Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
21.3.2007 21:22

Foto haly s průměrnou účastí - 11.3.2007

21.3.2007 21:26

lerak napsal(a):
Foto haly s průměrnou účastí - 11.3.2007

Střed haly

21.3.2007 21:34

lerak napsal(a):
Střed haly

Zbylá část..

21.3.2007 23:30

lerak napsal(a):
Zbylá část..

Nevim co s tímto příspěvkem chcete říc já si myslím že vpředjaří kdy odchovy roku 06 jsou z části pryč tak tam byla docela velká učast. Už to bylo vidět u bran jaké byli fronty.

22.3.2007 11:44

benzin napsal(a):
Nevim co s tímto příspěvkem chcete říc já si myslím že vpředjaří kdy odchovy roku 06 jsou z části pryč tak tam byla docela velká učast. Už to bylo vidět u bran jaké byli fronty.

Dobrý den, no lidí bylo hodně, ale když někdo chtěl něco z drobotiny měl smůlu, sem tam pásovník, nějaké stříbrozobky, pár chůviček, asi 2 APT a APČ, a pár panenek hnědoprsých. Takže nic moc.

22.3.2007 15:50

benzin napsal(a):

Tímto příspěvkem , nehodnotím účast ,jen chci Přerovskou burzu přiblížit těm kteří dosud váhají do Přerova přijet. Já osobně bych uvítal podobné foto třeba z Hodonínské burzy, kde jsem ještě nebyl, abych věděl do čeho jdu . Osobně považuji
Přerovskou burzu za nejlepší.

27.3.2007 06:55

lerak napsal(a):
Tímto příspěvkem , nehodnotím účast ,jen chci Přerovskou burzu přiblížit těm kteří dosud váhají do Přerova přijet. Já osobně bych uvítal podobné foto třeba z Hodonínské burzy, kde jsem ještě nebyl, abych věděl do čeho jdu . Osobně považuji
Přerovskou burzu za nejlepší.

Jsem rád že jste ty fotky uveřejnil. Mohu alespoň manželce ukázat do jakého "blázince" jezdím.

27.3.2007 08:32

majna napsal(a):
Dobrý den, no lidí bylo hodně, ale když někdo chtěl něco z drobotiny měl smůlu, sem tam pásovník, nějaké stříbrozobky, pár chůviček, asi 2 APT a APČ, a pár panenek hnědoprsých. Takže nic moc.

Na jaře nebo spíš v předjaří kdy probíhá u většiny drobotiny chovná sezona a odchovy ještě většinou nejsou přepeřené se s tímto stavem dá počítat,mnoho chovatelů v takovémto stavu a počasí drobotinu nepřeváží,takže počkáme na léto a uvidíme

27.3.2007 22:17

saltator napsal(a):
Jsem rád že jste ty fotky uveřejnil. Mohu alespoň manželce ukázat do jakého "blázince" jezdím.

Měl jste ji vzí jednou sebou a ona by vám věřila

Přidejte reakci

Přidat smajlík