Uživatel s deaktivovaným účtem

Toto by zaujímalo aj mňa, lebo som tam viac krat volal, pisal email a bez odpovede.
Mám jednoho ptáka z Loro Pargue, napište email co by jste chtěli napíší vám jestli je k dispozici a cenu pokud budete mít zájem pošlou vám číslo na p. Sojku a tam si to domluvíme, potom vám vystaví zalohovou fakturu 50% z ceny po zaplacení bude pták objednán dovoz probíhá jednou za měsíc před dovozem budete vyzváni k uhrazení zbylé částky, pták se vyzvedává buď u p. Sojky nebo na cestě Praha-Olomouc. Jen ptáci jsou dražší než jinde z důvodu cla a DPH.
alfonzo

XXX.XXX.0.243
mhm2
Tak to by měl pan Sojka s obchodem smůlu.Osobně zvíře a peníze z ruky do ruky a to zvíře musím vidět,nekoupím zajíce v pytli,nebo nepošlu někomu peníze dopředu.Za další z toho parku ,vše sterilní,různými zářeními ošetřené,včetně různých léků aby zvíře přežilo,děkuji nechci od vexláků.Každý papoušek se nechá koupit od chovatele jinde a má přirozenou imunitu.Nikomu to neberu,nakupujte,pak si však nestěžujte na druhé,ale sami na svoji najivitu,každý sám strůjcem osudu svého.
alfonzo
napsal(a):
mhm2
Tak to by měl pan Sojka s obchodem smůlu.Osobně zvíře a peníze z ruky do ruky a to zvíře musím vidět,nekoupím zajíce v pytli,nebo nepošlu někomu peníze dopředu.Za další z toho parku ,vše sterilní,různými zářeními ošetřené,včetně různých léků aby zvíře přežilo,děkuji nechci od vexláků.Každý papoušek se nechá koupit od chovatele jinde a má přirozenou imunitu.Nikomu to neberu,nakupujte,pak si však nestěžujte na druhé,ale sami na svoji najivitu,každý sám strůjcem osudu svého.
museli by ste vidiet loro park . potom by ste hovorili nieco ine. kto ma taku zbierku papagajov ? keby som mal dost prostriedkov tak nikde inde nekupim iba z loro parku .
a maju tam take druhy ktore inde neuvidite. urcite su aj spavne zaradene v pripade zemepisnych foriem. d.balaz
Pane alfonzo. Sleduji Vaše příspěvky a nestačím zirat. Proč se vyjadřuje k něčemu o čem nic nevíte. Já jsem si nechal od pana Sojky přivést čtyřikrát ptáky z Logo parku a vše proběhlo bez problémů a představte si ,že od všech odchovavam.Jednou mi i jeden sámeček uhynul a pan Sojka mi vše vyřešil a pri dalším dovozu jsem dostal bezplatně nový kus.Nevim ale asi jste nikdy ptáky z Logo parku neviděl.Nenapadejte lidi kteří pro nás dělají tolik co pan Sojka. Vy tady nikomu nic neporadite jenom přiveze jedovate sliny. Příště si zjistěte aspoň základní informace tématu .S pozdravem Petr Halecky
Petr56
napsal(a):
Pane alfonzo. Sleduji Vaše příspěvky a nestačím zirat. Proč se vyjadřuje k něčemu o čem nic nevíte. Já jsem si nechal od pana Sojky přivést čtyřikrát ptáky z Logo parku a vše proběhlo bez problémů a představte si ,že od všech odchovavam.Jednou mi i jeden sámeček uhynul a pan Sojka mi vše vyřešil a pri dalším dovozu jsem dostal bezplatně nový kus.Nevim ale asi jste nikdy ptáky z Logo parku neviděl.Nenapadejte lidi kteří pro nás dělají tolik co pan Sojka. Vy tady nikomu nic neporadite jenom přiveze jedovate sliny. Příště si zjistěte aspoň základní informace tématu .S pozdravem Petr Halecky
A je pravda že jsou předražené?
Petr56
napsal(a):
Ano, tato osoba mě nařkla, že patřím k lidem, kteří jsou schopni vyměnit ptákovi čip,
jen proto, abych neprávem nařkla chovatele z toho, že prodává nemocné ptáky. Koupila jsem žaka s masívní PBFD, s dokladem o bezinfekčnosti, starém pouhý měsíc. Co jsem zjistila, bylo nás nejméně 12. A mnozí nekupovali pouze jednoho papouška. Takový je ALFONZO skvělý chovatel. Hnus, tenhle člověk.
Petr56
napsal(a):
Ach jo alfonzo. Vidíš to, panenko podsrpenská, vidiš to.
klasterec
napsal(a):
Ano, tato osoba mě nařkla, že patřím k lidem, kteří jsou schopni vyměnit ptákovi čip,
jen proto, abych neprávem nařkla chovatele z toho, že prodává nemocné ptáky. Koupila jsem žaka s masívní PBFD, s dokladem o bezinfekčnosti, starém pouhý měsíc. Co jsem zjistila, bylo nás nejméně 12. A mnozí nekupovali pouze jednoho papouška. Takový je ALFONZO skvělý chovatel. Hnus, tenhle člověk.
Jo jo, tak to je špatný. Do všeho rýpe tenhle ten alfonzo.Nevím kolikrát si byl, když dávali chytrou kaši.
alfonzo

XXX.XXX.0.243
klasterec
Tak na vás jsem čekal.jste s tím už ubohá,jen ůtočíte nemožnými argumenty.Když o čemkoli píšu,tak o tom něco vím,chovám papoušky půl století.nejsem množitel,spoustu jich mám jen pro radost,nebo invalidy na dožití.Jen jste se tu naskytla a myslíte ,že se tu všichni připo.Napsal jsem o tom prodeji z Loroparku svůj názor,nevycucáno z prstu ,znám dost informací téměř z první ruky.A že dopředu vybrat peníze je fér obchod mě nikdo nepřesvědčí,ani nějaká hysterická odbornice přes chcíplotiny.A praktiky Loroparku známe také v hojném množství,to co se děje venku nemá obdoby,né jen oni,ale spousta dalších,potřebují kšeft,tak zařídí,že se ptáci nerozmnoží dále,už jsem to zažil na vlastní kůži před spoustou let a mnoho mých kamarádů chovatelů.Opět pochlebujete nějakému zoufalci,který neumí sehnat běžně dostupné pyrury,které jsou dnes už za pár drobných.A jmenované dovozce znám osobně,nepotřebuji poučné komentáře od někoho kdo přez ně koupil pyrury,nikdy zde nikomu neporadil,nesvěřil se,neměl snahu pomoci a útočí,nevidí si na špičku nosu.Přes chcíplé ptáky jste také neudělala kariéru.Spíš se zde učte jak se o zvířatech něco dovědět,toto nepřináší nic dobrého.Napište nějakou chovatelskou zkušenost,která druhým něco přinese.Zatím umíte jen rejt a psát o tom co vám chcíplo,asi toho jako chovatel moc neumíte.
Hlavně si hlasujte za podporu mých oponentů,jen jsem zvědav kdo z hlasujících,až dopadne jednou špatně při podobných obchodech čestně napíše"alfonzo měl velký kus pravdy".
alfonzo
napsal(a):
klasterec
Tak na vás jsem čekal.jste s tím už ubohá,jen ůtočíte nemožnými argumenty.Když o čemkoli píšu,tak o tom něco vím,chovám papoušky půl století.nejsem množitel,spoustu jich mám jen pro radost,nebo invalidy na dožití.Jen jste se tu naskytla a myslíte ,že se tu všichni připo.Napsal jsem o tom prodeji z Loroparku svůj názor,nevycucáno z prstu ,znám dost informací téměř z první ruky.A že dopředu vybrat peníze je fér obchod mě nikdo nepřesvědčí,ani nějaká hysterická odbornice přes chcíplotiny.A praktiky Loroparku známe také v hojném množství,to co se děje venku nemá obdoby,né jen oni,ale spousta dalších,potřebují kšeft,tak zařídí,že se ptáci nerozmnoží dále,už jsem to zažil na vlastní kůži před spoustou let a mnoho mých kamarádů chovatelů.Opět pochlebujete nějakému zoufalci,který neumí sehnat běžně dostupné pyrury,které jsou dnes už za pár drobných.A jmenované dovozce znám osobně,nepotřebuji poučné komentáře od někoho kdo přez ně koupil pyrury,nikdy zde nikomu neporadil,nesvěřil se,neměl snahu pomoci a útočí,nevidí si na špičku nosu.Přes chcíplé ptáky jste také neudělala kariéru.Spíš se zde učte jak se o zvířatech něco dovědět,toto nepřináší nic dobrého.Napište nějakou chovatelskou zkušenost,která druhým něco přinese.Zatím umíte jen rejt a psát o tom co vám chcíplo,asi toho jako chovatel moc neumíte.
Hlavně si hlasujte za podporu mých oponentů,jen jsem zvědav kdo z hlasujících,až dopadne jednou špatně při podobných obchodech čestně napíše"alfonzo měl velký kus pravdy".
Můžete se tu všem představit ať všichni vědí a hlavně ti dovozci ptáků kdo vlastně o nich tak krasne hovoří Pane ....
alfonzo

