souky
napsal(a):
Jak zni nadpis co byste doporucili do teto voliery viz foto. Voliera je 6 x 2 x 2 m. a zadni cast a 1/3 je z dutinkoveho plexiskla.Viz foto. Děkuji za vaše nápady.
Na léto drobotinu.
Nevím, jak máte plexisklo uchycené vedle sebe, ale stačí kousek, kde se papoušek "chytne a za čas je tam díra a ptáci fuč.
Podle mě, nejlepší pod plexisklo dát pletivo a pak není problém.Takovou voliéru bych využila pro jeden pár velkých papouchů. Počkejte si ale i na jiné názory.
alexandr
napsal(a):
Na léto drobotinu.
Nevím, jak máte plexisklo uchycené vedle sebe, ale stačí kousek, kde se papoušek "chytne a za čas je tam díra a ptáci fuč.
Podle mě, nejlepší pod plexisklo dát pletivo a pak není problém.Takovou voliéru bych využila pro jeden pár velkých papouchů. Počkejte si ale i na jiné názory.
Moc krasna voliera,pro papouchy skoda,ti ju zlikvidiji za chvilku,zasadit dovnitr,krasne kere,z foto to neni dobre videt mozna uz tam jsou a na leto napustit drobotinu, KTERA SE SNESE MEZI SEBOU jak pise pisatelka prede mnou no proste ubytovani jak v hotelu HILTON.VRABEC.
vrabec
napsal(a):
Moc krasna voliera,pro papouchy skoda,ti ju zlikvidiji za chvilku,zasadit dovnitr,krasne kere,z foto to neni dobre videt mozna uz tam jsou a na leto napustit drobotinu, KTERA SE SNESE MEZI SEBOU jak pise pisatelka prede mnou no proste ubytovani jak v hotelu HILTON.VRABEC.
Vrabec: Nejsi to náhodou ty co si mi radil moc hezky o andulce?? já sem si ji včera už koupila :o))
souky
napsal(a):
Jak zni nadpis co byste doporucili do teto voliery viz foto. Voliera je 6 x 2 x 2 m. a zadni cast a 1/3 je z dutinkoveho plexiskla.Viz foto. Děkuji za vaše nápady.
¨Dobrý den,
nejdříve bych přemýšlel o tom, že ptáci by měli mít možnost vyhledat v létě stín, že pro jejich pocit bezpečí nabízí ze všech stran rušivé vlivy, protožě materiál, který popisujete, je téměř průhledný. Pro ptáky to není příliš vhodné řešení.
souky
napsal(a):
Ptákům kterým by se zde mohlo dařit je celkem hodně z drobotiny např:rýžovníci,holoubci,zebřičky,kubánky,pásovníci,amady a jiná drobotina potom třeba různým druhům leskoptví,turakům,trogonům,loskutákům,majnám,vousákům červenožlutým, turaka a trogoni potřebují velké voliéry i na zimu, dále různé křepelky(čínské,japonské,korunkaté..) koroptvím,bažantům,timaliím kdyby se daly do voliéry koniféry a nechala zarůst trávou pokud to jde by mohly timalie i úspěšně hnízdit,stejně jako ostatní ptáci,tady záleží na osobním vkusu.