Prodám

Prodám Roselu pestrou nádhernou - Rozela Goldman 10,01 800kč papoušek nádhe...
800 Kč
Dobrý den. Prosím, mám dotaz na genetiky. Z chovného páru Rosely pestré mi vyskočilo jedno mladé "červené". Který z rodičů je nositelem tohoto genu? Dle fota je to samice či samec? Chci pár, který mi bude dávat pouze přírodní mladé.
Děkuji za odpověď. S pozdravem Martin
...bohužel, je vidět vada nohy, způsobená v budce. Nemohl jsem kontrolovat budku, jelikož to poté rodiče nechávali. Nemohl jsem ani kroužkovat. Přišel jsem o dvě snůšky, než mi to nějak došlo.
Dobrý den prosím co bude za mladé z páru samec pastel samice přírodní stepak na gold gold
Hopfl
napsal(a):
Dobrý den prosím co bude za mladé z páru samec pastel samice přírodní stepak na gold gold
Pokud neznáte předcházející generace, tak musíte očekávat pouze přírodně zbarvené Rosely, které budou všechny štěpitelné na pastel a teoretická polovina na golden gold. Co si od takového páru slibujete - to by mě zajímalo ?
Neregistrovaný uživatel
XXX.XXX.87.118
Zrovna tenhle pár vám asi moc radosti neudělá.
Hopfl
napsal(a):
Tak urcite nejsem ten co natom chce zbohatnout jen sem se zeptal tak místo rady jak ten par dobře složit tak hned útok ještě jsem zapomněl samec pastel stepí na modre
Nic se nebojte, to se nemůže stát. Na něčem takovém zbohatnout nelze Jak složit dobře pár jste se v úvodu neptal,ale co bude za mladé z tohoto páru. Nikdo na vás neútočil, jen vám všichni dali najevo, že z toho neodchováte nic zajímavého. Jestli se s tím chcete bavit, tak máte u mě ale připravte si nejméně10voliér na testování potomstva,protože v tom máte několik mutací, které mohou časem vytvořit několik kombinací. Obrňte se trpělivostí na několik let a hlavně si něco nastudujte o dědičnosti. Zázraky se totiž nekonají, vše má svá jasná pravidla.
Jo a 7.10. jste se na to už jednou ptal.