XXX.XXX.0.243
klasterec
Vidíte,jsem zlý,nikoho neosočuji,jen jsem napsal svůj názor na obchod jehož podmínky nepřijímám a ostatním jsem napsal,ať si případně nestěžují.Jestli jsem někomu z mocipánů šlápl na kuří oko,tak za to nemohu,dělám to celý život,aspoň vidím jak skáčou jako pravá guma.
Klášterec,vůbec mě v osobním životě neznáte nikdy nehledám konflik,jen se umím bránit a jsem značně protřelý životem.A že nic nevíte o chovatelství je váš problém,jen se zde vytahujete,jak jste dohnala prodejce k navrácení peněz,to je vaše celoživotní chovatelské dílo.Omlouvám se,opomněl jsem chcíplého žaka,na kterého jste byla po pár dnech tak citově vázaná,že jste se po jeho odchodu sesypala.Na této diskuzi jste naprosto bezcenná,nic chovatelské veřejnosti nemůžete předat "kde nic není,ani čert nebere".Smiřte se s tím,také jsem se v životě musel smířit se spoustou věcí.
K mému zlu,mám stovky přátel chovatelů,desítky bližších a několik hodně blízkých kamarádů,že by se v tak hojném množství lidé k hajzlovi vraceli?Můžete se stavit na burze ptáků,bývá okolo mě hlouček diskutujících,ale vy byste stejně nevěděla o čem je řeč,tak snad někdy příště.
A to ,že vás dusím a jen okolo sebe sekáte zmatečnými argumenty je o ničem,diskuze je výměna názorů inteligentních lidí,kteří však vědí o čem je řeč.
Možná máte nějaké skušenosti v jiném oboru,zkuste se uchytit tam,najdete své uspokojení,zklidníte nervy,najdete sebedůvěru.Jinak to opravdu nejde,znám to z vlastní zkušenosti,pokud jsem mezi lidmi,jejichž produkt neznám,připadám si jako b..c.Hned se toho můžete chytit,že jím opravdu jsem,takže překvápko se nekoná.Jinak to co zde na ifauně píšu určitým lidem je nutnost,nesnáším demagogii v jakékoli formě,spousta lidí má vypláchnutý mozek propagandou o určitých věcech jako špičkový obchod z Loroparku.Uvědomte si,každý časopis a noviny obsahují propagandu určité věci z důvodu budoucího profitu.A tupé ovce papouškují,co je na papíře,to je svaté,omyl vážení.
Nemohu psát hned,pro pana sampu ml ,nechtějte vědět více o těchto děních,zde to nemíním ventilovat,ani jiným způsobem někomu dalšímu.Ať se daří.
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.115.148
alfonzo
napsal(a):
klasterec
Vidíte,jsem zlý,nikoho neosočuji,jen jsem napsal svůj názor na obchod jehož podmínky nepřijímám a ostatním jsem napsal,ať si případně nestěžují.Jestli jsem někomu z mocipánů šlápl na kuří oko,tak za to nemohu,dělám to celý život,aspoň vidím jak skáčou jako pravá guma.
Klášterec,vůbec mě v osobním životě neznáte nikdy nehledám konflik,jen se umím bránit a jsem značně protřelý životem.A že nic nevíte o chovatelství je váš problém,jen se zde vytahujete,jak jste dohnala prodejce k navrácení peněz,to je vaše celoživotní chovatelské dílo.Omlouvám se,opomněl jsem chcíplého žaka,na kterého jste byla po pár dnech tak citově vázaná,že jste se po jeho odchodu sesypala.Na této diskuzi jste naprosto bezcenná,nic chovatelské veřejnosti nemůžete předat "kde nic není,ani čert nebere".Smiřte se s tím,také jsem se v životě musel smířit se spoustou věcí.
K mému zlu,mám stovky přátel chovatelů,desítky bližších a několik hodně blízkých kamarádů,že by se v tak hojném množství lidé k hajzlovi vraceli?Můžete se stavit na burze ptáků,bývá okolo mě hlouček diskutujících,ale vy byste stejně nevěděla o čem je řeč,tak snad někdy příště.
A to ,že vás dusím a jen okolo sebe sekáte zmatečnými argumenty je o ničem,diskuze je výměna názorů inteligentních lidí,kteří však vědí o čem je řeč.
Možná máte nějaké skušenosti v jiném oboru,zkuste se uchytit tam,najdete své uspokojení,zklidníte nervy,najdete sebedůvěru.Jinak to opravdu nejde,znám to z vlastní zkušenosti,pokud jsem mezi lidmi,jejichž produkt neznám,připadám si jako b..c.Hned se toho můžete chytit,že jím opravdu jsem,takže překvápko se nekoná.Jinak to co zde na ifauně píšu určitým lidem je nutnost,nesnáším demagogii v jakékoli formě,spousta lidí má vypláchnutý mozek propagandou o určitých věcech jako špičkový obchod z Loroparku.Uvědomte si,každý časopis a noviny obsahují propagandu určité věci z důvodu budoucího profitu.A tupé ovce papouškují,co je na papíře,to je svaté,omyl vážení.
Nemohu psát hned,pro pana sampu ml ,nechtějte vědět více o těchto děních,zde to nemíním ventilovat,ani jiným způsobem někomu dalšímu.Ať se daří.
Pane alfonzo. Za ten rok co procitsm zdejsi diskuze jsem nenarazila na jedinej vas normalni prinosnej prispevek. Takových jakoze chovatelu vsecko vim vsecko znam a vy jste prd jsem potkala mraky. Moji uctu ani obdiv nemaj a je mi jasny ze me rqdi nemaj neb jsem jedna z mala co jim neleze do pozadí 😂
alfonzo

