Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
22.3.2005 18:12

Prosím,nevíte někdo kde se v okolí Prahy dá koupit krmení ve velkém balení(proso,kardi,oves,)myslím v pytlích.Nechci internetové obchody a do burzy na Kladně je daleko.Jezdím do Měšic ale nyní se mě to časově nehodí,je to dost z ruky.U kolína je údajně nějaké zemědělské družstvo.Díky za typy.

22.3.2005 08:07

peky napsal(a):
Prosím,nevíte někdo kde se v okolí Prahy dá koupit krmení ve velkém balení(proso,kardi,oves,)myslím v pytlích.Nechci internetové obchody a do burzy na Kladně je daleko.Jezdím do Měšic ale nyní se mě to časově nehodí,je to dost z ruky.U kolína je údajně nějaké zemědělské družstvo.Díky za typy.

U Kolína - statek Kutlíře, mohu jen doporučit. Kvalitní krmiva za příznivé ceny.

22.3.2005 09:18

petr napsal(a):
U Kolína - statek Kutlíře, mohu jen doporučit. Kvalitní krmiva za příznivé ceny.

nemáte na ně prosím telefon.

22.3.2005 14:28

peky napsal(a):
nemáte na ně prosím telefon.

Dobrý den pokusil jsem se to najít na Netu a tady je výsledek

STATEK KUTLÍŘE, a.s.

Kutlíře 7

280 02 Kolín

telefon: 321 729 096

fax: 321 729 422

telefon prodejní hala: 321 713 877

e-mail: statek@kutlire.cz

jak se k nám dostanete?

- Pokud k nám jedete autem, potom z Kolína směrem na Prahu a Český Brod po silnici č.12 a na první křižovatce odbočte doleva (tj. směr Křečhoř). Zhruba po 1 km přijedete do vsi Kutlíře a jste prakticky na místě – Statek Kutlíře, a.s. se nachází přímo uprostřed vesnice, na návsi, vlevo od silnice po níž přijíždíte (připravovaná prodejní hala stojí hned na začátku vesnice po pravé straně)

Otevírací doba: Po - Pá od 7.00 do 15.30 hod

22.3.2005 18:12

zajdaps napsal(a):
Dobrý den pokusil jsem se to najít na Netu a tady je výsledek

STATEK KUTLÍŘE, a.s.

Kutlíře 7

280 02 Kolín

telefon: 321 729 096

fax: 321 729 422

telefon prodejní hala: 321 713 877

e-mail: statek@kutlire.cz

jak se k nám dostanete?

- Pokud k nám jedete autem, potom z Kolína směrem na Prahu a Český Brod po silnici č.12 a na první křižovatce odbočte doleva (tj. směr Křečhoř). Zhruba po 1 km přijedete do vsi Kutlíře a jste prakticky na místě – Statek Kutlíře, a.s. se nachází přímo uprostřed vesnice, na návsi, vlevo od silnice po níž přijíždíte (připravovaná prodejní hala stojí hned na začátku vesnice po pravé straně)

Otevírací doba: Po - Pá od 7.00 do 15.30 hod

Ještě jednou Vám moc děkuji.

Přidejte reakci

Přidat smajlík