Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků

lištička

30.6.2021 16:39
lištička

XXX.XXX.47.70

Dobrý den, chovám doma dvě zebřičky (dva samce) a v blízké budoucnosti bych si ráda pořídila jednoho mníška, bohužel se ale nikde nepíše, jestli se tyto dva druhy vzájemně snesou, nechtěla bych, aby byli do budoucna problémy v podobě bitek.
Zároveň bych se chtěla dotázat ohledně rozměrů klece pro mníška, která velikost je pro něj ideální? ve zverimexu byla klec o rozměrech 60x37x85, stačila by?
Předem děkuji za odpověď.

1.7.2021 13:10
Valentko

XXX.XXX.103.143

Chovat zebricky a mniska spolu je blbosť. Zebricky su male a mnisek zase velký, mohol by ich sikanovat alebo otravovať. Zebry su australania mniškovia zase amerika. Takže aj z tohto pohladu to je nevhodné. A este k tej klietke az ste niekedy videla mniska tak viete že je to veľky vták ktory potrebuje priestor na lietanie a rozmer ktory uvádzate je tak max. pre tie dve zebričky. Mnišek by sa tam ani neotocil. Ked nemate priestor na chov mnichov tak radšej na to rovno zabudnite.

lištička

1.7.2021 21:53
lištička

XXX.XXX.47.70

Tak to mě mrzí, protože jsem se opravdu moc těšila :(
Zebřičky samozřejmě svou klec mají, a mníšek by měl také svou, nemyslela jsem to tak, že by byli všichni v jedné kleci. I tak by to nešlo?

2.7.2021 12:14
pan.

XXX.XXX.113.51

Pokud budete mít mníška krotkého a bude mít možného proletu po bytě, tak klec uvedených rozměrů stačí, není to odchovu mláďat.

lištička

2.7.2021 14:39
lištička

XXX.XXX.47.70

Chci chovat jen jednoho jedince, děkuji za odpověď, jako minimální velikost mi tento údaj stačí :)
Stále mě ale zajímá, jestli můžou být tito ptáci v jedné místnosti, samozřejmě každý se svou klecí, možná kdybych každou klec otevírala v jinou dobu?

2.7.2021 16:48
pan.

XXX.XXX.113.51

Mníška a zebry můžete mít v jednom pokoji a pouštět samostatně a nebo pod osobním dozoru. My máme více klecí v jednom pokoji, je tady i krotký mníšek, mohu přenechat.

lištička

2.7.2021 17:09
lištička

XXX.XXX.47.70

Opravdu? To je od vás milé :)
Směla bych se zeptat, jak je starý a jaké má pohlaví? Chtěla bych samce, modrou mutaci.

3.7.2021 10:34
pan.

XXX.XXX.37.150

Posílám tel.604207046 na domluvu.

Přidejte reakci

Přidat smajlík