Jelikož bylo mnoho pochybovačů ,přikládám tedy fotečku šesti mládat alexandrů malých od jednoho páru.
usak
napsal(a):
Jelikož bylo mnoho pochybovačů ,přikládám tedy fotečku šesti mládat alexandrů malých od jednoho páru.
A ještě jednou
usak
napsal(a):
A ještě jednou
Staří zatím ukázkově krmí ,krmivo mizí v obrovském množství tak doufám,že jim to vydrží.
usak
napsal(a):
Staří zatím ukázkově krmí ,krmivo mizí v obrovském množství tak doufám,že jim to vydrží.
Ještě jednou
usak
napsal(a):
Ještě jednou
Pokud někdo i nadále pochybuje ,at přijede osobně na návštěvu . Ptáky mu velice rád ukážu.
usak
napsal(a):
Zdravím.
Vaši mladí jsou nádherní.Já mám taky slabost pro alexandry,mám rudohlavé a vousaté,ale zatím všechno ještě madé kusy takže s odchovem můžu počítat nejdříve za rok.A ještě k tomu to vypadá,že to budou všichni samci,takže mě asi na podzim čeká shánění samic.Prostě smůla,a to jsem koupil 4 rudohlavce a 2 vousaté.
Uživatel s deaktivovaným účtem

usak
napsal(a):
Pokud někdo i nadále pochybuje ,at přijede osobně na návštěvu . Ptáky mu velice rád ukážu.
To je paráda, velká gratulace!! Také rodiče nemají chybu .
usak
napsal(a):
Nepochybujem. Keď je dobrá pára aj tak sa dá. Ja som mal taký pár, vo februári zahniezdili mali 5 aj 6 mladých a v minulom roku som ich dal po hniezdení do voľnej vonkajšej voliéry a tam sa ešte naniesli. No zo 4 vajec odchovali ešte jedno mladé. Takže v jednom roku 7 mladých. Na jeseň som ich predal kamarátovi, rušil som alexandrov a austráliu.
patamat
napsal(a):
Zdravím.
Vaši mladí jsou nádherní.Já mám taky slabost pro alexandry,mám rudohlavé a vousaté,ale zatím všechno ještě madé kusy takže s odchovem můžu počítat nejdříve za rok.A ještě k tomu to vypadá,že to budou všichni samci,takže mě asi na podzim čeká shánění samic.Prostě smůla,a to jsem koupil 4 rudohlavce a 2 vousaté.
Moc pěkní, skoro jak ti moji.. Miminka jsou super, snad se taky dočkám.Jen by mě zajímalo, jak často a jak moc jim rosíte tu budku?Moji teď podruhé sedí po prvním nezdařeném hnízdění a nevím, jak moc jim to tam rosit..
Díky.
cicinka
napsal(a):
Moc pěkní, skoro jak ti moji.. Miminka jsou super, snad se taky dočkám.Jen by mě zajímalo, jak často a jak moc jim rosíte tu budku?Moji teď podruhé sedí po prvním nezdařeném hnízdění a nevím, jak moc jim to tam rosit..
Díky.
Ještě zvědavej samec..
cicinka
napsal(a):
Ještě zvědavej samec..
Rosil jsem dvakrát týdně a před líhnutím i častěji ,snažil jsem se ,ale co nejopatrněji tou nejjemnější mlhou a ze vzdálenosti kdy samice zůstávala klidná. I tak bylo vidět ,že se nervozitou třese ,proto jsem i před snůškou a v době snůšky denně kontroloval budku aby si zvykla na mou přítomnost. Časem si ptáci natolik zvyknou ,že je musím nadzvedávat abych mohl provést kontrolu a můžu jim strčit prst do zobáku aniž by mě štípli.
usak
napsal(a):
Rosil jsem dvakrát týdně a před líhnutím i častěji ,snažil jsem se ,ale co nejopatrněji tou nejjemnější mlhou a ze vzdálenosti kdy samice zůstávala klidná. I tak bylo vidět ,že se nervozitou třese ,proto jsem i před snůškou a v době snůšky denně kontroloval budku aby si zvykla na mou přítomnost. Časem si ptáci natolik zvyknou ,že je musím nadzvedávat abych mohl provést kontrolu a můžu jim strčit prst do zobáku aniž by mě štípli.
pěkný, můj pár odchovává 6 mladých, ale s rozdílem, že 2krát po 3 mláďatech.
usak
napsal(a):
Prosím nevíte,jaké zbarvení je mého Alexandra?Původní majitel mě řekl,že je skořicový.ale kdosi řekl,že není.Tak ani nevím co mám doma a ráda bych to věděla.Děkuji.
bartrand
napsal(a):
soudil jsem to podle kroužku na krku(nevěděl jsem že je to mládě) a také bych řekl že samec má užší ocas
Tady jsou moji alexandři.....
saroun
napsal(a):
Dobrý den, dovoluji si oponovat. Nejsem žádný kdosi. Tady je zřejmé, kdo a co napsal.
5 z 5