Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků

Markyy

15.9.2020 20:33
Markyy

XXX.XXX.90.217

Takzee mame pyruru no a ten byl tak pul roku uplne v pohode a byl mazlivy a asi pred pul rokem nas zacal napadat.A ted si asi nenecha sahnout do klece pro misku atd..Nevi nekdo co mu je?Popripade co s tim?☹️🔫

15.9.2020 20:43
maxa

XXX.XXX.125.165

Nejspíš je v pubertě a bud se sklidní nebo musíte pořídit protikus!!!!

16.9.2020 09:11
eli22

XXX.XXX.58.42

Markyy napsal(a):
Takzee mame pyruru no a ten byl tak pul roku uplne v pohode a byl mazlivy a asi pred pul rokem nas zacal napadat.A ted si asi nenecha sahnout do klece pro misku atd..Nevi nekdo co mu je?Popripade co s tim?☹️🔫

Jestli byl ručně dokrmený, tak to mže být tím. Co se stalo před půl rokem, nové bydliště, nový člen rodiny,..?

18.9.2020 13:21
Birdsong

XXX.XXX.71.4

Papoušek nemá být proč mazlivý,není to pro něj přirozené,jeho city patří jeho druhu a nikoliv jeho majiteli...Pokud budeme požadovat po ptáku nepřirozené chování,neodsuzujme jej za jeho nepřirozené reakce.To ale zkušený chovatel dobře ví,proto můj komentáŕ není určen pro tyto chovatele...Řimák

18.9.2020 14:06
eli22

XXX.XXX.58.42

Birdsong napsal(a):
Papoušek nemá být proč mazlivý,není to pro něj přirozené,jeho city patří jeho druhu a nikoliv jeho majiteli...Pokud budeme požadovat po ptáku nepřirozené chování,neodsuzujme jej za jeho nepřirozené reakce.To ale zkušený chovatel dobře ví,proto můj komentáŕ není určen pro tyto chovatele...Řimák

Konečně to někdo řekl stručně a srozumitelně.100 bodou!!

Uživatel s deaktivovaným účtem

18.9.2020 17:45
Uživatel s deaktivovaným účtem

Markyy napsal(a):

Co jsem o pyrurách četla, jsou podobní alexandrům - tj. moc velcí mazlíci to nejsou ve smyslu, že by se nechali hladit, apod. Mají svou hlavu a nemají problém štípnout.

Nejspíš bude v pubertě. Doporučuji kontaktovat chovatele a poradit se přímo s ním, co na pyrury platí. Většinou se doporučuje např." nesmíš" a dát zpět do klece, aby si papoušek ujasnil, že to je nežádoucí chování.

Přidejte reakci

Přidat smajlík