Mládě

XXX.XXX.168.181
Zdravím,
právě teď se mi vylíhlo z vajíčka mládě andulky v líhni, prosím o radu.
Jak se má o to pečovat a také co na krmení?
Děkuji.
Dobrý den. To si tedy zjišťujete brzy
Hledejte, je tu toho plno.
Například
https://www.ifauna.cz/okrasne-ptactvo/nemodforum/r/detail/3804/umele-krmeni-mladych-andulek
https://www.ifauna.cz/okrasne-ptactvo/nemodforum/r/detail/1062618/mlade-andulky-prosim-poradte
Uživatel s deaktivovaným účtem

Mládě
napsal(a):
Zdravím,
Děkuji.
Pokud to bylo myšleno jako vtip a provokace tak to vtipné moc není pokud je to myšleno vážně tak jsi akorát dobytek protože pokud nemáš nic připravené a nic o tom nevíš tak mládě chcípne
Mládě
napsal(a):
Zdravím,
Děkuji.
Uživatel s deaktivovaným účtem

JoPe
napsal(a):
Třeba si dotyčný myslel, že bude přijímat potravu samo jako kuře.
Nasadíme do líhně 60 andulčích vajec, po vylíhnutí dáme pod umělou kvočnu, postavíme samokrmítka s BR1 s kokcidiostatiky, napáječky a už to jede. ..
To je jedna z myšlenek která mě taky napadla ale o to to je horší 😔
Náhodou, umělá kvočna jako odchovna funguje skvěle i na papoušky Kupte si rychle směs pro dokrmovaní, doporučuji Nutribird a21. Postupujte podle návodu a krmte malinkou, pokud možno umělou lžičkou. Buďte opatrný, aby jste mládě nezadusil, či nepopálil! Andulka se dokrmuje cca 6 týdnů, intervaly se prodlužují tak po týdnu, nastudujte si něco o odstavu papoušků. Hodně zdraví mrňouskovi.
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.87.118
misimisi
napsal(a):
Náhodou, umělá kvočna jako odchovna funguje skvěle i na papoušky Kupte si rychle směs pro dokrmovaní, doporučuji Nutribird a21. Postupujte podle návodu a krmte malinkou, pokud možno umělou lžičkou. Buďte opatrný, aby jste mládě nezadusil, či nepopálil! Andulka se dokrmuje cca 6 týdnů, intervaly se prodlužují tak po týdnu, nastudujte si něco o odstavu papoušků. Hodně zdraví mrňouskovi.
Nic proti,ale je příliš pozdě!!Pro mládě, o "chovateli" raději ani nemluvit.
Já si myslím, že ten dotaz je blbost, spíš nějaký troll. Ale když už jsme u toho dokrmování, tak ona to není sranda. Já dokrmovala už třídenní mládě a čtyři dny(ale přišlo mi to jako měsíc). Pátý den jsem se jen mátožila, nevyspalá, vynervovaná, nikdo na mě nesměl promluvit, a naštěstí jsem mohla mládě vrátit pak už rodičům. Takže dobrovolně bych to teda nedělala. A navíc, pokud s tím nemá někdo zkušenost, tak to nezvládne ani náhodou.
eli22
napsal(a):
Já si myslím, že ten dotaz je blbost, spíš nějaký troll. Ale když už jsme u toho dokrmování, tak ona to není sranda. Já dokrmovala už třídenní mládě a čtyři dny(ale přišlo mi to jako měsíc). Pátý den jsem se jen mátožila, nevyspalá, vynervovaná, nikdo na mě nesměl promluvit, a naštěstí jsem mohla mládě vrátit pak už rodičům. Takže dobrovolně bych to teda nedělala. A navíc, pokud s tím nemá někdo zkušenost, tak to nezvládne ani náhodou.
Vše je jednou poprvé, člověk se naučí. Ze začátku se teda ptáte a pídíte, když není zbytí. Přeji všem bezproblémový odchov pod rodiči 😉