XXX.XXX.0.243
leithian
No vidíte,už jste v komplet sestavě,další prázdná nádoba,ale duníte velice hodně.
Máte pocit,že všem ubližuji,jen píši životní zážitky své.Tím míním připravit začátečníky na to,co mohou případně očekávat.Kdyby se vaše kolegině přes chcíplotiny zajímala včas o informace od mě podobných lidí,tak nemusela mít nepříjemné strasti s úhynem žaka.Nejsem zde abych někoho ponižoval,ale chci pomoci čeho se vyvarovat.Kdyby pani uvedla,že papouškům rozumí jen povrchně,že chce koupit žaka,včetně doporučení férového chovatele.Zde by jí spousta lidí poradila prověřené chovy.Nejsem po válce generálem,ale když něčemu nerozumím,tak hledám v okolí,nebo na netu odborníka ,nejsem ješitný mistr světa,hubu jsem si nabil mockrát a je mě líto druhých,kteří dopadají stejně.Ale dnes je trestné někomu poradit,aby neměl újmu,vždyť si to jen můžete,nebo nemusíte přečíst.Pomohu rád komukoli,vždy mám na všechny čas,dnes se to nenosí,ale je tomu tak,prostě jsem z jiného těsta.
alfonzo
napsal(a):
klasterec
Tak to by jste se nam už mohl konečně představit když jste všude tak oblibenej. Jinak tady čteme jen same hovna od nejakyho anonyma. Chovu zdar Plšek
alfonzo

XXX.XXX.0.243
milanplšek
Tak další,scházíte se jeden po druhém,šlápl jsem vám na kuří oko při vaší neznalosti kříženců rosel pestrých,které považujete za mutaci.Než byste se zamyslel nad svojí neznalostí a vzdělával se,tak znáte jen útok a sprostotu.Napište zde chovatelům něco duchaplnného ze svých chovatelských zkušeností o tom tato diskuze je.Vaše sprosťárny si nechejte na doma ,mezi vám rovnými.
alfonzo
napsal(a):
leithian
No vidíte,už jste v komplet sestavě,další prázdná nádoba,ale duníte velice hodně.
Máte pocit,že všem ubližuji,jen píši životní zážitky své.Tím míním připravit začátečníky na to,co mohou případně očekávat.Kdyby se vaše kolegině přes chcíplotiny zajímala včas o informace od mě podobných lidí,tak nemusela mít nepříjemné strasti s úhynem žaka.Nejsem zde abych někoho ponižoval,ale chci pomoci čeho se vyvarovat.Kdyby pani uvedla,že papouškům rozumí jen povrchně,že chce koupit žaka,včetně doporučení férového chovatele.Zde by jí spousta lidí poradila prověřené chovy.Nejsem po válce generálem,ale když něčemu nerozumím,tak hledám v okolí,nebo na netu odborníka ,nejsem ješitný mistr světa,hubu jsem si nabil mockrát a je mě líto druhých,kteří dopadají stejně.Ale dnes je trestné někomu poradit,aby neměl újmu,vždyť si to jen můžete,nebo nemusíte přečíst.Pomohu rád komukoli,vždy mám na všechny čas,dnes se to nenosí,ale je tomu tak,prostě jsem z jiného těsta.
Právě že ze sebe mistra světa děláš a právě kvůli té tvé, jak píšeš demagogii. Proto tě tu nemají rádi. Žádná slušná odpověd'.Tak Hoj.
alfonzo

XXX.XXX.0.243
lavice
Je jen vidět,jak jste všichni mstiví,vám jsem také tvrdě oponoval,neuznáte svoji chybu.Jestli si takto představujete diskuzi,když vám někdo vytkne právem chybu a čekáte kdy se naskytne příležitost na útok,tomu se říká podlost.Když jsem zde napsal nějaké nesmysly,tak jsem se druhým omluvil a měl kolik dní špatné myšlenky,že jsem někoho napadl kvůli své blbosti,ale také zbrklosti,něco odkliknu a nejde to vrátit,můj problém.
Alfonzo2

XXX.XXX.8.79
Tak se představ!!! Ale na to asi nemáš koule co??Napište sem někdo jméno ať víme o koho jde😀
alfonzo
napsal(a):
lavice
Je jen vidět,jak jste všichni mstiví,vám jsem také tvrdě oponoval,neuznáte svoji chybu.Jestli si takto představujete diskuzi,když vám někdo vytkne právem chybu a čekáte kdy se naskytne příležitost na útok,tomu se říká podlost.Když jsem zde napsal nějaké nesmysly,tak jsem se druhým omluvil a měl kolik dní špatné myšlenky,že jsem někoho napadl kvůli své blbosti,ale také zbrklosti,něco odkliknu a nejde to vrátit,můj problém.
Já vám držím palce, nebojíte se říct jak to je, nevím proč by jste tady musel psát své jméno totalita už skončila a můžete klidně zkušenosti napsat. Na rozdíl od Plšků a podobně, kteří mimochodem těch ptáků z jmenovaného parku moc taky nedovezli, aby mohli hodnotit co a jak. Ať radši przní pestrý tam se jejich vývoj zastavil. Taky jsem názoru, že tihle chovatelé co vzívají za bohy vše co je za hranicemi a u nás to stojí za prd postrádají vlastní identitu a tvrdí jen to co si přečtou a na co se dělá reklama. Netvrdím že dovezení ptáci jsou vyloženě špatní, ale taky nejsou kvalitnější než z našich chovů, ale tito ptáci si musí zvyknout na odlišné klimatické podmínky a ne všichni to dají navíc je pravda, že spousta dovezených papoušků(to myslím zahraničí) měla opravdu poškozené orgány určené k rozmnožování dříve to byla rutina dnes se snad už takové věci nedějí.
alfonzo

