FOTKY S VASEMI MAZLICKY

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
24.10.2006 20:36

dobry den chtel bych,aby ste sem davali fotky na kterych ste spolu se svymi milacky....dekuju(fotky dodam)vv

25.10.2006 09:56

vv napsal(a):
dobry den chtel bych,aby ste sem davali fotky na kterych ste spolu se svymi milacky....dekuju(fotky dodam)vv

Filípek

26.10.2006 19:27

miliamber napsal(a):
A poslední

nadhera,doufam,ze i ostatni prispeji svymi milacky...posilam mojeho pyruraka,Karlika na pruzkumu co je noveho v kuchyni

26.10.2006 19:30

vv napsal(a):
nadhera,doufam,ze i ostatni prispeji svymi milacky...posilam mojeho pyruraka,Karlika na pruzkumu co je noveho v kuchyni

znovu

26.10.2006 19:31

vv napsal(a):
znovu

a jeste jednou

27.10.2006 11:09

vv napsal(a):
a jeste jednou

Tak mi to nedá a přidám jeěště nějaký

27.10.2006 11:09

miliamber napsal(a):
Tak mi to nedá a přidám jeěště nějaký

,,

27.10.2006 11:25

miliamber napsal(a):
a poslední

jsou nadherni!!!mate par?.....kolik Vas stali?...premyslim o tom ze bych Karlikovi koupil spolecnost

27.10.2006 12:48

vv napsal(a):
jsou nadherni!!!mate par?.....kolik Vas stali?...premyslim o tom ze bych Karlikovi koupil spolecnost

karlik bude mit nepochybne radost, az s nim nobiliska bude vytirat podlahu...

27.10.2006 15:03

lerl napsal(a):

Předem moc děkuji Jestli to je pár? To bohužel nevím Ale vlevo je Filípek a vpravo Barunka. Vzhledem k tomu že Barča je štípavější tak si myslím že to bude samička. Zato Filípek je učiněnej mazel. Hrozně rád se nechává drbat a to všude.
Za kolik jsem je koupil to nebudu tady zveřejňovat. Nemyslíl si že by to bylo vhodné. Ale mile rád vám poskytnu jakékoliv informace, když mi zavoláte Tel 723 049 677 Pokud by jste chtěl vidět další fotografie, takm i pošlete maila a já vám je s radostí přepošlu. Tahle se mi líbí nejvíce

27.10.2006 15:08

lerl napsal(a):

Ahoj sašo. Jak pak se má Můra, Zuzanka a ty druhe dva si jž už nepamatuji. Asi před 3/4 rokem jsi mi posílala fotky svých miláčků. Máš nějaké nové ?

27.10.2006 20:12

miliamber napsal(a):
Ahoj sašo. Jak pak se má Můra, Zuzanka a ty druhe dva si jž už nepamatuji. Asi před 3/4 rokem jsi mi posílala fotky svých miláčků. Máš nějaké nové ?

Ahoj miliamber chtěl bych se zeptat co to je za papouška na obrázku myslím že to je ara červenoramennýale nevým to jistě

28.10.2006 10:16

michal k napsal(a):
Ahoj miliamber chtěl bych se zeptat co to je za papouška na obrázku myslím že to je ara červenoramennýale nevým to jistě

pardon ze odpovidam ja,ale mas pravdu jedna se opravdu o aru nobilisteda aspon doufam

28.10.2006 11:46

miliamber napsal(a):

zuzan i mura dekuji za optani, maji se dobre, zvlaste pak mura. cele leto byli ve voliere a dost se jim tam libilo.
ti druzi dva jsou pyrurove kyselina a pecka, ti se tak dobre nemaji, nebot kyselina byl zakousnut zuzanem a boli ho kridlo. ale uz je skoro ok, ted si leci uz jen zranene city.
novych fotek je fura, viz http://www.lerl.info/parrots/fotogalery.html

30.10.2006 12:45

lerl napsal(a):
zuzan i mura dekuji za optani, maji se dobre, zvlaste pak mura. cele leto byli ve voliere a dost se jim tam libilo.
ti druzi dva jsou pyrurove kyselina a pecka, ti se tak dobre nemaji, nebot kyselina byl zakousnut zuzanem a boli ho kridlo. ale uz je skoro ok, ted si leci uz jen zranene city.
novych fotek je fura, viz http://www.lerl.info/parrots/fotogalery.html

vv a Michal K oba dsva máte pravdu

30.10.2006 13:40

miliamber napsal(a):
vv a Michal K oba dsva máte pravdu

Ahoj saso. Top memrzi to s Pirurou. Přeji brzké uzdravení. Díval jsem se na fotografie a jsou opravdu nadherné . Můžu tě poprosit jestli by jsi mi je nezdokumentovala a nposlala na mail Prosím prosím. Kopírovat nechci - jen pro inspiraci. Zaujala me voliera i její výbava. Opravdu nádhera Díky moc Miliamber

14.3.2007 20:21

vv napsal(a):

Náš mazlík a jeho oblíbená pochoutka: piškotek namočený v ovocné šťávě...

14.3.2007 20:22

vv napsal(a):

...

14.3.2007 20:23

vv napsal(a):

...

15.3.2007 16:47

vv napsal(a):

toto je můj mazlíček eklektačka Barča

19.3.2007 22:21

b e t t y t t e b napsal(a):
toto je můj mazlíček eklektačka Barča

Já dávám taky fotku mého miláčka Ale bohužel se mnou neni, tak alespoň při papání

21.3.2007 23:26

vv napsal(a):

Teď odstavení ručně dokrmení mladí, uvidíme, jestli někdy udělají mladé.

9.5.2007 11:31

zzdenek napsal(a):
Teď odstavení ručně dokrmení mladí, uvidíme, jestli někdy udělají mladé.

Naše Žakelínka

9.5.2007 11:33

stanulka napsal(a):
Naše Žakelínka

Žakelínka po druhé

Přidejte reakci

Přidat smajlík