abogado
napsal(a):
Dobry den,
mam volieru 2*0,9*2m z troch stran krytu.
Ktore papagaje v nich mozem chovat celorocne?
Dakujem za odpovede.
Já tam mám jeden pár bourků a jeden pár křepelek čínských. A přes léto k nim dávám jeden pár astrildů rákosních. Jen ta moje voliera je trochu hlubší.
abogado
napsal(a):
Dobry den,
mam volieru 2*0,9*2m z troch stran krytu.
Ktore papagaje v nich mozem chovat celorocne?
Dakujem za odpovede.
Samozrejme andulky alebo korely, zebricky. Kebyže je trochu väčšia tak aj rozely. No napr. aj hrdličky chichotavé zimu vydržia. No cítal som že aj aymary pruhované nasu zimu zvládajú dobre. Zalezí len na tom že co sa vam páči. Prajem veľa sťastia s výberom.
Celoročně mám venku 3 páry mnichů, páru korel, 3 páry andul, 4 páry zeber a teď i pro chytráky, kteří se budou negativně ozývat,celoročně tzn. i v zimě rýžovníky a holoubky diamantové. Mám je všechny v jedné voliéře, nedávno jsem svou voliéru vyfotil do diskuze, spoustu ............ se nelíbila, asi si mysleli, že mě zajímá jejich názor, napadali mě za tlustá bidla, nemoci a cizopasníky v chovu, barák mi přirovnávali k osadě na Slovensku a teď nestačím zírat jak mnozí z nich radí jak na vápenku, cizopasníky, no hotoví veterináři.Dalo by se říct, že jim i závidím, že mají nebo měli to co já ne. Hlavně ať s tím bor-delem nechodí na burzu.Když jsem viděl ty čmelíky v dřívější diskusi a představil si, že to prodá na burze, prostě hnus.