XXX.XXX.0.243
frodik
Dobrý den,je vidět,že jste vlastenec.Nikdy jsem si časopis Papoušci nekoupil,nakouknul jsem u kámoše,který na burze prodává knihy a časopisy.Když jsem zhlédl tu západní propagandu,oni jsou in a my póvl,tak současně nemusím ani autory takových plátků.Zdejší oponenti chtějí vše hned a rychle rejžovat.U nás se objevilo spousta různých mutací a ještě stále objevuje,kdyby měli snahu a znalosti co a jak,tak by se mohli uplatnit na domácí půdě.Když si vzpomenu,nebyly mobily,internet,člověk jel na blint stovky kilometrů,protože mě někdo na burze řekl,že ve vedlejší vesnici viděl něco nezvyklého.Bylo nás takto zapálených několik kamarádů chovatelů a snažili jsme se něco objevit a odchovat,něco se povedlo,spousta skončila pouhými modifikacemi,ale peníze byly pryč,nikdy jsme toho nikdo nelitoval.O pár mutací jsme se zasloužili,nebo napomohli k jejich dosažení spolu s panem Antonínem,jo to byly časy,zazvonil telefon a už se jelo přes celou republiku,kolikráte zbytečně,prostě hledači senzací.Komunikace se stovkami chovatelů,krásná doba.Když se o tyto věci s veřejností podělím,tak jsem mistr světa a všeználek.Všichni máte stejnou možnost,jen ji využít a vědět jak na to,stále bude něco nového,mutacím není konec,jen hledat.Viděl a zažil jsem hodně,ale nepotřebuji se povyšovat nad druhé,jen jim rád předám své poznatky.Ono je to někdy nemilé napsat někomu pravdu,má inzerát,nebo fotku kříženců v profilu,dal za ně desítky tisíc,stejně neznalí mu pochlebují jak má krásnou mutaci a přijde alfonzo,který mu popíše znaky ptáků jichž je to kříženec.Není naštvaný na sebe,že se před koupí nepoučil od zkušených,ale na mě.Já za jejich neznalost opravdu nemohu,vždy jsem se musel vše učit postupně od zkušenějších,jiná cesta není.Nebo potom ta druhá,kdo má prachy si myslí,že má patent na vše a ostatní,kteří mu nekývou jsou hajzlové,nedobrá myšlenka.
Zanechme dohadů a řešme chovatelství,ale i to nač jsem výše upozornil se bohužel chovatelů týká.
Dobry den.
Napisi svuj nazor. S casti souhlasim i s Alfonzem. Kupujete papouska a nevidite ho a jiz platite predem, takze pokud budete nespokojeni, asi nemate na vyber, nez ho koupit. Papousky dovezene z parku jsem videl u spoustu chovatelu, jsou pekni, ale ze bych z nich spadl na zadek se rict neda. Hezci, ale tuhle kvalitu jiz koupite v ramci EU bez problemu. Vsichni tady pisi v ostatnich diskuzich jak je lepsi zi zajet osobne, ze radeji priplati s tim souhlasim, ale nakup z parku- ptaka nevidim, jiz platim a rodice taky nevidim. Ano pokud nemuzu sehnat jinde, je tohle varianta, ale pro mne ta posledni. Vse bych zase z parku nechvalil- zminim cislo Nova Exota-clanek Ara Horsky- papousci dovoz z parku, majitel chtel paru, po dovozu udelal pro jistotu testy a ejhle oba kusy stejne pohlavi. Tohle by se preci v takovem parku stat nemelo, ale stane se, nikdo neni neomylny, ale zrovna v tomhle pripade, kdy jak pisete platim vice penez za kvalitu atd. by se stat nemelo. Proto muj nazor, ptaci z parku ano, ale pro mne je to az ta posledni moznost. Radeji jedu k chovateli a vidim rodice, mlade atd. Hezky vecer Ondrej K.
Pane alfonzo.I kdyby jsem si nechal přivézt zLoro parku pár andílek tak si opravdu nepřipadá jako zoufalé.Z Logo parku si nechávají vozit ptáky daleko větší kapacity než jste Vy. A řadit Vám a vašim padesátiletým zkušenostem už vůbec ne. Ale poradím Vám ohledně vaší hlavy .Nechte si vybrat tu vaší jedovatou zluc apak navštivte Mudr Chocholouska myslím, že budete Top pacient jinak se mějte zdravě.S pozdravem Petr Halecky
Petr56
napsal(a):
Pane alfonzo.I kdyby jsem si nechal přivézt zLoro parku pár andílek tak si opravdu nepřipadá jako zoufalé.Z Logo parku si nechávají vozit ptáky daleko větší kapacity než jste Vy. A řadit Vám a vašim padesátiletým zkušenostem už vůbec ne. Ale poradím Vám ohledně vaší hlavy .Nechte si vybrat tu vaší jedovatou zluc apak navštivte Mudr Chocholouska myslím, že budete Top pacient jinak se mějte zdravě.S pozdravem Petr Halecky
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.56.110
Tak u jinych druhu zvirat je celkem bezne platit zalohy a zvire videt az v den orevzwti. Treba hadi ze zahranici
Asi si jen tak nezaletite do usa. To same kone treba z ruska atd. Max videa a fotky. A to u tech nej top chovatelu. V tomhle problem nevidim. Ze kvalita stejna jak jinde? Ano ale maji jmeno a aspon jakesi zaruky ze me neojebou
alfonzo

XXX.XXX.0.243
Peter56
Jste mimo mísu,já svobodně napsal vlastní názor a informace,keré vím z vlastní zkušenosti.Vy spíš nevíte nic,ale nadávat druhým,to vám jde.Nikdy jste zde nic kloudného o chovatelství nenapsal.Že jsem uvedl,jak dlouho sbírám zkušenosti,opět mě s tím napadáte,jste s tím ubohý,napište zde něco z dějin našeho chovatelství.Uveďte něco o sobě,podobně upřímně jako já,bojíte se,nebo jste pokrytec,tak nenapadejte druhé za jejich svobodný názor,nebo je správný a povolen užívat jen ten váš?To co zde předvádíte nepatří k normální diskuzi.Napište hmatatelně,že nemám kus pravdy,postupně se ozvou i další,kteří znají praktiky obchodníků s papoušky.Stále jen melete dokola jak jsem zlý,napište na koho?Že nesouhlasím s odesláním peněz napřed a že nechci ptáky z naprosto sterilního prostředí a jiného klimatu,proto jsem špatný?Spíš vy nebudete normální,protože to nedovedete pochopit,nebo jste placený dohazovač obchodníků,jinak byste nemohl za vlastní názor napadat druhé.Jinak si nadávejte doma svým podřízeným,když všude míníte nakazovat co se smí a nesmí napsat ač je to pravda.Nebo jste doma ušlápnutý a dusíte druhé jinde?Tady je diskuze o exotickém ptactvu a věcech ,které se na to nabalují,každý má právo k tomu něco napsat.Když napíše blbost,tak ho druzí opraví a uvedou věc na správné místo,nebo ho sprdnou a jede se dál.Takto vypadá diskuze,vy jen vyčítáte věci,které se absolutně neslučují s tématem.Mám z vás srandu,jen se vztekáte jako malé děcko,které ještě nemá rozum,prostě si něco usmyslíte a jak není po vašem,tak sekáte bezmyšlenkovitě do všech stran a osočujete všechny s jiným názorem než je ten váš.
alfonzo
napsal(a):
Peter56
Jste mimo mísu,já svobodně napsal vlastní názor a informace,keré vím z vlastní zkušenosti.Vy spíš nevíte nic,ale nadávat druhým,to vám jde.Nikdy jste zde nic kloudného o chovatelství nenapsal.Že jsem uvedl,jak dlouho sbírám zkušenosti,opět mě s tím napadáte,jste s tím ubohý,napište zde něco z dějin našeho chovatelství.Uveďte něco o sobě,podobně upřímně jako já,bojíte se,nebo jste pokrytec,tak nenapadejte druhé za jejich svobodný názor,nebo je správný a povolen užívat jen ten váš?To co zde předvádíte nepatří k normální diskuzi.Napište hmatatelně,že nemám kus pravdy,postupně se ozvou i další,kteří znají praktiky obchodníků s papoušky.Stále jen melete dokola jak jsem zlý,napište na koho?Že nesouhlasím s odesláním peněz napřed a že nechci ptáky z naprosto sterilního prostředí a jiného klimatu,proto jsem špatný?Spíš vy nebudete normální,protože to nedovedete pochopit,nebo jste placený dohazovač obchodníků,jinak byste nemohl za vlastní názor napadat druhé.Jinak si nadávejte doma svým podřízeným,když všude míníte nakazovat co se smí a nesmí napsat ač je to pravda.Nebo jste doma ušlápnutý a dusíte druhé jinde?Tady je diskuze o exotickém ptactvu a věcech ,které se na to nabalují,každý má právo k tomu něco napsat.Když napíše blbost,tak ho druzí opraví a uvedou věc na správné místo,nebo ho sprdnou a jede se dál.Takto vypadá diskuze,vy jen vyčítáte věci,které se absolutně neslučují s tématem.Mám z vás srandu,jen se vztekáte jako malé děcko,které ještě nemá rozum,prostě si něco usmyslíte a jak není po vašem,tak sekáte bezmyšlenkovitě do všech stran a osočujete všechny s jiným názorem než je ten váš.
No prostě si komentoval něco o čem lautr hov.no víš,no. Tak to uznej a jdi dát slepicím. Takových chovatelů, kteří mají 50 letou praxi a přitom vystrčili rypák z republiky max párkrát do Zwole a myslí si jak nepoznali svět, jsem již potkal. Takovéhle staré "praktiky" miluju. Už jsem taky nějakého ptáka ze zahraničí dovezl a párkrát jsem se nechal ukecat ať pro někoho něco přiberu. Nikdy více. Ti nedoteklo, že by asi ty dovozy z Loro parku dlouho nefungovaly, zvlášť pokud se ten byznys má týkat Čechů. Si jako představuješ, že Sojka doveze na tvoji objednávku 10 párů a ty si pak milostivě odebereš 5, nebo taky žádného, až potom co si je prohlídneš, viď. No to jak říkám by dlouho nefungovalo.
hzp
napsal(a):
No prostě si komentoval něco o čem lautr hov.no víš,no. Tak to uznej a jdi dát slepicím. Takových chovatelů, kteří mají 50 letou praxi a přitom vystrčili rypák z republiky max párkrát do Zwole a myslí si jak nepoznali svět, jsem již potkal. Takovéhle staré "praktiky" miluju. Už jsem taky nějakého ptáka ze zahraničí dovezl a párkrát jsem se nechal ukecat ať pro někoho něco přiberu. Nikdy více. Ti nedoteklo, že by asi ty dovozy z Loro parku dlouho nefungovaly, zvlášť pokud se ten byznys má týkat Čechů. Si jako představuješ, že Sojka doveze na tvoji objednávku 10 párů a ty si pak milostivě odebereš 5, nebo taky žádného, až potom co si je prohlídneš, viď. No to jak říkám by dlouho nefungovalo.
alfonzo

