Roboran D pro drůbež (papoušky)

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
14.11.2020 12:18
Mara92

XXX.XXX.240.250

Chci se zeptat zda tento přípravek podává někdo papouškum? Dříve jsem kupoval Deli Nature calcium +D3 cena kolem 380kč za 500g cena toho to přípravku 60kč za 1kg. Dávám jej druhým rokem pouze od podzimu do jara, když jsou papoušci v zimovišti. Zajímalo by mě jestli tento přípravek podává svému ptactvu a také váš názor.

15.11.2020 16:21
Horák lutino

XXX.XXX.167.135

Strnad napsal(a):
Dobrý den, zajímalo by mě zda někdo používá a jaké má osobní zkušenosti při podávání např. Roboran D (URČENÝ PRO DRŮBEŽ) a podobně.Jaký podstatný rozdíl je třeba u toho roboranu D a roboranu pro exoty. Děkuji za slušné a rozumné názory, odpovědi.
Už to tady bylo ,toto je odpověd´ od eli22 .
Pro papoušky používám léta Roboran D + Plastin. Rozdíl Roboranu D od Roboranu pro exoty je asi takový: Roboran D 1 kg cca 80 Kč, Roboran pro exoty cca1 kg 400 Kč.

15.11.2020 16:56
Miroslav Bláha

XXX.XXX.168.116

Horák lutino napsal(a):
Strnad napsal(a):
Dobrý den, zajímalo by mě zda někdo používá a jaké má osobní zkušenosti při podávání např. Roboran D (URČENÝ PRO DRŮBEŽ) a podobně.Jaký podstatný rozdíl je třeba u toho roboranu D a roboranu pro exoty. Děkuji za slušné a rozumné názory, odpovědi.
Už to tady bylo ,toto je odpověd´ od eli22 .
Pro papoušky používám léta Roboran D + Plastin. Rozdíl Roboranu D od Roboranu pro exoty je asi takový: Roboran D 1 kg cca 80 Kč, Roboran pro exoty cca1 kg 400 Kč.

Eli22 nemůžete brát vážně, sice píše, že cenový rozdíl je značný, ale už zapomněla dodat, že je složení obou přípravků je podstatně odlišné!!! Nicméně spousty chovatelů tento přípravek papouškům s úspěchem podává.

15.11.2020 17:19
exotchov

XXX.XXX.168.151

Miroslav Bláha napsal(a):
Eli22 nemůžete brát vážně, sice píše, že cenový rozdíl je značný, ale už zapomněla dodat, že je složení obou přípravků je podstatně odlišné!!! Nicméně spousty chovatelů tento přípravek papouškům s úspěchem podává.

Pouzivam tez pro drubez,asi tak 15let a spokojenost.

15.11.2020 18:36
Moudivláček

XXX.XXX.67.120

Mara92 napsal(a):
Chci se zeptat zda tento přípravek podává někdo papouškum? Dříve jsem kupoval Deli Nature calcium +D3 cena kolem 380kč za 500g cena toho to přípravku 60kč za 1kg. Dávám jej druhým rokem pouze od podzimu do jara, když jsou papoušci v zimovišti. Zajímalo by mě jestli tento přípravek podává svému ptactvu a také váš názor.

Zajímavé staronové téma, už se těším na další reakce a též se snad zítra obsáhle připojím s vlastní třicetiletou zkušeností.
Lze to používat, ale všeho s mírou a něco o tom vědět. .

Uživatel s deaktivovaným účtem

15.11.2020 19:04
Uživatel s deaktivovaným účtem

Tento Roboran a pak i Plastin jsem kupovali drůbeži léta, ale nikdy mě nenapadlo to dávat papouškům.

Sypané vitamíny dávám - sypu do gritu a to Mikros exot. Beru na e-shopu. Kilovka vychází kolem 70-80,- korun.

15.11.2020 19:07
Pepa123

XXX.XXX.111.38

Dobrý podvečer . Já tedy používám Roboran pro exoty. Je sice dražší ale vím co jím dávám hlavně u malďat se to určitě vyplatí. Zase ta kylovka není tak závratné cena .A když si přečtete složení obou produktů tak rozdíl tam je. Jestli tedy chcete ušetřit tak doporučuji slepice těm ten Plastin stačí. Jinak ať každý používá co se mu osvědči.

Přidejte reakci

Přidat smajlík