zzdenek
napsal(a):
Dal jsem žaky a senegálce dohromady do odchovny - bez problémů...
ještě jednou
benzin
napsal(a):
Prosimtě čím vytápíš odchovnu. Dík.
V této odchovně mám panel, která se dává do kanceláří pod stůl aby nemrzly holkám nohy, má 100w a celkem se osvěčil. V jiných odchovnách mám topení které se používá na odtávání výparniků ve velkých chladírnách, má 150w a nemá chybu. Termostaty mám vlastní výrobu a jeden s nastavitelnou histerezí, je to nějaká stavebnice ale funguje výborně....
benzin
napsal(a):
Prosimtě čím vytápíš odchovnu. Dík.
Tady je termostat a je tam vidět v odchovně i ten vytápěcí panel....
zzdenek
napsal(a):
V této odchovně mám panel, která se dává do kanceláří pod stůl aby nemrzly holkám nohy, má 100w a celkem se osvěčil. V jiných odchovnách mám topení které se používá na odtávání výparniků ve velkých chladírnách, má 150w a nemá chybu. Termostaty mám vlastní výrobu a jeden s nastavitelnou histerezí, je to nějaká stavebnice ale funguje výborně....
Děkuji moc. Prosímtě kde se to dá koupit. Děkuji.
zzdenek
napsal(a):
Tady je termostat a je tam vidět v odchovně i ten vytápěcí panel....
mladí žací
vlastovka
napsal(a):
Proboha Vy je krmíte stříkačkou s nasazenou jehlou??
no jasne a jak se asi dokrmuje sondou? prece ptacka nebudu trapit hadickou, tahle jehla je specialne vyvinuta pro tento ucel, byla pomerne draha a sehnal jsem ji az v holandsku, je z chyrurgické oceli a na konci ma neco jako kulicku
zzdenek
napsal(a):
To byl první pokus. Lžičkou anebo stříkačkou, vždy bylo víc krmení kolem než v něm
tiborteam
napsal(a):
To byl první pokus. Lžičkou anebo stříkačkou, vždy bylo víc krmení kolem než v něm
tiborteam
napsal(a):
Inkubátor narychlo ... další fotky na mém webu.
TiborTeam.eu
tiborteam
napsal(a):
Inkubátor narychlo ... další fotky na mém webu.
TiborTeam.eu
naši žaci
zzdenek
napsal(a):
zelenokřídlé