Neobvyklá přátelství

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
9.3.2007 08:53

Přidávejte fotky domácích mazlíčků s našimi opeřenci...

9.3.2007 09:39

markyz napsal(a):

Tak tady bych se opravdu bál, aby korela té kočce nějak neublížila

9.3.2007 18:52

markyz napsal(a):

Taky něco přidám, i když je to trochu jiný ptáček než o jakých se tady diskutuje

9.3.2007 18:53

martinoh napsal(a):
Taky něco přidám, i když je to trochu jiný ptáček než o jakých se tady diskutuje

Ještě jedna.

9.3.2007 20:39

martinoh napsal(a):
Ještě jedna.

to je kraaaaasa, ja uz dloouho uvazuju o koupi straky.....ale porad nic, bo si nejsem jistej,jestli by se shodli s mym pyrurakem. ale je nadherna. kde si ji prosimte koupil(vim, ze se tito ptaci asi moc nekupuji), tak apson kdes ji "nasel"

zvířátková

12.3.2007 13:19
zvířátková

vv napsal(a):
to je kraaaaasa, ja uz dloouho uvazuju o koupi straky.....ale porad nic, bo si nejsem jistej,jestli by se shodli s mym pyrurakem. ale je nadherna. kde si ji prosimte koupil(vim, ze se tito ptaci asi moc nekupuji), tak apson kdes ji "nasel"

Můj andulák s králíčkem

zvířátková

zvířátková

zvířátková napsal(a):
Můj andulák s králíčkem

zvířátková

zvířátková

zvířátková napsal(a):

a tady i s andulou

29.3.2007 21:39

vv napsal(a):

Ozvi se na m.simsa@volny.cz rád poradím

29.3.2007 22:04

martinoh napsal(a):
Ozvi se na m.simsa@volny.cz rád poradím

Tohle není ani moje fotka ani to není z mé domácnostia ani to nesplňuje podmínku z názvu příspěvku, prostě jsem to před časem asi někde na diskusi našel a uložil, věřím, že i Vás to pobaví.....

Přidejte reakci

Přidat smajlík