Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
14.2.2007 10:57

Prosim pekne, kdybyste nekdo mel tyto andulky, vlozte sem nejake foto.
Dekuji moc

17.2.2007 17:59

strnecka napsal(a):
Dekuji moc

Duhova andulka by mala byt kombinacia styroch variant.Okrem zakladnej farby maju mat faktor zltohlaveho,opalinoveho,bielokridleho.Takze myslim si,ze ja mam doma duhovu andulku.Najkrajsie su vraj ale tmavomodre alebo fialove.

4.1.2008 19:11

taranee napsal(a):
Duhova andulka by mala byt kombinacia styroch variant.Okrem zakladnej farby maju mat faktor zltohlaveho,opalinoveho,bielokridleho.Takze myslim si,ze ja mam doma duhovu andulku.Najkrajsie su vraj ale tmavomodre alebo fialove.

Duhové andulky pěstuji již několik let. Duhové andulky jsou opravdu překrásné, akorát jseou o trochu menší než obyčejně zbarvené andulky Zde přidávám několik fotek.Další fotografie nejen duhových andulek můžete vidět mých webových stránkách www.aratinga.unas.cz

4.1.2008 19:17

0chovatel0 napsal(a):
Duhové andulky pěstuji již několik let. Duhové andulky jsou opravdu překrásné, akorát jseou o trochu menší než obyčejně zbarvené andulky Zde přidávám několik fotek.Další fotografie nejen duhových andulek můžete vidět mých webových stránkách www.aratinga.unas.cz

ještš další duhové andulky

4.1.2008 19:19

0chovatel0 napsal(a):
ještš další duhové andulky

3 krásní samci...

4.1.2008 19:28

strnecka napsal(a):
Dekuji moc

Jedna překrásná duhová andulka v záběru.

4.1.2008 19:33

0chovatel0 napsal(a):
Jedna překrásná duhová andulka v záběru.

Letošní odchov těhle andulek Zajímalo by mě jestli někdo chová taky takové. Ozvěte se kontakt najdete na webu www.aratinga.unas.cz

5.1.2008 19:18

0chovatel0 napsal(a):
Letošní odchov těhle andulek Zajímalo by mě jestli někdo chová taky takové. Ozvěte se kontakt najdete na webu www.aratinga.unas.cz

Jsou opravdu nádherné

5.3.2008 21:25

zviratkova napsal(a):
Jsou opravdu nádherné

Tyto andulky jsem choval před mnoha lety.Většina z nich se i velmi dobře naučila mluvit, jediný problém jsem měl s novou krví proto jsen je nakonec zrušil. Jako kuriozitu chci sdělit že jsem svoji duhovou andulku našel v hejnu v ZOOobchodě v ISTAMBULU.

11.3.2008 20:06

zacatecnik napsal(a):
Tyto andulky jsem choval před mnoha lety.Většina z nich se i velmi dobře naučila mluvit, jediný problém jsem měl s novou krví proto jsen je nakonec zrušil. Jako kuriozitu chci sdělit že jsem svoji duhovou andulku našel v hejnu v ZOOobchodě v ISTAMBULU.

Já mám taky problém se sehnáním nepříbuzných duhových andulek. Moje andulky teď zrovna sedí na vejcích. Mám sestaveno 7 párů, ale potřeboval bych ještě nějaké nepříb. Ani na burze v Přerově se mi nepodařilo sehnat pěkné kusy..

Přidejte reakci

Přidat smajlík