Určení ohlavý mladých kouřových

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
7.2.2007 15:12

Dobry den, Jak sem slibil davam sem fotky. Prozatim nic moc fotka z leta.Jeste dneska skocim vyfotit abych mel aktualni fotku a dam ji sem.

A otázka zní je to pár ?

7.2.2007 19:47

souky napsal(a):
Dobry den, Jak sem slibil davam sem fotky. Prozatim nic moc fotka z leta.Jeste dneska skocim vyfotit abych mel aktualni fotku a dam ji sem.

A otázka zní je to pár ?

Zdravím, podle mě by měl ten vepředu být samec (jde vidět, že vyhazuje růžové peří na spodní straně ocasu). Ten zadní kus by mohl být samice, ale chce to lepší fotky.Mimo jiné by měl samec po čtyřech měsících začít prozpěvovat.

7.2.2007 20:29

vancik napsal(a):
Zdravím, podle mě by měl ten vepředu být samec (jde vidět, že vyhazuje růžové peří na spodní straně ocasu). Ten zadní kus by mohl být samice, ale chce to lepší fotky.Mimo jiné by měl samec po čtyřech měsících začít prozpěvovat.

Nesmíš to fotit proti oknu,pak je tam prd vidět a ptáci vypadají stejně,chtělo by to opravdu jinou fotku.

8.2.2007 16:58

souky napsal(a):

A otázka zní je to pár ?

Děkuji moc za všechny odpovedi. Dneska (8.2.2007) sem poridil nove fotky.Tak je sem pridam . Budu moc rad kdyz na to nekdo koukne a poradi mi co si o tom mysli.Děkujuu !!

Jinak tento "par" -je li to par u me je od 06/2006

A tedka ty fotky

1.

8.2.2007 16:59

souky napsal(a):
Děkuji moc za všechny odpovedi. Dneska (8.2.2007) sem poridil nove fotky.Tak je sem pridam . Budu moc rad kdyz na to nekdo koukne a poradi mi co si o tom mysli.Děkujuu !!

A tedka ty fotky

1.

2.

8.2.2007 17:00

souky napsal(a):

A tedka ty fotky

1.

3.

8.2.2007 17:01

souky napsal(a):
3.

Jeste me napada ten system dost ty fotky zmensil.Tak kdyby se nasla naka dobra duse a chtela by mi opravdu pomoci.Mobu poslat vic fotek v plne velikosti na maila.Dík

8.2.2007 17:47

souky napsal(a):
3.

Podle těch fotek to vypadá na 2 samce (začínají v obličejové části žloutnout, samice jsou brčálově zelené), zaměřil bych se na růžové zbarvení spodní části ocasu, které na fotkách bohužel nejdou moc vidět. Pro porovnání přidávám foto svého páru.

8.2.2007 19:38

vancik napsal(a):
Podle těch fotek to vypadá na 2 samce (začínají v obličejové části žloutnout, samice jsou brčálově zelené), zaměřil bych se na růžové zbarvení spodní části ocasu, které na fotkách bohužel nejdou moc vidět. Pro porovnání přidávám foto svého páru.

Děkuji moc. Mno ale zaráží mne , že samice má ružove pod ocasem u me o maji oba dva, ale je ptavda ze u vas je samice ciste brcalova.Pokud byste chtel videt fotky v plne velikosti a detailnejsi nechte mi rposim svuj mail.
A jeste jedna vec . Myslite ze nekde sezenu samici treba 05 ? Slysel sem ze se dost tezko shani ..

8.2.2007 19:48

souky napsal(a):
Děkuji moc. Mno ale zaráží mne , že samice má ružove pod ocasem u me o maji oba dva, ale je ptavda ze u vas je samice ciste brcalova.Pokud byste chtel videt fotky v plne velikosti a detailnejsi nechte mi rposim svuj mail.
A jeste jedna vec . Myslite ze nekde sezenu samici treba 05 ? Slysel sem ze se dost tezko shani ..

Růžové peří po přepeření samců zmizí a spodní strana ocasu zůstane pouze černá (viz. moje foto). Detailní fotky mi klidně můžete zaslat (email mam v profilu). S tím scháněním je pravda, že starší chovné samice se shánějí hůř (chce to sledovat inzeráty), sám už mám letošní odchov prodaný. Ještě přidávám detail. foto samice.

