hicks
napsal(a):
Velice zajímavé pane Pecko. Myslíte, že to bude mutace, nebo jen modifikace? Asi to ukáže čas. Podobného ptáka jsem viděl na burze v Přerově.
Zdravím Vás.
Zaujímam sa aj ja o odchov týchto krasavcov.V roku 2004 som odchoval jednu samičku strakatú. Momentálne mám 3.páre,skúšam čo s toho bude.Prikladám na ukážku nejaké foto.
Prosím,nič nieje na predaj,len na ukážku. Dakujem.
papagaj
napsal(a):
Zdravím Vás.
Zaujímam sa aj ja o odchov týchto krasavcov.V roku 2004 som odchoval jednu samičku strakatú. Momentálne mám 3.páre,skúšam čo s toho bude.Prikladám na ukážku nejaké foto.
2.
forpus
napsal(a):
Jeden můj strakáč na dvou fotkách
Ještě hlava zezadu
papagaj
napsal(a):
Zdravím Vás.
Vážený pane papagaj, chtěl bych na Vás kontakt. Viděl jsem Vaše žlutohlavky ve strakách, měl bych zájem o koupi.
blek
napsal(a):
Vážený pane papagaj, chtěl bych na Vás kontakt. Viděl jsem Vaše žlutohlavky ve strakách, měl bych zájem o koupi.
Vážený pane Novotný,ako som uviedol pri prvej foto -nič nieje na predaj,prosím rešpektujte to. Mám 3.páre a pokúšam sa s toho niečo odchovať.Dakujem za pochopenie.
(ak niečo bude,ozvem sa Vám)
papagaj
napsal(a):
Vážený pane Novotný,ako som uviedol pri prvej foto -nič nieje na predaj,prosím rešpektujte to. Mám 3.páre a pokúšam sa s toho niečo odchovať.Dakujem za pochopenie.
(ak niečo bude,ozvem sa Vám)
Vážený pane papgaj,
to jsme se asi špatně pochopili. V jiném fóru máte žlutohlavé rosely(straky), dále pak oranžové rosely pestré a pestré v mutaci straka. Senegalci jsou velice krásní, ale o ně zájem v tuto dobu nemám.
blek
napsal(a):
Vážený pane papgaj,
to jsme se asi špatně pochopili. V jiném fóru máte žlutohlavé rosely(straky), dále pak oranžové rosely pestré a pestré v mutaci straka. Senegalci jsou velice krásní, ale o ně zájem v tuto dobu nemám.
Pán Novotný.
Ospravedlnujem sa,myslel som že máte záujem o senegalce,špatne som prečítal Váš dotaz.Teraz som si všimol že chcete žltohlavé straky.Ak chcete napíšte mi na :1230@zmail.sk
pecko
napsal(a):
Letošní odchov.
Sehnal jsem foto žlutého senegalce. Sice to není pěkná fotka, ale aspoň vidíte, jak vypadá.
pecko
napsal(a):
Sehnal jsem foto žlutého senegalce. Sice to není pěkná fotka, ale aspoň vidíte, jak vypadá.
Přidávám zajímavou mutaci staženou z internetu (nejsem autorem)
forpus
napsal(a):
Ještě hlava zezadu
Taky se přidám s jednou fotkou je to čtyři roky starý samec. A je na prodej.
psittacus
napsal(a):
Taky se přidám s jednou fotkou je to čtyři roky starý samec. A je na prodej.
Sice trochu máznuto, ale aspoň něco.