XXX.XXX.0.243
hzp
Jste stejný,jen sprostota,nic jiného.Jen vidím s jakými lidmi jsem zde v kontaktu,každý mě napadáte praktikami,které používáte v osobním životě i ke své rodině,sprosťáci a mstiví hulváti.
Jediný argument máte ,že jsem napsal o půl století chovatelství,to je argument tak pro hajzlbábu z václaváku.Kdo má mozek na správném místě takto v diskuzi nefunguje.Napište něco smysluplnného o chovatelství a nerejte do lidí,kteří vědí více než vy.Osobně si znalých lidí vážím celý život,kontakt s nimi mě něco přinesl,předávám i dalším.S vámi bych se asi těžko bavil i v reálu,jste sprostý jak dlaždič,sprosťačte si doma na starou a né na lidi,kteří mají odlišný názor od vás.
Už to vaše suverénní tykání vypovídá o snobství.
alfonzo

XXX.XXX.0.243
moravák
Zdravím vás,zde je spousta takzvaně registrovaných,když kouknete do jejich profilu,nic,ani odkaz na inzerci,takže žijí takticky v naprosté anonimitě jako já.Hlavně ,že mě zde kádrují,jsou z principu na stejné lodi jako já.Maximálně bych jim mohl napsat interní zprávu ze svého zde registrovaného profilu,děkuji nechci.Snad by to mohlo stačit k pochopení mého svobodného rozhodnutí,pokud nikoli,tak používáte praktiky despotického direktivního násilného zřízení,hlásáte svobodu,tak ji poskytněte i druhým.Kdo toto nechápe je asociál.
Jinak navštěvuji diskuze technického rázu,jsou tam také různé dohady,známe se jen pod přezdívkou,ale tam je většina slušných lidí,kteří když o něčem píší,tak to má nějakou váhu a přínos pro ostatní tazatele.Niky tam nikdo neměl zájem,aby se nějaký prudič odhalil.Tam se jedná o určité odbornosti a oplzlé lezení diskutujícím do soukromí se nekoná i když i tam to bývá čas od času podobně vyhroceno jako zde.Ale v základu se tam jedná o komunitu slušných inteligentních lidí schopných s druhými diskutovat o čemkoli.Ještě dodatek pro mstivé,nemíním to navštěvovat jen tam a Ifaunu opustit.To bych si připadal jako loni v Penny,když mě pokladní okradla
a mě se to nelíbilo,řekla mě,že tam nemusím chodit nakupovat když mám problém,dopadlo to,že od ní už tam nikdo nenakoupí.Okrádala pravidelně,hlavně staré lidi,kteří nestíhají počítat.To jen taková malá ukázka podobenství zdejšímu dění.
Zanechme tohoho a věnujme se chovatelsví,soukromí by mělo být nedotknutelnou věcí na diskuzi,pokud se nejedná k nabádání k nekalé činnosti.K tomu však slouží kompetentnější úřady než zde diskutující.

hzp
napsal(a):
I do not understand you .... nerozumím řeči tvého kmene atd ....v něčem má alfonzo pravdu a v něčem ne 😶
Tak jenom abychom si to ujasnili. Reagoval jsem na toto:
Alfonzo napsal:
Je mi vcelku ukradený byznys pana Sojky, jenom reaguji, že nemůže fungovat to, že peníze z ruky do ruky, zvíře musí vidět a podobně. Tak to prostě nefunguje. Kór v českých reáliích. Napadat ho že je vexlák? To je jako v pořádku? Zprostředkovatele označit za vexláka? Tohle jsou přesně ti lidé, co jim přivezeš ptáka zvenku, protože tam stejně jedeš, tak co bys pro ně neudělal, že jo. A pak se jim vlastně nelíbí, cena se jim taky nelíbí a podobně. Ve finále když nic neodchovají, tak je to ozářené a podobné kraviny. Jak říkám, ven jezdím a párkrát jsem se nechal překecat, ať vezmu něco navíc, že to dotyčný zaplatí. Už nikdy ani omylem. Nyní vždycky říkám vezmi auto a jeď za námi, já tě s chovatelem seznámím, ale obchod si dojednáš sám. Samozřejmě nikam nejedou, a sedí doma na zadku. Ale mají holt ty 50-leté zkušenosti s tím, jak to v zahraničí ozařují a mají to ve sterilním prostředí, aby to Čechům co nejdříve chcíplo. Jasně, kdyby každý byl jako vy, tak už je to tady v té naší malé zemičce prokřížené skrz naskrz případně by bez nové krve, kterou vozíme my, byl už dávno genofond daného druhu vyčerpán a některé druhy by tady prostě vůbec nebyly.
alfonzo

XXX.XXX.0.243
Tak chovatelé už koněčně víte kdo je hlavním guru vašeho úspěchu,nebýt hzp,tak nemáte co chovat.hzp ,ještě,že tu jste,ráno bych musel na WC použít rudé právo,čest vašim službám pro společnost.Takovým u nás říkáme "řiditel zeměkoule".
alfonzo
napsal(a):
Tak chovatelé už koněčně víte kdo je hlavním guru vašeho úspěchu,nebýt hzp,tak nemáte co chovat.hzp ,ještě,že tu jste,ráno bych musel na WC použít rudé právo,čest vašim službám pro společnost.Takovým u nás říkáme "řiditel zeměkoule".
Ředitel zeměkoule.Nehodí se to spíš na Vás?
alfonzo

XXX.XXX.0.243
petajz
Kdyby mě stále mstiví lidé nenapadali mými frázemi,které jsem napsal otevřeně o svém životě tak nemají hmatatelný argument,netušil jsem ,že jsem mezi tak zákeřnými lidmi.Jsou s tím doslova oplzlí a omezení.Kloudnou a slušnou diskuzi vést nemumějí.Ale ani diskuzi vyhrocenou,tam znají jen zlo,ale k věci argument žádný.Jen machrujou kde byli a podobně,prostě vejtahové,jako by ostaní byli méněcenní.Jinak zdravím do Na......k.
alfonzo