9.2.2007 14:43

souky napsal(a):
3.

podle této fotografie to vypadá na oba samce, muzete si vsimnout vyrazneho cerveneho zbarveni na kridlech a take zlutého pásku, ktery je rovnez vyrazny, a jiz zde zminovaneho svetlejsiho odstinu zluté u zobaku.

9.2.2007 14:48

souky napsal(a):
2.

sem to porovnával predtim s fotkou c.3, a podle fotky c. 2, je ten papousek blize na 100% samec jiz podle drive zminovanych důvodů, ale taky podle postaveni,drzeni tela a mohutne hlavy.

9.2.2007 14:49

onicek napsal(a):
podle této fotografie to vypadá na oba samce, muzete si vsimnout vyrazneho cerveneho zbarveni na kridlech a take zlutého pásku, ktery je rovnez vyrazny, a jiz zde zminovaneho svetlejsiho odstinu zluté u zobaku.

podle této fotografie c. 3 - to vypadá na oba samce, muzete si vsimnout vyrazneho cerveneho zbarveni na kridlech a take zlutého pásku, ktery je rovnez vyrazny, a jiz zde zminovaneho svetlejsiho odstinu zluté u zobaku

9.2.2007 18:37

onicek napsal(a):
podle této fotografie c. 3 - to vypadá na oba samce, muzete si vsimnout vyrazneho cerveneho zbarveni na kridlech a take zlutého pásku, ktery je rovnez vyrazny, a jiz zde zminovaneho svetlejsiho odstinu zluté u zobaku

Děkuji všem za odpovědi!!

Mam tedy jeste jeden dotaz. Myslite ze kdyz tedy prikoupim dve samice, že se pary nebudou mezi sebou prat?
Nekde sem tu cetl ze tu nekdo chova zhruba ve stejne velke voliere jako mam ja 3 pary a k potyckam nedochazi.Tak by me prave zajimalo jestli kdyz budu mit ve voliere 6 x 2 x 2 dva páry zda-li vse bude klapat. Děkuji

9.2.2007 18:41

souky napsal(a):

Mam tedy jeste jeden dotaz. Myslite ze kdyz tedy prikoupim dve samice, že se pary nebudou mezi sebou prat?
Nekde sem tu cetl ze tu nekdo chova zhruba ve stejne velke voliere jako mam ja 3 pary a k potyckam nedochazi.Tak by me prave zajimalo jestli kdyz budu mit ve voliere 6 x 2 x 2 dva páry zda-li vse bude klapat. Děkuji

Myslim, že v takto velké voliéře by to mohlo fungovat.

9.2.2007 22:16

souky napsal(a):

Jo to jsem byl já.Kromě kouřových tam jsou i korely a andule

11.2.2007 20:22

souky napsal(a):
3.

Mam fotky mladých horských za mlada pouze samci

11.2.2007 20:23

lukas1 napsal(a):
Mam fotky mladých horských za mlada pouze samci

11.2.2007 20:26

lukas1 napsal(a):

byli foceni ve stáří 6 měsíců a jsou to oba 100% samci ma je již 2 roky

11.2.2007 20:27

lukas1 napsal(a):
byli foceni ve stáří 6 měsíců a jsou to oba 100% samci ma je již 2 roky

26.2.2007 08:01

lukas1 napsal(a):

Dobrý den, koupil jsem 2 letý "pár" kouřových, bez kroužků...samec je žlutý, druhý kus je o něco menší - je možný, že samice nemá červený zobák - má ho takový tmavo-hnědý...v ocasních peřích růžové brka...díky.

26.2.2007 10:57

zdenek napsal(a):
Dobrý den, koupil jsem 2 letý "pár" kouřových, bez kroužků...samec je žlutý, druhý kus je o něco menší - je možný, že samice nemá červený zobák - má ho takový tmavo-hnědý...v ocasních peřích růžové brka...díky.

přikládám foto

2.3.2007 22:16

zdenek napsal(a):
přikládám foto

ja mam 2 páry 1 má tmavě červený a 2 má o něco světlejší ozobí samice,s hnědým jsem se ještě nesetkal

2.3.2007 22:17

lukas1 napsal(a):
ja mam 2 páry 1 má tmavě červený a 2 má o něco světlejší ozobí samice,s hnědým jsem se ještě nesetkal

samec

12.3.2007 09:39

lukas1 napsal(a):
ve voliéře

Dobrý den,
vypadá to, že je to pár - samice ihned obsadila budku a nyní už ji skoro nevidím...po 10 dnech!

Přidejte reakci

Přidat smajlík