strnecka
napsal(a):
Prosim pekne, kdybyste nekdo mel tyto andulky, vlozte sem nejake foto.
Dekuji moc
Duhova andulka by mala byt kombinacia styroch variant.Okrem zakladnej farby maju mat faktor zltohlaveho,opalinoveho,bielokridleho.Takze myslim si,ze ja mam doma duhovu andulku.Najkrajsie su vraj ale tmavomodre alebo fialove.
taranee
napsal(a):
Duhova andulka by mala byt kombinacia styroch variant.Okrem zakladnej farby maju mat faktor zltohlaveho,opalinoveho,bielokridleho.Takze myslim si,ze ja mam doma duhovu andulku.Najkrajsie su vraj ale tmavomodre alebo fialove.
Duhové andulky pěstuji již několik let. Duhové andulky jsou opravdu překrásné, akorát jseou o trochu menší než obyčejně zbarvené andulky Zde přidávám několik fotek.Další fotografie nejen duhových andulek můžete vidět mých webových stránkách www.aratinga.unas.cz
0chovatel0
napsal(a):
Duhové andulky pěstuji již několik let. Duhové andulky jsou opravdu překrásné, akorát jseou o trochu menší než obyčejně zbarvené andulky Zde přidávám několik fotek.Další fotografie nejen duhových andulek můžete vidět mých webových stránkách www.aratinga.unas.cz
ještš další duhové andulky
strnecka
napsal(a):
Prosim pekne, kdybyste nekdo mel tyto andulky, vlozte sem nejake foto.
Dekuji moc
Jedna překrásná duhová andulka v záběru.
0chovatel0
napsal(a):
Jedna překrásná duhová andulka v záběru.
Letošní odchov těhle andulek Zajímalo by mě jestli někdo chová taky takové. Ozvěte se kontakt najdete na webu www.aratinga.unas.cz
zacatecnik
napsal(a):
Tyto andulky jsem choval před mnoha lety.Většina z nich se i velmi dobře naučila mluvit, jediný problém jsem měl s novou krví proto jsen je nakonec zrušil. Jako kuriozitu chci sdělit že jsem svoji duhovou andulku našel v hejnu v ZOOobchodě v ISTAMBULU.
Já mám taky problém se sehnáním nepříbuzných duhových andulek. Moje andulky teď zrovna sedí na vejcích. Mám sestaveno 7 párů, ale potřeboval bych ještě nějaké nepříb. Ani na burze v Přerově se mi nepodařilo sehnat pěkné kusy..