Andulky blackface

Prodám Andulku vlnkovanou - dobrý den, prodávám andulky různé barvy mladé a...
1500 Kč
Dobrý večer.
Potřeboval bych poradit, před měsícem mi uhynul sameček andulky. Nebylo na něm poznat, že by byl nějak nemocny, lítal a byl čiperný.
Dnes jsem našel uhynulou samičku, taktéž byla normální žádné znaky, že by byla nemocná.
Jedná se o venkovní chov ve voliéře.
Nemáte proto někdo nějaké vysvětlení?
Sameček 2 roky, samička 6 měsíců.
tady_orel
XXX.XXX.43.133
Andulky předstíraji ze jsou zrave přitom to tak není, jsou třeba oslabené nebo nemocné je to od přírody protože ve volné přírodě by nemocné andulky chytl nějaký predator ( liška, sokol) a samička uhynula třeba kvůli tomu ze ho měla rada a když umřel ten andulacek tak byla smutná a umřela taky 😟🤨 hezky den snad vám rada pomohla
Tady orel
Libor V
napsal(a):
No právě že mne taky ne🤔 ještě mne napadlo jestli to není krmivem používám krmivo pro střední papoušky k vůli korálm ale jeste dostavaji proso v klasech.
Mám andulky s korelama taky spolu. Dávám proso, slunečnici, nahý oves, kardi, senegalské proso v klasech, sem tam suchý rohlík. V krmivu bych problém neviděl. Nemohli se třeba v noci něčeho polekal a narazit do pletiva?
Uživatel s deaktivovaným účtem
tady_orel
napsal(a):
Andulky předstíraji ze jsou zrave přitom to tak není, jsou třeba oslabené nebo nemocné je to od přírody protože ve volné přírodě by nemocné andulky chytl nějaký predator ( liška, sokol) a samička uhynula třeba kvůli tomu ze ho měla rada a když umřel ten andulacek tak byla smutná a umřela taky 😟🤨 hezky den snad vám rada pomohla
Tady orel
To jako fakt ? Nebo to je předčasný silvestrovský vtip ?