Zdravím a prosím, zda-li neznáte někoho nebo Vy samotní, který by mi pomohl s dopravou holubů z Kroměřížska buďto do Prahy nebo více směrem na sever. I východ by byl fajn. Jedná se o cca dvacet kusů vyletku. Vyrovnání za dopravu....benzín, cas a pomoc je jasná. Tel. mám v profilu, ale jinak 607 783 šest čtyři tri. Pan mi dal dva dny na slovo. S pozdravem a díky až potom, Vik z Kamenice u Zákup.
Meelek
napsal(a):
Zdravím a prosím, zda-li neznáte někoho nebo Vy samotní, který by mi pomohl s dopravou holubů z Kroměřížska buďto do Prahy nebo více směrem na sever. I východ by byl fajn. Jedná se o cca dvacet kusů vyletku. Vyrovnání za dopravu....benzín, cas a pomoc je jasná. Tel. mám v profilu, ale jinak 607 783 šest čtyři tri. Pan mi dal dva dny na slovo. S pozdravem a díky až potom, Vik z Kamenice u Zákup.
Škoda že to nebilo před 14 dny, jsem tam byl a pomoc z dovozem by nebil problém
Uživatel s deaktivovaným účtem

Rotvik
napsal(a):
https://www.privez-zvire.cz/trasy/
Velký souhlas. Běžně přes ně posílám morčata, přijela mi už morčata, králík (ze Slovenska) i aymary a vše vždy ok. Za tu cenu super.
alfonzo

XXX.XXX.0.243
Meelek
Dobrý večer,použil jsem jejich službu dvakráte,jsou velice ochotní a spolehliví,pokud pán nebydlí daleko od trasy,tak tam dojedou,tuším,že to i píší na jejich stránkách.Zavolejte jim nejlépe se domluvit přímo,já také jednu z dodávek měl mimo jejich sortiment nabídky a vše OK po telefonické domluvě.