alfonzo

XXX.XXX.0.243
Opětovně neznáme stáří zvířete,což je v případech určování pohlaví základní věc.Dle mého názoru samice.
alfonzo

XXX.XXX.0.243
Omlouvám se zadavateli s nařčením neurčení stáří,sám vidím,že pták není úplně mladý podle zobáku.Nikde však není uvedeno,že se jedná o recesivní straku,něco tam je vidět ,ale může to být jen umazané.Vidím pouze žlutou hlavu,jestli je pták z devátého měsíce loňska,dobře živený ,tak je to samice,samec by měl ozobí jiné.
Jimu
napsal(a):
Pro vabl,
nevím, kde jste vyčetl, že zadavatel uvádí, že se jedná o samečka recesivní straky. Já vidím v prvním příspěvku pouze tři foto a ve druhém udává stáří, nic více. A vy sám dovedete odpovědět ?
Vážený anonyme, pane Jimu !
Pokud by se jednalo o klučinu cca 12ti letého, tak bych tuto reakci na moji osobu s úsměvem přešel a doporučil mu hodně se učit, pozorovat drobné detaily na ptácích a získávat zkušenosti…
V tomto vláknu pouze „atobajus, pterodactyll, euw a JoPe“ vystihli to podstatné pro určení pohlaví.
Dotaz zadavatele zněl: samec nebo samička – andulka? Moje reakce byla jasná: „1,0“.
Další moje reakce v 11.49 „Jimu - hluboce se mýlíte, dle zadavatele se jedná o cca 1/2 roku starého samečka recesívní straky !!! za samečka stačilo dát tečku. Recesivní straku jsem uvedl proto, aby i začínajícím chovatelům bylo jasno proč to je sameček a nikoli samička. Vůbec jsem nikoho nenapadal za chybný výrok, jen Vy asi nesnesete, že jste chybně tipoval pohlaví …
Jelikož Vy máte za sebou již několik desítek let života, ptám se: To jste takový srab, že se nepředstavíte?
Blažek Václav - chovatel a posuzovatel papoušků
Veškeré údaje k mojí osobě mám v profilu.
přeji všem hodně zdraví
Pane Blažku, já nemám zapotřebí se zde prezentovat a zviditelňovat, takže proto neuvádím osobní údaje.
Nikdy jsem v diskusi nikoho neurazil, nebo slovně nenapadl za jiný názor, než mám já. Pokud si zpětně dohledáte témata, kde jsem se vyjadřoval, zjistíte, že jsem
nabádal diskutující k věcnosti dotazu a žádal, aby zde vulgarismy a osobní útoky nepoužívali.
Přeji vám mnoho úspěch ve všech rovinách.