Dobrý den chci se zeptat jestli někdo nepoveze samici zpěváka oranž rubino. Buď vyměním za mojí rok 22 ( důvod je že se nemají k sobě se samcem ) a nebo prodám a koupím.
czborilda

XXX.XXX.241.201
Povezu 2 páru APČ cena za pár 1800Kč a 2 samce APČ 800Kč.
Astrid Rákosní 0:1 cena 450Kč.AG 1:0 cena 1000Kč.
1:0 Alexandr malý Lutíno rok 2015 cena 3000Kč.Kanar 1:0 cena 300Kč
info na tel.776867919
2.1 Alexandry malé, nepříbuzné,2022,DNA...1.0 Amazonan modrocely 2022,DNA...WiFi Smart zásuvky 20A,skvělá věc,šetří elektriku, používám u papoušků na mrazák, topení atd... ovládání přes mobil,nebo ručně...cena 250..u nás v obchodech 450 a více ..dále WiFi teploměry za 200kc...dva poslední kusy... mám jich doma několik a kdykoliv,kdekoliv můžu na mobilu vidět jakou aktuální teplotu nebo vlhkost mám v chovatelských zařízeních,nebo jaká tam byla teplota kdykoliv před tím,prostě přehled... chytré WiFi žárovky, používám jich několik ve všech chovatelských zařízení ..nastavení teploty barev,intenzita světla,ovládání přes mobil,nastavení simulace východu i západu slunce 18W... 220kč....není potřeba mít žádné speciální stmívače,jen vyměnit žárovku za chytrou a nastavit vše v mobilu..
Áno súhlas. O cestovaní za kvalitou môžu hovoriť iba "riadne trafení"! Väčšina hľadí na peniaze kvalita im je fuk, 99% ľudí chce kúpiť ferari za cenu šrotu!!! A najlepšie je ak im vtáky priveziete na burzu, aby mali najmenšie náklady a to sa väčšinou ani neunúvajú priznať že sú tam! Ak niečo veziem, bez zálohy ani ťuk!
Tato Vovo
napsal(a):
Áno súhlas. O cestovaní za kvalitou môžu hovoriť iba "riadne trafení"! Väčšina hľadí na peniaze kvalita im je fuk, 99% ľudí chce kúpiť ferari za cenu šrotu!!! A najlepšie je ak im vtáky priveziete na burzu, aby mali najmenšie náklady a to sa väčšinou ani neunúvajú priznať že sú tam! Ak niečo veziem, bez zálohy ani ťuk!
Kvalitní příspěvek.K.
Michalisss

XXX.XXX.232.12
Dovezu 1.1 cervenokřídlé rok 2021 s dna nepříbuzné.100% zdrav.stav.samec se již vybarvuje.cena 4500kc.potrebuji uvolnit místo.cena 4500kc.777877795
Michalisss

XXX.XXX.232.12
Kniha Papoušci kompletní průvodce chovem Adri Van Kooten,370 stran,neponičená.777877795
Michalisss

XXX.XXX.232.12
Frucht-mash 320g,pouze rozbaleno,neubylo ani špetka.puv.cena 800kc,prodám za 400kc.
Frucht-mash obsahuje velmi kvalitní ovoce - suroviny, které splňují nejpřísnější standardy. Prášek získaný z rakytníku, šípku, černého bezu a mnoha jiných druhů lesního a tropického ovoce obsahuje látky, které zvyšují vitalitu, reprodukci a zlepšují růst. Frucht-mash obohacuje spektrum živin v krmné dávce. Specifické přírodní látky (např. vitamíny, bio-flavonoidy, minerály a mnoho dalších) pocházející z ovoce vyvažují často jednostrannou výživu. V přírodě žerou ptáci mnoho různých druhů ovoce. Tyto druhy jsou známé svou důležitostí pro funkci imunitního systému, barvu a lesk peří, a to především na podzim. Výživná hodnota ovoce tvoří zásoby na živiny chudou zimu. Frucht-mash tak ptákům nabízí různé druhy ovoce po celý rok, které jsou normálně dostupné jen sezóně
Tel 777877795
Prodám, 1,1 korely (albino 2020, bělohl. straka 2019)
prodám sestavený pár korel. Sestavoval jsem si je na podzim 2022 na tuto sezónu (ještě tedy nehnízdili).
Nyní prodám z důvodu nedostatku místa. Jsou celoročně ve venkovní prostorné zahradní voliéře.
Obě mají pevný kroužek.
Cena za pár 950 Kč
Samostatně samec 650 Kč a samice 350 Kč.
Tel.724 102 107
Prodám, 1,1 korely (šedý 2015, lutino 2015)
prodám 100% chovný pár,každoročně více jak 10 mladých
Nyní prodám z důvodu nedostatku místa.
Samec bez kroužku, samice kroužek má.
Cena za pár 600 Kč
Dále 0,1 korela LUTINO štěp do Albino, rok 2022 bez kroužku.
Zbyla mi po párování v hejnu.
Cena: 400 Kč
Tel.724 102 107
Tato Vovo
napsal(a):
Presne.Jen ja vsem vzdy verim,bohuzel..Mel sem na nedeli domluvenou samicku Alexandra maleho.Panovi z Vacenovic sem slibil,ze ji na 100 procent vezmu...Dneska mi od nej prisla sms,ze ji prodal...I tacovy chovatele jsou...Nikdy jsem nikomu nic neprodal kdyz uz jsem to slibil jinemu...ikdyz mi nabizeli vice penez...
Po dohodě přivezu hnízdní budky z masivu rozměr 30x30x60cm kontrolní otvor, vnitřní žebřík.