XXX.XXX.0.243
Peter56
Jestli jste si nevšiml,že se nevztekám,dopaluje vás můj klid,jsem vůči vám a vám podobným naprosto imunní,jen mám celoživotní averzi proti hlupákům,že nechcete dovolit jiný názor než je ten váš a dalších ovcí,které zde vše papouškují,protože to někde četli,tak je to svaté.Nemám důvod se utlouct,jen vám všem vadí,že toho vím víc než vy,domníval jsem se,že to přijmete normál,ale jste tak ješitní,že se svámi nedá diskutovat.Diskuze je akce a reakce k dané věci,ale vaše reakce je sprostota a hulvátství,protože vaše mozečky nedokáží pobrat,že to může být jinak,než máte vypláchnuto různými plátky.Nikdy neuvádím věci typu jedna pani povídala,nebo cp psali v nějakém chovatelském časopisu o papoušcích na úrovni bobkového listu.Jak jsem psal mnohokráte výše,když je tedy můj názor špatný,přesvědčete mě věcně ,že je to jinak a klidně vám dám za pravdu.Jen šíříte konflikt na bázi své neznalosti a to vás zahání do kouta,to jsem nemohl tušit,že nesmím napsat jak se určité věci mají.Jste despotičtí ,ale vlastní koncepci nemáte.Docela se bavím,kolik je zde dutých dunících nádob.
Ale není to pro mě žádné překvapení,nevím jak dnes,nesleduji jiné rubriky,ale jeden čas vedli terariské a pejskaři,tady úroveň odbornosti také dost stagnovala,až jsem se docela styděl,že patřím mezi společnost,která se zabývá chovem exotických ptáků.Vždy jsem se v osobním životě stýkal a stýkám s chovateli na úrovni.Tady si spousta lidí řeší své mindráky z osobního i rodinného života,doma ušlápnutí,na skle internetu gerojové.Vás doma rychtuje stará,vy si vyléváte vztek na nevinných lidech na ifauně jen proto,že mají odlišný názor.Jste diktátoři,ale z druhé strany poserové,doma vyšlapujete jak baba káže a tady machrujete a léčíte si minráky i z dětství,které na vás zanechaly psychické následky,jen to neumíte přiznat.Kdyby jste byli rozumní,tak toho necháte,již jsem to několikráte navrhl"klid zbraním"ne,nedáte pokoj,jste posedí nenávistí a zlobou.
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.115.148
Ty voe todle je este horsi nez meifi. Klasickej prototyp dělám to 30,40,50let a proto vim vsecko vzdy nejlip 😂😂😂
S prominutím ke všem v diskuzi zúčastněným,chováte se tu všichni jako malé hašteřivé děti,každý má svůj názor,bohužel vy jej spíše vtloukate všichni všem,máte pouze svou pravdu a přez to nejede vlak...tato diskuze se opravdu stočila špatným směrem a nemá to s papoušky už vůbec co dělat...každý máte v něčem pravdu ale to jak tu svou hajite,při tom se každý na každém chce svést a urazit jej...pardon ale už to asi stačilo a vraťte se nohama na zem
alfonzo
napsal(a):
Peter56
Jestli jste si nevšiml,že se nevztekám,dopaluje vás můj klid,jsem vůči vám a vám podobným naprosto imunní,jen mám celoživotní averzi proti hlupákům,že nechcete dovolit jiný názor než je ten váš a dalších ovcí,které zde vše papouškují,protože to někde četli,tak je to svaté.Nemám důvod se utlouct,jen vám všem vadí,že toho vím víc než vy,domníval jsem se,že to přijmete normál,ale jste tak ješitní,že se svámi nedá diskutovat.Diskuze je akce a reakce k dané věci,ale vaše reakce je sprostota a hulvátství,protože vaše mozečky nedokáží pobrat,že to může být jinak,než máte vypláchnuto různými plátky.Nikdy neuvádím věci typu jedna pani povídala,nebo cp psali v nějakém chovatelském časopisu o papoušcích na úrovni bobkového listu.Jak jsem psal mnohokráte výše,když je tedy můj názor špatný,přesvědčete mě věcně ,že je to jinak a klidně vám dám za pravdu.Jen šíříte konflikt na bázi své neznalosti a to vás zahání do kouta,to jsem nemohl tušit,že nesmím napsat jak se určité věci mají.Jste despotičtí ,ale vlastní koncepci nemáte.Docela se bavím,kolik je zde dutých dunících nádob.
Ale není to pro mě žádné překvapení,nevím jak dnes,nesleduji jiné rubriky,ale jeden čas vedli terariské a pejskaři,tady úroveň odbornosti také dost stagnovala,až jsem se docela styděl,že patřím mezi společnost,která se zabývá chovem exotických ptáků.Vždy jsem se v osobním životě stýkal a stýkám s chovateli na úrovni.Tady si spousta lidí řeší své mindráky z osobního i rodinného života,doma ušlápnutí,na skle internetu gerojové.Vás doma rychtuje stará,vy si vyléváte vztek na nevinných lidech na ifauně jen proto,že mají odlišný názor.Jste diktátoři,ale z druhé strany poserové,doma vyšlapujete jak baba káže a tady machrujete a léčíte si minráky i z dětství,které na vás zanechaly psychické následky,jen to neumíte přiznat.Kdyby jste byli rozumní,tak toho necháte,již jsem to několikráte navrhl"klid zbraním"ne,nedáte pokoj,jste posedí nenávistí a zlobou.
Tak pan alfonzo nás vyzval, ať diskutujeme věcně, bez urážek a podobně. Fajn, sice on prvně nazval někoho vexlákem, on nařkl bez důkazu Loro park, že ozařuje (zřejmě sterilizuje) ptáky a podobné kecy, ale budiž. Tak nám pane alfonzo sdělte konkrétní jména konkrétních chovatelů, kteří jsou na úrovni a s kterými se stýkáte. Jsem zvědav a myslím, že buď já, nebo někdo jiný z vašich názorových oponentů vás usvědčí z toho, že si pouze cintáte pentli. NIKDO, z opravdu významných chovatelů v ČR se totiž bez tzv. "krve" z venku prostě neobejde. A je pravdou, že tu krev mimo jiné získávají i z Loro parku. Nejsme tak velká země s tak velkou chovatelskou základnou a takovými chovnými kmeny, aby to šlo. Tak se předveďte.
alfonzo

