tak mi bohatě stačí a nepotřebují ani toho velkého Papoucha 😃 já bych měl klidně víc zvířat, ale nemohu si dovolit kvůli podmínkám