XXX.XXX.0.243
hzp
Dobrý den,nezlobte se,ale slidmi,kteří druhé posílají za jejich názor kamsi,nemíním na toto téma komunikovat.Jen jednu maličkost,znám se osobně a navštěvujeme se desítky let i se zdejšími diskutujícími,kteří většinou znají různá dění jako já.
Byli jme tu,když v naší zemi mutace začínaly jako novinka.Zrovna včera jsem četl článek zde na ifauně od pana Petra Podpěry,se kterým se znám osobně z výstav.Popisuje začátky chovu bílých korel koncem šedesátých let,byl jsem mlaďas a byl s kamarádem pro tyto korely,později perlové.Na Barandově u pana Matuschky,byl tuším kadeřník.Jak je to možné,že takový hňup,kterého ze mě děláte se mohl dostat už tenkráte k významným chovatelům?Nesnesete,že někdo ví něco co vy ne,také nevím spoustu věcí,celý život se učím od schopných a slušných lidí.
Jestli mě míníte ponižovat,zanechme této diskuze.
Ještě maličkost,toho obratu s ozařováním jsem si všiml již pozdě,nemohu vrátit,nepíšu přes svůj registrovaný profil záměrně,abych zde nemohl měnit příspěvky,jako někteří,nejsem kam vít tam plášť.Nemyslel jsem ozařování ptáků,ale prostředí,kde je vše sterilní kde jsou odchováváni,není to dobré pro budoucí obranyschopnost organizmu.A o neplodných ptácích z venku by se dala napsat kniha,dost by vám řekl někdo,kdo dělá endoskop.
Před pár lety mě volal kámoš,že koupil z venku samici amazoňana modročelého,nádhernou.
Stavil jsem se tam,krásná velká modročelá???Měl z mé řeči blbý pocit,byla hodně žlutá a projevy skoro jako samec,poslechl,dojel na endoskop a samice???nebyla ani jedno,ani ryba ani rak.Dle veterináře mechanicky poničeny pohlavní orgány.S velkými problémy ji vrátil zpět prodejci.To jen takový malý případ,znám jich podstatně více.Je to škoda kam až chamtivost lidí dospěla,že úspěch druhých je nežádoucí.
A ještě k té krvi ptáků,kdo ví co dělá,tak nedojde k degeneraci k té dochází opět z chamtivosti,barva na barvu,zakrnělí ptáci,penanti dnes pomalu jak zpěváci.
Opět mě můžete někdo napadnout,že si vymýšlím,ne ,něco pamatuji a píšu fakta a to se dnes nesmí,mám vlastní názor na základě hmatatelných důkazů.
A k vexlákům,snad si nemyslíte,že Loropark vyprodukuje vše co prodá,nakupují jinde a přeprodávají dále a sakra,jak se takovým říká?Dejme tomu "obchodníci",jako ti co stávali před tuzexem.
Proboha nikdo přece nezpochybňuje, že jsou i venku lidé leví, ostatně jako u nás. Samozřejmě i já jsem si dovezl dva samce, dvě samice, ptáka co nikdy neodchoval a podobně, to se prostě stane a nemusí to být ani úmysl prodávajícího. Já například DNA testům nevěřím (respektive nevěřím správnému postupu toho, kdy test nabíral, a někdy ani laboratoři, co test dělala) a už jen z hlediska posouzení pohlaví, kondice a schopnosti rozmnožování volím endoskopii.
Jméno žádného významného chovatele současnosti jste neprozradil, no nic. Každopádně jste velmi pobavil myšlenkou, že kdo ví co dělá, tak nedochází k degeneraci. Mohl byste tedy poradit chovatelům např. kakadu palmových (84 registrovaných kusů v ČR), filipinských (5), amazoňanů žlutoramených (45), tukumanských (49), případně chovatelům namátkou zoborožců, trupiálů, z drobotě třeba chovatelům všech druhů panenek, jak to(bez dovozu "krve" zvenku) mají udělat, aby se vyhnuli degeneraci chovného materiálu? Nemnožit za účelem zisku mutace, jo? .
No, není nad 50-leté zkušenosti.

hzp
napsal(a):
Tak pan alfonzo nás vyzval, ať diskutujeme věcně, bez urážek a podobně. Fajn, sice on prvně nazval někoho vexlákem, on nařkl bez důkazu Loro park, že ozařuje (zřejmě sterilizuje) ptáky a podobné kecy, ale budiž. Tak nám pane alfonzo sdělte konkrétní jména konkrétních chovatelů, kteří jsou na úrovni a s kterými se stýkáte. Jsem zvědav a myslím, že buď já, nebo někdo jiný z vašich názorových oponentů vás usvědčí z toho, že si pouze cintáte pentli. NIKDO, z opravdu významných chovatelů v ČR se totiž bez tzv. "krve" z venku prostě neobejde. A je pravdou, že tu krev mimo jiné získávají i z Loro parku. Nejsme tak velká země s tak velkou chovatelskou základnou a takovými chovnými kmeny, aby to šlo. Tak se předveďte.
Prosím vás čo tým myslíte "významný chovateľ"
alfonzo

XXX.XXX.0.243
johan7
Dobrý den,pro pána asi bude významný ten co se o něm píše v nějakém časopise,má jachtu a dvacátou manželku a pět milenek.Ne opravdu tito významní nejsou v chovatelství.Chovatelé,kteří něcu umí a mají se tím nechlubí,jednoho dne odejdou v zapomění.
A hzp ,kdyby ste chtěl třeba jednoho na kterého jsem nedavno narazil na netu,je z budějic,plné časopisy o něm jak o bohovi.Také s ním mám neblahou zkušenost,chovný modrohlavý samec štěpák na lutino,roztrhl kvůli mě pár,který stoprocentně odchovával,dal jsem za něj dvacet tisíc a nikdy mladé neměl,bál se samic,vyzkoušel jsem jich u něj nespočet,se samci kamarádil.Po pěti letech se zabil o výletové okno,tak ani nevím jestli štěpil.Ale byl jsem za to rád,nemusel jsem se s ním dále mordovat.
Potom jsem tohoto nepíšu chovatele potkal v Kladně,diskutoval jsem tam s panem Benešem ze Zbečna,přihrnul se tam,chtěl se zúčastnit diskuze,otočil jsem se k němu zády a pokračoval v diskuzi se slušnými lidmi.
A ty druhy,které zrovna uvádíte,to je trošku jiná písnička,kdo to chová,tak si poradí sám.
Pane hzp budete asi trpět nějakou úchylkou,asi nikdy nebudete mít padesátileté zkušenosti,no uvidíme,jse tím úplně posedlý,jako kdybych tím páchal trestný čin,já si o vás právem myslím,že takto jedná omezenec a nejsem daleko od pravdy.Sám nenapíšete písmenko o dějinách našeho chovatelství,jen útok.
Jestli odepíšete,neopoměňte školu života a padesátileté tkušenosti.Já se bavím,nemáte jinou odpověď než útok.Já nejsem z těch,kteří by vám podobné uznávali,to je můj svobodný názor.Tak můžete pokračovat ve z vaší strany velice duchaplnné konverzaci.Nezapomente zkouknout co jsem kde napsal a hodit to sem,nemáte vlastních slov,tak píšete omleté fráze někoho druhého.
Již jsem nechtěl reagovat,omlouvám se tím všem ostatním,že zapleveluji diskuzi v konverzaci s lidmi,kteří si neumějí normálně vyměňovat názory,až leckdy protichůdné v míru.
alfonzo,
nerad se vměšuji do vašich "výměn názorů" a trochu odbočím. Pokud se někdo vyjadřuje v tomto rozsahu jako vy, tak by také mohl po opakovaných výzvách odkrýt svou identitu, ukázaná platí !!! Osobně si myslím, že k tomu nedojde. Jak to tady celkem pravidelně čtu, tak mi přijde , že se to ubírá nějakým divným směrem. Za sebe můžu než říct, že některé vaše nashromážděné zkušenosti a nápady jsou výborné,ale uvědomte si, že nikdo nemůže dokonale rozumět všemu a někdy se zkrátka mýlíte. Víte, ty vaše argumentace nejsou někdy moc dobré.... a myslím si, že to často odrazuje ostatní chovatele, aby zde přispívali jako před lety svými zkušenostmi, nápady, dotazy atd. Nemějte mi to za zlé, ale přínosem pro chovatelství o kterém často píšete tyhle časté hádanice určitě nejsou.
alfonzo

XXX.XXX.0.243
JoPe
Dobrý večer,vidím to podobně,zde je problém v tom,že nesmím vědět více než ostatní,hned jsem všeználek,brouk pytlík a podobně.Není to jen zde na této diskuzi,zabývám se technickými věcmi a okolí nesnese,že si třeba opravím řídící jednotku u auta,nebo notebook,oni tomu nerozumějí,já jsem v tom případě gauner.Tady je to naprosto stejné.Jak jsem zde již několikráte uvedl,nemám pocit někoho poučovat,nebo se nadřazovat.Berte to z logického hlediska,většina oponentů jen sprostě nadává,kdyby znali protiargument,tak by diskuze vypadala jinak,většinou k věci nic nevědí a jsou ješitní, zlí a sprostí.V tomto mě nepřesvědčíte.Neházejte na mě,že mohu za kvalitu diskuze,považuji vás za rozumného člověka,někdy nesouhlasím,ale když něco napíšete,má to hlavu i patu a týká se to tématu s takovými lidmi se dá diskutovat.Svůj názor umíte obhájit věcností.Ať se na mě nezlobějí ti,kteří jen opakují staré fráze,které jsem zde uvedl,kolikráte jsem je slušně požádal o vysvětlení,znají jen sprostý útok.podumejte a uvidíte,že v tomto mám pravdu,zatím mě nikdo z nich nepřesvědčil o něčem jiném.
A s tou identitou je to přesně jak jsem uvedl výše,profil si můžu založit jaký chci a co tam napíšu může být klidně lež.Tlačilo na mě zde více lidí,když jsem jim napsal,že jsem na tom stejně jako oni,nic po rozkliknutí jejich profilu není vidět,ani z mého registrovaného profilu,tak doufám uznali,že je to tak jak píšu.Jenže mě to připadá jako v mateřské škole,všem vysvětlovat jednoduché principy,ale rád to pro lidi udělám,rozšířejí si obzor a znalosti logického myšlení,pokud ovšem mají čím,kolikráte si po výrocích těch hulvátů myslím,že nikoli.
Ještě dodám,je zde několik mých kamarádů,se kterými se stýkám na burzách a oboustranně se desítky let navštěvujeme ,nevědí stejně jako vy,často mě tvrdě setřou pádným argumentem,nic to na našem přátelsví nezmění,mají právo na svůj názor stějně jako kdokoli jiný.A když mě to řeknou v reálu z očí do očí,je to stejné jako zde.
napsal(a):
Prosím vás čo tým myslíte "významný chovateľ"
Pardon, byl jsem nepřesný, alfonzo nehovořil o významných chovatelích,ale o chovatelích na úrovni. Uznávám že to nemusí být to samé. Navíc každý má pohled na "úroveň" jinde. Pro mě je to třeba takový chovatel, který nedopustí až na výjimky příbuzenskou plemenitbu, nevím jak si dle alfonze poradí ten, který drží druh, kde jsou dva, či tři páry v republice. Prý si nějak poradí. Když budu dělat rosely pestré, tak to jistě řešit nemusím. Když chovám mnou uvedené, tak to prostě dovozem řešit musím. A někdy se musím spolehnout na dle alfonza "vexláka" a ano je to tak, že se platí záloha, aniž by ptáka člověk viděl. To fakt člověk, co se na burze baví s lidmi na úrovni, chová modrohlavé, řešit nemusí. Pak by ale neměl komentovat to, o čem vůbec nic neví. A taky by neměl brečet, když ho někdo z toho, že o tom nic neví, usvědčí.
alfonzo

XXX.XXX.0.243
hzp
Koukám jak víte co chovám,teda žasnu,máme tu jasnovidce.Dále jste do diskuze o dovozech hned přimotal opravdu vzácné druhy,jejichž genofond je všeobecně známo malý,to jen,abyste mě mohl zesměšnit,jste zákeřný ubožák.Vybodněte se na mě,já vám nic neudělal,jen vím hodně věcí a to vám vadí,takových nás je spousta.Jestli si myslíte,že jsem tak tupý,tak jste vedle.Stále uboze používáte moje fráze,napsal jsem o koupi modrohlavého někdy před dvaceti lety,podle vás je chovám dodnes,jste normálně omezený člověk,proč zde píšete lži o kterých nic nevíte,konečně se dostáváme k jádru pudla oč vám jde.
Jinak téma pro vás na zítřek.V podvečer jsem byl v Penny.koupil jsem si uzeninu,mýdlo na holení,kafe,nějaké sýry,pití,šampon a toaleťák,nezapomeňte to hodit do reakce z vaší strany,bude to zase vtipné jako ty slátaniny doposud.To jen pro vás,aby se vám obohatila slovní zásoba v komunikaci s alfonzem.Směju se tomu,hraji si tu s vámi jako kočka s myší a vy nadskakujete a píšete pitominy.
alfonzo
napsal(a):
hzp
Koukám jak víte co chovám,teda žasnu,máme tu jasnovidce.Dále jste do diskuze o dovozech hned přimotal opravdu vzácné druhy,jejichž genofond je všeobecně známo malý,to jen,abyste mě mohl zesměšnit,jste zákeřný ubožák.Vybodněte se na mě,já vám nic neudělal,jen vím hodně věcí a to vám vadí,takových nás je spousta.Jestli si myslíte,že jsem tak tupý,tak jste vedle.Stále uboze používáte moje fráze,napsal jsem o koupi modrohlavého někdy před dvaceti lety,podle vás je chovám dodnes,jste normálně omezený člověk,proč zde píšete lži o kterých nic nevíte,konečně se dostáváme k jádru pudla oč vám jde.
Jinak téma pro vás na zítřek.V podvečer jsem byl v Penny.koupil jsem si uzeninu,mýdlo na holení,kafe,nějaké sýry,pití,šampon a toaleťák,nezapomeňte to hodit do reakce z vaší strany,bude to zase vtipné jako ty slátaniny doposud.To jen pro vás,aby se vám obohatila slovní zásoba v komunikaci s alfonzem.Směju se tomu,hraji si tu s vámi jako kočka s myší a vy nadskakujete a píšete pitominy.
Tupy opravdu jste uz by mel admin toto vlakno vymazat protoze to se fakt uz neda . Hzp vam napsal argumenty kvuli kterym je nutny dovoz a vy melete porad dokola jak nikdo nema zadny argument a jak jsou vseci omezeni, Mel by jste se mu omluvit a uznat ze ma pravdu. Ale vy furt melete jak jste jedinecnej nadclovek a jaci sme my vsichni idioti. Uz se konecne prober. Jo a nezapomente zase vytahnout jak chovam modry rosely z modryma lickama aby jsem se mohl zase od srdce zasmat v teto pochmurne dobe . A ja se na rozdil od vas za sve nazory nestydim a podepisu se. Chovu zdar Plšek
alfonzo

XXX.XXX.0.243
milanplšek
Od vás se zrovna nechám kádrovat,jste jen množitel něčeho o čem nic nevíte,opravdu s takovými nenajdu rozumnou konverzaci.A nikdo mě v ničem neusvědčil,hzp když už nevěděl jak,tak začal vytahovat hodně ohrožené druhy,kterých je opravdu málo,tam je nutná spolupráce majitelů,pokud možno po celém světě,podobných projektů je povícero i s jinými druhy zvířat,což je běžná rutina kterou zná každý rozumný chovatel a není třeba mu to vtloukat do hlavy.Ale budiž,čtou to zde i začátečníci a získají informace.Kdyby téma bylo o těchto málo početných druzích,určitě bych nereagoval tak jak to je,snažíte se mě zahnat někam jinam,měníte základní myšlenku,převracíte vše co se dá,ciganite,to je to pravé od vás.A ještě se omlouvat možná placenému dohazovači kšeftů z Loroparku,to snad ne?
Ale jinak je s vámi sranda,bavím se lidskou zlobou a hloupostí,pac a pusu alfonzo.
Téma je uzamčeno, není možné vkládat odpovědi.